Jump to content

Vodafone Wireless Home 4G/5G

elkons
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 13/3/2025 at 2:42 ΜΜ, dimlevi said:

Καλησπέρα παιδιά,

Μένω στο κέντρο της Λούτσας όπου η ταχύτητα παραμένει ακόμα έως 24 Mbps. Έχει λήξει το συμβόλαιό μου με το home booster της Cosmote, με το οποίο είχα άθλιες ταχύτητες με σταθερή + 4G γραμμή στα 30-40 Mbps. Είδα το πακέτο που προσφέρει η Vodafone στα 26.90 (Vodafone Wireless Home) και με τράβηξε γιατί μένω πολύ κοντά σε κεραία και πιάνω με το κινητό μου 200 Mbps.

Το μεγάλο ξενέρωμα είναι που έχει κόφτη στα 300 GB και μετά πέφτει στα 8 Mbps. Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το Starlink. Το σπιτι ειναι πατρικο και η μανα μου θελει να βλεπει ταινιες οταν ειναι εδω και εγω να παιζω να παιζω στο ps5 και να κανω τη remote δουλεια μου. Δε θα μεινω για πολυ καιρο εδω.

Γνώμες;

Expand  

Cosmote 5G WiFi που είναι πραγματικά απεριόριστα δεδομένα.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

On 15/3/2025 at 12:14 ΠΜ, MIKU said:

Cosmote 5G WiFi που είναι πραγματικά απεριόριστα δεδομένα.

Expand  

Το έχουμε γράψει ήδη 😂. Δεν έχει σήμα η Cosmote στην περιοχή του

On 15/3/2025 at 5:31 ΠΜ, AlexM2 said:

Το έχουμε γράψει ήδη 😂. Δεν έχει σήμα η Cosmote στην περιοχή του

Expand  

Αφού λες ότι με το 4G έχεις περίπου 40Mbps επιπλέον.

Το 5G τι δίνει;

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

On 15/3/2025 at 10:45 ΠΜ, MIKU said:

Αφού λες ότι με το 4G έχεις περίπου 40Mbps επιπλέον.

Το 5G τι δίνει;

Expand  

Δεν το γράφω εγώ! Ο φίλος το γράφει που έχει πρόβλημα. Το αναφέρει στα post του. Σου βάζω μερικά παρακάτω να διαβάσεις 

On 13/3/2025 at 4:40 ΜΜ, dimlevi said:

εχει περιορισμο 200gb(30-40 ειναι με sim + adsl) μετα οταν τελειωνουν
χρησιμοποιεις μονο τη σταθερη γραμμη (12mbps)

Expand  

On 13/3/2025 at 5:43 ΜΜ, dimlevi said:

Έχει κάλυψη(1-2 γραμμές) αλλά πολύ χαμηλη ταχύτητα Αυτό εννοώ. 

Τι θα αλλάξει αν βάλω το modem  τους ενω και στο κινητό μου έχω 5g. Την ίδια ταχύτητα θα πιάνει και μη σου πω το s24 ultra έχει καλύτερο modem. 

Screenshot δείτε για να καταλάβετε. Από το κινητό μου με δεδομένα. 

Screenshot_20250313_194155_Speedtest.jpg

Expand  

On 13/3/2025 at 5:50 ΜΜ, dimlevi said:

2 γραμμές. Και εξω να βγω το ίδιο δείχνει. Μόνο η vodafone δείχνει full γραμμές και 150-200mbps. 

Απλά είναι γελοίοι να βάζουν κόφτη 8mbps στα 300gb

Expand  

On 16/3/2025 at 8:00 ΠΜ, AlexM2 said:

Δεν το γράφω εγώ! Ο φίλος το γράφει που έχει πρόβλημα. Το αναφέρει στα post του. Σου βάζω μερικά παρακάτω να διαβάσεις 

Expand  

Τότε για ποιο λόγο απαντάς σε αυτό που του λέω και με μπερδεύεις;

On 16/3/2025 at 7:50 ΜΜ, MIKU said:

Τότε για ποιο λόγο απαντάς σε αυτό που του λέω και με μπερδεύεις;

Expand  

Απλά σου απάντησα πως του το έχουμε ήδη γράψει και μας έχει ήδη απαντήσει τον λόγο που δεν μπορεί να βάλει. Στην απάντηση μου απευθύνομαι σε τρίτο πρόσωπο και μάλλον δεν το διάβασες σωστά. Τέλος πάντων συγγνώμη αν μπερδεύτηκες!

Edited by AlexM2

Έβαλε κανείς να μας πει εμπειρία;

On 20/3/2025 at 8:56 ΜΜ, MIKU said:

Έβαλε κανείς να μας πει εμπειρία;

Expand  

Ε φαντάζομαι τον κόφτη εννοείς στα 300 gb,. Κατ άλλα, πάνω κάτω τα ίδια με τους άλλους, συν το τηλέφωνο που είναι αναλόγως αν το δίνουν ή όχι. Πάντως είναι μάλλον πολύ επιφυλακτικοι με τις περιοχές που το δίνουν και δεν ρισκάρουν το να μην παίζει υποθέτω αυτοί και η νόβα. Επίσης πρέπει να δώσουν και εξοπλισμό outdoor καααποια στιγμή οι της βοντα 😏

On 21/3/2025 at 8:29 ΠΜ, johnny_htc said:

Ε φαντάζομαι τον κόφτη εννοείς στα 300 gb,. Κατ άλλα, πάνω κάτω τα ίδια με τους άλλους, συν το τηλέφωνο που είναι αναλόγως αν το δίνουν ή όχι. Πάντως είναι μάλλον πολύ επιφυλακτικοι με τις περιοχές που το δίνουν και δεν ρισκάρουν το να μην παίζει υποθέτω αυτοί και η νόβα. Επίσης πρέπει να δώσουν και εξοπλισμό outdoor καααποια στιγμή οι της βοντα 😏

Expand  

Εννοώ να δούμε το ρούτερ, τη διαδικασία ενεργοποίησης, αν κρατάει ταχύτητες κλπ.

Αλλά τι να το κάνεις με τέτοιο κόφτη...

On 21/3/2025 at 5:24 ΜΜ, MIKU said:

Εννοώ να δούμε το ρούτερ, τη διαδικασία ενεργοποίησης, αν κρατάει ταχύτητες κλπ.

Αλλά τι να το κάνεις με τέτοιο κόφτη...

Expand  

Οκ, από θέμα ρουτερ φαντάζομαι πάνω κάτω γνωρίζουμε,αφου είναι το ίδιο με των άλλων δύο ( το εσωτερικό ρουτερ). Τώρα τα άλλα άμα κρατάει ταχύτητες έχεις δίκιο ναι. Γενικά αυτά τα όρια μαγαριζουν το πρόγραμμα πριν καν το διαθέσουν, αυτό και της νόβα...