Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6233 - 6234 (Vodafone)

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν και όλα είναι συμβατά με όλες τις μάρκες, δε θα σου συνιστούσα να πάρεις κάτι άλλο εκτός από NOKIA. Το παρακάτω νομίζω πως είναι ότι πρέπει:

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003225

αυτο εχει καλη εφαρμογη στο αυτι; διλ ειναι με το κλασσικο γαντζακι; ακουγεται καλα; και μεχρι ποση αποσταση; ειναι συμβατο με το 6233?

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

I-Tech φίλε μου, το μοντέλο με την οθόνη, όλα τα λεφτά είναι!

να λεγες και πιο μοντελο εννοεις....επαναλαμβανω: θελω ενα που να εχει γαντζακι και να μην κοστιζει πανω απο 50 ευρω...

Paidia me ti version 5.10 parousiazei provlima sto bluetooth hands free. Katarxas an akous mousiki k lavei klisi otan teliwsei i klisi i mousiki den mporei na epanelthei dioti emfanizei to gnwsto mininma not allowed. episeis otan einai sindedemeno to bluetooth kanei kati perierga sta minimata ka restarts se anipoptous xronous

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

I'm tired of being sorry ...:shifty:

Paidia me ti version 5.10 parousiazei provlima sto bluetooth hands free. Katarxas an akous mousiki k lavei klisi otan teliwsei i klisi i mousiki den mporei na epanelthei dioti emfanizei to gnwsto mininma not allowed. episeis otan einai sindedemeno to bluetooth kanei kati perierga sta minimata ka restarts se anipoptous xronous

Χμμμ...με 5.10 κι εγω και με nokia BT ακουστικο και δεν εχω κανενα προβλημα. Και ουτε ενα ρεσταρτ μεχρι στιγμης...

να λεγες και πιο μοντελο εννοεις....επαναλαμβανω: θελω ενα που να εχει γαντζακι και να μην κοστιζει πανω απο 50 ευρω...

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=670&product=949000

Το να έχεις γαντζάκι στο αυτί πιστεψε με είναι πολύ κουραστικό όσο ελαφρύ και να είναι το ακουστικό...

αυτο εχει καλη εφαρμογη στο αυτι; διλ ειναι με το κλασσικο γαντζακι; ακουγεται καλα; και μεχρι ποση αποσταση; ειναι συμβατο με το 6233?

Είναι πανάλαφρο και δεν έχει γαντζάκι! Εφαρμόζει απλά στο αυτί και είναι πολύ μαλακό οπότε δε σου πληγώνει το αυτί όσες ώρες κι αν το φοράς! Η απόσταση πάνω κάτω ίδια είναι σε όλα (γύρω στα 10m). Είναι πλήρως συμβατό με το 6233.

Paidia me ti version 5.10 parousiazei provlima sto bluetooth hands free. Katarxas an akous mousiki k lavei klisi otan teliwsei i klisi i mousiki den mporei na epanelthei dioti emfanizei to gnwsto mininma not allowed. episeis otan einai sindedemeno to bluetooth kanei kati perierga sta minimata ka restarts se anipoptous xronousQUOTE]

φιλε μου και εγω με την 5.10 χρησιμοποιω ενα μαπα με 19€(velo bc-23 apo tim) και δεν μου παρουσιαζει προβλημα τουλαχιστον μεχρι στιγμης

Είναι πανάλαφρο και δεν έχει γαντζάκι! Εφαρμόζει απλά στο αυτί και είναι πολύ μαλακό οπότε δε σου πληγώνει το αυτί όσες ώρες κι αν το φοράς! Η απόσταση πάνω κάτω ίδια είναι σε όλα (γύρω στα 10m). Είναι πλήρως συμβατό με το 6233.

εχω διαβασει ομως οτι αυτου του στυλ bluetooth, δεν στερεωνονται και πολυ καλα και πεφτουνε...

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=670&product=949000

Το να έχεις γαντζάκι στο αυτί πιστεψε με είναι πολύ κουραστικό όσο ελαφρύ και να είναι το ακουστικό...

καλα εγω δεν θελω να το εχω με τις ωρες στο αυτι μου...εξαλλου 4 ωρες δωρεαν το μηνα εχω :) Αυτο που μου λες εχει 79 ευρω, ειναι ακριβο για μενα... Βασικα ειμαι αναμεσα στα plantronicks 340-350 ή καποιον φτηνο της νοκα: bh-300 ή bh-207

εχω διαβασει ομως οτι αυτου του στυλ bluetooth, δεν στερεωνονται και πολυ καλα και πεφτουνε...

Το συγκεκριμένο εφαρμόζει μια χαρά (σε μένα τουλάχιστον).

Το συγκεκριμένο εφαρμόζει μια χαρά (σε μένα τουλάχιστον).

μου βαλες ιδεα για το συγκεκριμενο...διαβασα πως στερεωνεται και μονο του αλλα εχει και γαντζακι, ισχυει κατι τετοιο? αν το εχεις, θελω να μου πεις ειναι ευχρηστο; απο ακουστικη πως παει; σε ακουνε και τους ακους καλα ή....;

μου βαλες ιδεα για το συγκεκριμενο...διαβασα πως στερεωνεται και μονο του αλλα εχει και γαντζακι, ισχυει κατι τετοιο? αν το εχεις, θελω να μου πεις ειναι ευχρηστο; απο ακουστικη πως παει; σε ακουνε και τους ακους καλα ή....;

Δεν το έχω εγώ. Το έχει ένας φίλος μου ο οποίος το δουλεύει με ένα 6600 στη δουλειά και είναι πολύ ευχαριστημένος. Πάντως είναι πολύ μικρό αν το δεις από κοντά!! Όταν το είδα και το δοκίμασα το "ζήλεψα" αλλά είχα ήδη αγοράσει bluetooth.

Παιδια καλησπερα,

εχω μια ερωτηση, εχω και εγω το 6233 και θελω να παρω ενα bluetooth handsfree....αυτο που μου εχει γυαλισει αρχικα ειναι το samsung wep180 kai to wep200.....αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι να ακουω και να ακουγομαι καλα και να μην αποσυνδεεται συνεχεια χανοντας τον συγχρονισμο του.....

Εχει δοκιμασει κανεις αυτα τα handsfree με το 6233?

Εντυπωσεις?

Ευχαριστω εκ των προτερων....

Παιδια καλησπερα,

εχω μια ερωτηση, εχω και εγω το 6233 και θελω να παρω ενα bluetooth handsfree....αυτο που μου εχει γυαλισει αρχικα ειναι το samsung wep180 kai to wep200.....αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι να ακουω και να ακουγομαι καλα και να μην αποσυνδεεται συνεχεια χανοντας τον συγχρονισμο του.....

Εχει δοκιμασει κανεις αυτα τα handsfree με το 6233?

Εντυπωσεις?

Ευχαριστω εκ των προτερων....

εχω το 6233 με το wep 185..το συστηνω ανεπιφυλακτα.χωρις να εχω δοκιμασει αλλο bluetooth μπορω να σου πω σιγουρα οτι εδω και 2 βδομαδες που το εχω δε μου αποσυνδεθηκε ποτε,ακουγεται τελεια και με ακουνε τελεια,δειχνει ποιοτικοτατο κατασκευαστικα και εχει φοβερη αυτονομια(περιπου 6 μερες με αρκετη χρηση)..

εχω το 6233 με το wep 185..το συστηνω ανεπιφυλακτα.χωρις να εχω δοκιμασει αλλο bluetooth μπορω να σου πω σιγουρα οτι εδω και 2 βδομαδες που το εχω δε μου αποσυνδεθηκε ποτε,ακουγεται τελεια και με ακουνε τελεια,δειχνει ποιοτικοτατο κατασκευαστικα και εχει φοβερη αυτονομια(περιπου 6 μερες με αρκετη χρηση)..

Δηλαδη δεν εχεις προβλημα να ακουσεις τον συνομιλητη σου καθαρα ακομα και σε θορυβωδες περιβαλλον?

Στο αυτι καθεται καλα χωρις το αγκιστρο ή πεφτει?

ειμαι μεταξυ των nokia bh-300 - samsung wep 180 (αυτο δειχνει να εχει και απωσπομενο αγκιστρο...) και samsung wep 185. Ποιο να διαλεξω απο τα 3 αυτα...;

Ειχα παλια ενα site οπου μπορουσαμε να μετρησουμε την ταχυτητα μεταφορας δεδομενων απο το κινητο μας, ειχε ενδιαφερων να το κανουμε οταν βρισκεται το τηλ. σε 3G mode. Αυτο το κανεις απο τον browser του κινητο η φυσικα απο τον Opera.

Δυστηχως δεν το εχω πια παρ'ολο που εχω ψαξει αρκετα, μηπως το εχει καποιος να το δωσει εδω ??

ρε παιδια τωρα που αναφερατε για 3g μηπως μπορει να μου πει καποιος τι πρεπει να κανω για να δω πως λειτουργει ? εχω τιμ ή wind οπως λενε τωρα και με την ανανεωση μου δωσανε δωρο μια καρτουλα 100€ για υπηρεσιες 3g. τις απαραιτητες ρυθμισης για wap gprs internet ktl τις εχω με αυτοματη ενημερωση. Το θεμα ειναι που μπαινω και τι κανω???

ειμαι λιγο ασχετος απο 3g

Ειχα παλια ενα site οπου μπορουσαμε να μετρησουμε την ταχυτητα μεταφορας δεδομενων απο το κινητο μας, ειχε ενδιαφερων να το κανουμε οταν βρισκεται το τηλ. σε 3G mode. Αυτο το κανεις απο τον browser του κινητο η φυσικα απο τον Opera.

Δυστηχως δεν το εχω πια παρ'ολο που εχω ψαξει αρκετα, μηπως το εχει καποιος να το δωσει εδω ??

Για δες το παρακάτω...

Mobile Latency (Ping)

Για δες το παρακάτω...

Mobile Latency (Ping)

Χμμμ..αυτο δουλευει μαλλον οταν συνδεεις το κινητο με το pc και το δουλευεις σαν modem. Δεν δουλευει κατευθειαν απο το κινητο με τον Opera π.χ...

Τεσπα, σ'ευχαριστω anyway!

EDIT: Αυτο εψαχνα!

http://www.dslreports.com/mspeed?jisok=1

ειμαι μεταξυ των nokia bh-300 - samsung wep 180 (αυτο δειχνει να εχει και απωσπομενο αγκιστρο...) και samsung wep 185. Ποιο να διαλεξω απο τα 3 αυτα...;

Εχω το bh-300 ειναι πολυ καλο.

giannis-rodos-156

Εχω το bh-300 ειναι πολυ καλο.

ρε γμτ εχω μπερδευτει πια...για πες ρε φιλε τους ακους και σε ακουνε καλα; σου αποσυνδεεται καθολου; στο αυτι στεκεται ή πεφτει...;

Επειδη ειμαι ακομα στο στρωσιμο της μπαταριας και δεν εχω μετρησιμα στοιχεια, ποσο περιπου διαφορα υπαρχει στην αναμονη του τηλ. απο τη στιγμη που το εχουμε μονιμα σε 3G mode σε σχεση με το GSM ?

Περιπου μια μερα (η λιγοτερο) κατω ??

Επισης, υπαρχουν παιδια που χρησιμοποιουν τον OperaMini ενω το τηλ. τους ειναι σε 3G mode ? Θελω να δω αν οντως υπαρχει μετρησιμη διαφορα στην ταχυτητα...

τελικα αγορασα το samsung 180. Η διαφορα του με το 185 ειναι οτι αυτο εχει και αγκιστρο για το αυτι, κατι που τελικα αποδεικνυεται πολυ χρησιμο. Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι αρκετα καλες θα ελεγα. Ειναι μικρο σε μαυρο και ασημι χρωμα, ταιριαξε γαντι με το nokia 6233.

τελικα αγορασα το samsung 180. Η διαφορα του με το 185 ειναι οτι αυτο εχει και αγκιστρο για το αυτι, κατι που τελικα αποδεικνυεται πολυ χρησιμο. Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι αρκετα καλες θα ελεγα. Ειναι μικρο σε μαυρο και ασημι χρωμα, ταιριαξε γαντι με το nokia 6233.

apo akoustiki pos paei?se akoune kala?tous akous kala?aposindeetai katholou?steketai kala sto auti xoris agkristro?

dose infos