Jump to content

ΒΟΗΘΕΙΑ .

dimiel
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα. χρειαζομαι βοηθεια. Εδω και μερες λαμβανω στο email μου το ακολουθω μυνημα απο πολλους αποστολεις.που δεν τους εχω στειλει τιποτα.

This is an automatically generated Delivery Status Notification.

SMTP_Error []

I'm afraid I wasn't able to deliver your message.

This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.

The full mail-text and header is attached!

Μαλλον κατι εχω φαει, εχει κανεις ιδεα τι ειναι; και πως μπορω να το ξεφορτωθω; Ευχαριστω πολυ.

Δεν έχεις φάει κάτι (νηστικό σε βλέπω....)

:lol: :lol: :lol:

Σοβαρά τώρα, απλά έχουν βάλει το e-mail σε λίστα για spam e-mail και προσπαθούνε να σε "πείσουν" να ανοίξεις να μολυσμένα επισυναπτόμενα και τότε θα φας καλά....

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι εκτός και αν μπορέσεις να ρυθμίσεις το anti-spam σου πρόγραμμα ή να βάλεις κάποιο φίλτρο ανάλογα με την υπηρεσία e-mail που έχεις.

Πυθαγορα ευχαριστω. θορυβηθηκα ομως γιατι ελαβα και ενα email απο καποιο Mail@fbi.gov για ανιχνευση του ID μου σε παρανομα websites.και με καλει να απαντησω σε ενα επισυναπτωμενο. να ειναι και αυτο φολα;

H νέα έκδοση του sober ειναι: link

Y.α.γ Περισσότερα , αργότερα.

Υ.β.γ Δεν ειναι οντως ομοσπονδιακοι.

:) :cool:

Παιδιά ευχαριστώ πολύ. Globy όντως αυτό το email εχω λαβει. :D

Τίποτα παλληκάρι μου, να'σαι καλα.

Και μη δίνεις σημασία στο μέηλ, το FBI δήλωσε πως αν οντως ο παραληπτης είχε κάνει αυτά που λεει το μεηλ, τοτε δεν θα στο δηλωναν ετσι με ένα απλο μεηλ. O λόγος που ο συγκεκριμένος ιός εξαπλώθηκε τοσο γρήγορα (αν και δεν διαφέρει σημαντικά απο τις προηγουμενες εκδόσεις του) ειναι οτι χρησιμοποιεί καλύτερες τεχνικές κοινωνικής μηχανικής (social engineering). Και αν μη τι άλλο, ο συγγραφεάς «κερδισε» πολλά χρησιμοποιώντας τα ονοματα του FBI της CIA και μια γερμανικής που το ονομα της μου διαφευγει.

:)