dimiel Δημοσιεύτηκε November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 30, 2005 Καλησπερα. χρειαζομαι βοηθεια. Εδω και μερες λαμβανω στο email μου το ακολουθω μυνημα απο πολλους αποστολεις.που δεν τους εχω στειλει τιποτα. This is an automatically generated Delivery Status Notification. SMTP_Error [] I'm afraid I wasn't able to deliver your message. This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out. The full mail-text and header is attached! Μαλλον κατι εχω φαει, εχει κανεις ιδεα τι ειναι; και πως μπορω να το ξεφορτωθω; Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Δεν έχεις φάει κάτι (νηστικό σε βλέπω....) :lol: :lol: :lol: Σοβαρά τώρα, απλά έχουν βάλει το e-mail σε λίστα για spam e-mail και προσπαθούνε να σε "πείσουν" να ανοίξεις να μολυσμένα επισυναπτόμενα και τότε θα φας καλά.... Δεν μπορείς να κάνεις κάτι εκτός και αν μπορέσεις να ρυθμίσεις το anti-spam σου πρόγραμμα ή να βάλεις κάποιο φίλτρο ανάλογα με την υπηρεσία e-mail που έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimiel Δημ. November 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Πυθαγορα ευχαριστω. θορυβηθηκα ομως γιατι ελαβα και ενα email απο καποιο Mail@fbi.gov για ανιχνευση του ID μου σε παρανομα websites.και με καλει να απαντησω σε ενα επισυναπτωμενο. να ειναι και αυτο φολα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Μη "μασάς" σε τίποτα... (το πολύ πολύ να έρθουν οι ομοσπονδιακοί σπίτι σου...) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 H νέα έκδοση του sober ειναι: link Y.α.γ Περισσότερα , αργότερα. Υ.β.γ Δεν ειναι οντως ομοσπονδιακοι. :) :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimiel Δημ. November 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Παιδιά ευχαριστώ πολύ. Globy όντως αυτό το email εχω λαβει. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Παιδιά ευχαριστώ πολύ. Globy όντως αυτό το email εχω λαβει. :D Τίποτα παλληκάρι μου, να'σαι καλα. Και μη δίνεις σημασία στο μέηλ, το FBI δήλωσε πως αν οντως ο παραληπτης είχε κάνει αυτά που λεει το μεηλ, τοτε δεν θα στο δηλωναν ετσι με ένα απλο μεηλ. O λόγος που ο συγκεκριμένος ιός εξαπλώθηκε τοσο γρήγορα (αν και δεν διαφέρει σημαντικά απο τις προηγουμενες εκδόσεις του) ειναι οτι χρησιμοποιεί καλύτερες τεχνικές κοινωνικής μηχανικής (social engineering). Και αν μη τι άλλο, ο συγγραφεάς «κερδισε» πολλά χρησιμοποιώντας τα ονοματα του FBI της CIA και μια γερμανικής που το ονομα της μου διαφευγει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts