lionor Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Αν και όλα είναι συμβατά με όλες τις μάρκες, δε θα σου συνιστούσα να πάρεις κάτι άλλο εκτός από NOKIA. Το παρακάτω νομίζω πως είναι ότι πρέπει: http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003225 αυτο εχει καλη εφαρμογη στο αυτι; διλ ειναι με το κλασσικο γαντζακι; ακουγεται καλα; και μεχρι ποση αποσταση; ειναι συμβατο με το 6233? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 I-Tech φίλε μου, το μοντέλο με την οθόνη, όλα τα λεφτά είναι! να λεγες και πιο μοντελο εννοεις....επαναλαμβανω: θελω ενα που να εχει γαντζακι και να μην κοστιζει πανω απο 50 ευρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Paidia me ti version 5.10 parousiazei provlima sto bluetooth hands free. Katarxas an akous mousiki k lavei klisi otan teliwsei i klisi i mousiki den mporei na epanelthei dioti emfanizei to gnwsto mininma not allowed. episeis otan einai sindedemeno to bluetooth kanei kati perierga sta minimata ka restarts se anipoptous xronous Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Paidia me ti version 5.10 parousiazei provlima sto bluetooth hands free. Katarxas an akous mousiki k lavei klisi otan teliwsei i klisi i mousiki den mporei na epanelthei dioti emfanizei to gnwsto mininma not allowed. episeis otan einai sindedemeno to bluetooth kanei kati perierga sta minimata ka restarts se anipoptous xronous Χμμμ...με 5.10 κι εγω και με nokia BT ακουστικο και δεν εχω κανενα προβλημα. Και ουτε ενα ρεσταρτ μεχρι στιγμης... Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pompodektakias Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 να λεγες και πιο μοντελο εννοεις....επαναλαμβανω: θελω ενα που να εχει γαντζακι και να μην κοστιζει πανω απο 50 ευρω... http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=670&product=949000 Το να έχεις γαντζάκι στο αυτί πιστεψε με είναι πολύ κουραστικό όσο ελαφρύ και να είναι το ακουστικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 αυτο εχει καλη εφαρμογη στο αυτι; διλ ειναι με το κλασσικο γαντζακι; ακουγεται καλα; και μεχρι ποση αποσταση; ειναι συμβατο με το 6233? Είναι πανάλαφρο και δεν έχει γαντζάκι! Εφαρμόζει απλά στο αυτί και είναι πολύ μαλακό οπότε δε σου πληγώνει το αυτί όσες ώρες κι αν το φοράς! Η απόσταση πάνω κάτω ίδια είναι σε όλα (γύρω στα 10m). Είναι πλήρως συμβατό με το 6233. Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtkar Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Jtkar με ποια version είσαι, την 05.10? Ναι με την 5.10 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtkar Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Paidia me ti version 5.10 parousiazei provlima sto bluetooth hands free. Katarxas an akous mousiki k lavei klisi otan teliwsei i klisi i mousiki den mporei na epanelthei dioti emfanizei to gnwsto mininma not allowed. episeis otan einai sindedemeno to bluetooth kanei kati perierga sta minimata ka restarts se anipoptous xronousQUOTE] φιλε μου και εγω με την 5.10 χρησιμοποιω ενα μαπα με 19€(velo bc-23 apo tim) και δεν μου παρουσιαζει προβλημα τουλαχιστον μεχρι στιγμης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Είναι πανάλαφρο και δεν έχει γαντζάκι! Εφαρμόζει απλά στο αυτί και είναι πολύ μαλακό οπότε δε σου πληγώνει το αυτί όσες ώρες κι αν το φοράς! Η απόσταση πάνω κάτω ίδια είναι σε όλα (γύρω στα 10m). Είναι πλήρως συμβατό με το 6233. εχω διαβασει ομως οτι αυτου του στυλ bluetooth, δεν στερεωνονται και πολυ καλα και πεφτουνε... http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=670&product=949000 Το να έχεις γαντζάκι στο αυτί πιστεψε με είναι πολύ κουραστικό όσο ελαφρύ και να είναι το ακουστικό... καλα εγω δεν θελω να το εχω με τις ωρες στο αυτι μου...εξαλλου 4 ωρες δωρεαν το μηνα εχω :) Αυτο που μου λες εχει 79 ευρω, ειναι ακριβο για μενα... Βασικα ειμαι αναμεσα στα plantronicks 340-350 ή καποιον φτηνο της νοκα: bh-300 ή bh-207 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 εχω διαβασει ομως οτι αυτου του στυλ bluetooth, δεν στερεωνονται και πολυ καλα και πεφτουνε... Το συγκεκριμένο εφαρμόζει μια χαρά (σε μένα τουλάχιστον). Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Το συγκεκριμένο εφαρμόζει μια χαρά (σε μένα τουλάχιστον). μου βαλες ιδεα για το συγκεκριμενο...διαβασα πως στερεωνεται και μονο του αλλα εχει και γαντζακι, ισχυει κατι τετοιο? αν το εχεις, θελω να μου πεις ειναι ευχρηστο; απο ακουστικη πως παει; σε ακουνε και τους ακους καλα ή....; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 μου βαλες ιδεα για το συγκεκριμενο...διαβασα πως στερεωνεται και μονο του αλλα εχει και γαντζακι, ισχυει κατι τετοιο? αν το εχεις, θελω να μου πεις ειναι ευχρηστο; απο ακουστικη πως παει; σε ακουνε και τους ακους καλα ή....; Δεν το έχω εγώ. Το έχει ένας φίλος μου ο οποίος το δουλεύει με ένα 6600 στη δουλειά και είναι πολύ ευχαριστημένος. Πάντως είναι πολύ μικρό αν το δεις από κοντά!! Όταν το είδα και το δοκίμασα το "ζήλεψα" αλλά είχα ήδη αγοράσει bluetooth. Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Absinthe Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Παιδια καλησπερα, εχω μια ερωτηση, εχω και εγω το 6233 και θελω να παρω ενα bluetooth handsfree....αυτο που μου εχει γυαλισει αρχικα ειναι το samsung wep180 kai to wep200.....αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι να ακουω και να ακουγομαι καλα και να μην αποσυνδεεται συνεχεια χανοντας τον συγχρονισμο του..... Εχει δοκιμασει κανεις αυτα τα handsfree με το 6233? Εντυπωσεις? Ευχαριστω εκ των προτερων.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karafotis Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Παιδια καλησπερα, εχω μια ερωτηση, εχω και εγω το 6233 και θελω να παρω ενα bluetooth handsfree....αυτο που μου εχει γυαλισει αρχικα ειναι το samsung wep180 kai to wep200.....αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι να ακουω και να ακουγομαι καλα και να μην αποσυνδεεται συνεχεια χανοντας τον συγχρονισμο του..... Εχει δοκιμασει κανεις αυτα τα handsfree με το 6233? Εντυπωσεις? Ευχαριστω εκ των προτερων.... εχω το 6233 με το wep 185..το συστηνω ανεπιφυλακτα.χωρις να εχω δοκιμασει αλλο bluetooth μπορω να σου πω σιγουρα οτι εδω και 2 βδομαδες που το εχω δε μου αποσυνδεθηκε ποτε,ακουγεται τελεια και με ακουνε τελεια,δειχνει ποιοτικοτατο κατασκευαστικα και εχει φοβερη αυτονομια(περιπου 6 μερες με αρκετη χρηση).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Absinthe Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 εχω το 6233 με το wep 185..το συστηνω ανεπιφυλακτα.χωρις να εχω δοκιμασει αλλο bluetooth μπορω να σου πω σιγουρα οτι εδω και 2 βδομαδες που το εχω δε μου αποσυνδεθηκε ποτε,ακουγεται τελεια και με ακουνε τελεια,δειχνει ποιοτικοτατο κατασκευαστικα και εχει φοβερη αυτονομια(περιπου 6 μερες με αρκετη χρηση).. Δηλαδη δεν εχεις προβλημα να ακουσεις τον συνομιλητη σου καθαρα ακομα και σε θορυβωδες περιβαλλον? Στο αυτι καθεται καλα χωρις το αγκιστρο ή πεφτει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 ειμαι μεταξυ των nokia bh-300 - samsung wep 180 (αυτο δειχνει να εχει και απωσπομενο αγκιστρο...) και samsung wep 185. Ποιο να διαλεξω απο τα 3 αυτα...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Ειχα παλια ενα site οπου μπορουσαμε να μετρησουμε την ταχυτητα μεταφορας δεδομενων απο το κινητο μας, ειχε ενδιαφερων να το κανουμε οταν βρισκεται το τηλ. σε 3G mode. Αυτο το κανεις απο τον browser του κινητο η φυσικα απο τον Opera. Δυστηχως δεν το εχω πια παρ'ολο που εχω ψαξει αρκετα, μηπως το εχει καποιος να το δωσει εδω ?? Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtkar Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 ρε παιδια τωρα που αναφερατε για 3g μηπως μπορει να μου πει καποιος τι πρεπει να κανω για να δω πως λειτουργει ? εχω τιμ ή wind οπως λενε τωρα και με την ανανεωση μου δωσανε δωρο μια καρτουλα 100€ για υπηρεσιες 3g. τις απαραιτητες ρυθμισης για wap gprs internet ktl τις εχω με αυτοματη ενημερωση. Το θεμα ειναι που μπαινω και τι κανω??? ειμαι λιγο ασχετος απο 3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Ειχα παλια ενα site οπου μπορουσαμε να μετρησουμε την ταχυτητα μεταφορας δεδομενων απο το κινητο μας, ειχε ενδιαφερων να το κανουμε οταν βρισκεται το τηλ. σε 3G mode. Αυτο το κανεις απο τον browser του κινητο η φυσικα απο τον Opera. Δυστηχως δεν το εχω πια παρ'ολο που εχω ψαξει αρκετα, μηπως το εχει καποιος να το δωσει εδω ??Για δες το παρακάτω... Mobile Latency (Ping) Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Για δες το παρακάτω... Mobile Latency (Ping) Χμμμ..αυτο δουλευει μαλλον οταν συνδεεις το κινητο με το pc και το δουλευεις σαν modem. Δεν δουλευει κατευθειαν απο το κινητο με τον Opera π.χ... Τεσπα, σ'ευχαριστω anyway! EDIT: Αυτο εψαχνα! http://www.dslreports.com/mspeed?jisok=1 Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker34 Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 ειμαι μεταξυ των nokia bh-300 - samsung wep 180 (αυτο δειχνει να εχει και απωσπομενο αγκιστρο...) και samsung wep 185. Ποιο να διαλεξω απο τα 3 αυτα...; Εχω το bh-300 ειναι πολυ καλο. Παράθεση giannis-rodos-156 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Εχω το bh-300 ειναι πολυ καλο. ρε γμτ εχω μπερδευτει πια...για πες ρε φιλε τους ακους και σε ακουνε καλα; σου αποσυνδεεται καθολου; στο αυτι στεκεται ή πεφτει...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Επειδη ειμαι ακομα στο στρωσιμο της μπαταριας και δεν εχω μετρησιμα στοιχεια, ποσο περιπου διαφορα υπαρχει στην αναμονη του τηλ. απο τη στιγμη που το εχουμε μονιμα σε 3G mode σε σχεση με το GSM ? Περιπου μια μερα (η λιγοτερο) κατω ?? Επισης, υπαρχουν παιδια που χρησιμοποιουν τον OperaMini ενω το τηλ. τους ειναι σε 3G mode ? Θελω να δω αν οντως υπαρχει μετρησιμη διαφορα στην ταχυτητα... Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 τελικα αγορασα το samsung 180. Η διαφορα του με το 185 ειναι οτι αυτο εχει και αγκιστρο για το αυτι, κατι που τελικα αποδεικνυεται πολυ χρησιμο. Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι αρκετα καλες θα ελεγα. Ειναι μικρο σε μαυρο και ασημι χρωμα, ταιριαξε γαντι με το nokia 6233. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Absinthe Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 τελικα αγορασα το samsung 180. Η διαφορα του με το 185 ειναι οτι αυτο εχει και αγκιστρο για το αυτι, κατι που τελικα αποδεικνυεται πολυ χρησιμο. Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι αρκετα καλες θα ελεγα. Ειναι μικρο σε μαυρο και ασημι χρωμα, ταιριαξε γαντι με το nokia 6233. apo akoustiki pos paei?se akoune kala?tous akous kala?aposindeetai katholou?steketai kala sto auti xoris agkristro? dose infos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts