sat_rrstm Δημοσιεύτηκε 27 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε 27 Φεβρουαρίου Βρήκα το συγκεκριμένο καλό μοντέλο με μνήμες 8/256 σε κατάσταση καινούριου στα 160€ μόνο σε άλλο γνωστό φόρουμ αγγελιών και δεν άντεξα στον πειρασμό! Όλα καλά, P-Oled λαμπερή οθόνη, ταχύτατο και απροβλημάτιστο για μέση χρήση όπως την δική μου. Με φορτιστή Baseus Gan5 Pro 65W που έχω εγώ από το 16 μέχρι το 100% χρειάστηκαν 75', δεν πήγε πολύ καλά αυτό, ίσως με έναν αυθεντικό lenovo motorola χρειάζεται λιγότερο χρονο? Εύκολη η ρύθμιση του, κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Motorola Moto G85 5G Κυκλοφορία 25 Ιουνίου, 2024 Βάρος 171 γραμ. Nano-SIM + eSIM + Card slot microSDXC Εσωτερική μνήμη 256GB (UFS 2.2) / 8GB RAM Οθόνη Type P-OLED, 1B colors, 120Hz, 1600 nits (peak) Size 6.67 inches, 107.4 cm2 (~90.8% screen-to-body ratio) Resolution 1080 x 2400 pixels, 20:9 ratio (~395 ppi density) Protection Corning Gorilla Glass 5 OS Android 14 Chipset Qualcomm SM6375 Snapdragon 6s Gen 3 (6 nm) CPU Octa-core (2x2.3 GHz Cortex-A78 & 6x2.0 GHz Cortex-A55) GPU Adreno 619 Main Camera Dual 50 MP, f/1.8 (wide), 1/1.95", 0.8µm, PDAF, OIS 8 MP, f/2.2, 118˚ (ultrawide), 1.12µm, AF Features LED flash, HDR, panorama, Video 1080p@30/60fps Selfie camera Single 32 MP, f/2.4, (wide), 0.7µm, Video 1080p@30fps stereo speakers Χωρίς 3.5mm jack Χωρίς FM radio WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band Bluetooth 5.1, A2DP, LE Positioning GPS, GALILEO, GLONASS, BDS, QZSS, NFC USB Type-C 2.0 Sensors Fingerprint (under display, optical), accelerometer, gyro, proximity, compass Battery 5000 mAh Charging 30W wired - International / 33W wired - India 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eft Δημ. Σάββατο στις 11:49 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:49 πμ Καλησπέρα. Όντως το τηλέφωνο είναι πολύ καλό σε ταχύτητα (2 μήνες χρήση ) εμφάνιση οθόνη πολύ καλή. Για την ταχεία φόρτιση δεν ξέρω πόσο χρόνο κάνει αν το δω θα ενημερώσω (Χρησιμοποιώ ένα 33w xiaomi). Το μόνο θέμα που έχω είναι αυτό με την αποστολή sms με καθυστέρηση (0.5- 1.5 λεπτό). Νομίζω είναι θέμα της motorola γιατί διαβασα στι νήμα του edge 50 fusion υπάρχει το ίδιο πρόβλημα. Εσύ το έχεις; Θήκη χρησιμοποιώ αυτήν που είχε η συσκευασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. Κυριακή στις 06:53 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:53 μμ Έχω στείλει αρκετα sms, αλλά δεν περίμενα να δω σε πόσο χρόνο έφευγαν, μου εγραφε όμως κατ'ευθείαν την ώρα αποαστολής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eft Δημ. Κυριακή στις 08:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:31 μμ Μιλάμε για το κλασικό sms οχι rcs. Αν σου είναι εύκολό την επόμενη φορά δες αν κάτω από το μήνυμα σου βγάζει ένα ρολόι αν ναι πόση ώρα. Κανονικά πρέπει να βγάζει κατευθείαν το τικ. Εμένα δείχνει για περίπου 1 λεπτό ένα ρολόι κάτω από το μήνυμα και όταν γίνει η αποστολή μου βγάζει το τικ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. Δευτέρα στις 07:57 πμ Author Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:57 πμ Μόλις δοκίμασα πάλι. Μου έβγαλε κατ'ευθείαν την ώρα αποστολής, κανένα τικ, όπως και στα υπόλοιπα sms που έχω στείλει μέχρι τώρα, και οι συνομιλητές μου αποκρίνονται άμεσα. Δεν διακρίνω κάποια καθυστέρηση μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eft Δημ. Δευτέρα στις 01:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 01:21 μμ Τι να πω εμένα είναι έτσι μόλις το στείλω με το ρολόι κάτω από το μήνυμα Και έτσι όταν σταλεί Δίκτυο vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. 3 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Είμαστε σε διαφορετικά δίκτυα κινητής, ίσως παίζει ρόλο αυτό? Δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eft Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Καλώς σε ευχαριστώ που μπήκες στο κόπο να το δεις!! Θα δοκιμάσω αν βρω sim από άλλο δίκτυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts