johnny_htc Δημ. Χθες στς 05:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:04 μμ 13 minutes ago, leas said: Όχι 4g με την καμία . 14 Mbps πιάνει με Vodafone nova Πιάνω 60 με 75 με COSMOTE στον πάνω όροφο Άρα σε γυρνάει σε Ν1 εσωτερικά. Οκ, δεν είναι κακό νούμερο προφανώς, αλλά με εξωτερική κεραία θα έχεις και σταθερότητα θα έλεγα, αφού εξωτερικά τερματίζει όσο μας είπες, θα είναι μια χαρά 😏 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. Χθες στς 05:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:30 μμ On 19/2/2025 at 4:07 ΜΜ, johnny_htc said: Ναι απλά και καλά είναι πρόγραμμα που αντικαθιστά σταθερή. Στην ουσία αν θέλουν ποτέ να καταργήσουν τον χαλκό, θα πρέπει να ρίξουν τις τιμές και να τραβήξουν κόσμο. Ας μην το παίζουν αυτοκράτορες και αυτοί και αδιαλλαχττοι, σιγά 😅. Κερδισμένοι είναι και πάλι γιατί πιο ψηλά από μια απλή adsl θα τη δίνουν. Ο μόνος τρόπος να ρίξουν τις τιμές είναι όσοι έχουν πρόβλημα υποδομών να πάνε σε starlink για να περάσουν το μήνυμα ότι υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Προς το παρόν μόνο αυξήσεις βλέπουμε έστω 1€ σε πάγια, αυξήσεις λόγο πληθωρισμου κτλ μείωση δεν... Μην ρίξει την τιμή το Starlink και τρέχουν πχ να το πάει 35€ το πάγιο. 5 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν (edited) 4 ώρες πριν, leas said: Όχι 4g με την καμία . 14 Mbps πιάνει με Vodafone nova . Επίσης θα μπορούσα να πάρω ένα ξεκλείδωτο 5g modem να το βάλω σε ένα στεγανό κουτί, να το εγκαταστήσω στην ταράτσα πάνω σε ένα ιστό κεραίας ή απλά να το δεσω στα κάγκελα και να πάρω μερικά μέτρα καλώδιο utp cat 6 για εξωτερικό χώρο και να βάλω και τα κλιπς και να ρίξω το καλώδιο κάτω, να κάνω μια τρύπα σε ένα τοίχο να περάσει μέσα και να το κουμπώσω σε ένα εσωτερικό WiFi router. Ξέρω να τα φτιάχνω με την ειδική πένσα. Αυτή τη δουλειά την έκανα 15 χρόνια. Έφτιαχνα καλώδια δικτύου . Αν είναι καλή αυτή η λύση τότε δεν χρειάζεται και εξωτερική κεραία . Αλλά τι router θα μπορούσα να πάρω ; Κάποια πρόταση υπάρχει; Πιάνω 60 με 75 με COSMOTE στον πάνω όροφο γιά 4g από την φρογκ στο πακέτο πού σού είπαν με 144€ το χρόνο, πού είναι σαν το whatsup από τις ίδιες κεραίες οτε θα πιάνεις ότι ταχύτητα βγάζει η περιοχή στα σημεία, είναι σαν θυγατρική...όχι από voda ... σιγά τι να πιάσεις καλό σήμα από 4 ή 5G αν σού έρχεται στην κεραία καλή ταχύτητα (όπου καταφέρεις να την σετάρεις αφού ξέρεις από αυτά) δεν κοίταξα τιμές & τι υπάρχει για 5G ράουτερ γιατί τελικά έμεινα με οτε adsl χαλκό & σταμάτησα την αναζήτηση ... αλλά αυτό πού δίνει ο οτε στο 5G πακέτο, από το εμπόριο πού είναι Αριστο νομίζω πάει καμία 300€ πού είχα κοιτάξει πριν 2 μήνες πού τα έψαχνα & εγώ ... και νομίζω αν δεν έχεις sim γιά 5G σαν του οτε μπορεί να μην κλειδώσει σε 5G αλλά σε 4G ακόμα & αν έχεις 5G router (δεν είμαι & 100% σίγουρος σε αυτό, είπα νομίζω) edit .. γιά 5G εννοω SA καθαρό 5G Edited 21 ώρες πριν by babis3g 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 10 ώρες πριν, babis3g said: γιά 4g από την φρογκ στο πακέτο πού σού είπαν με 144€ το χρόνο, πού είναι σαν το whatsup από τις ίδιες κεραίες οτε θα πιάνεις ότι ταχύτητα βγάζει η περιοχή στα σημεία, είναι σαν θυγατρική...όχι από voda ... σιγά τι να πιάσεις καλό σήμα από 4 ή 5G αν σού έρχεται στην κεραία καλή ταχύτητα (όπου καταφέρεις να την σετάρεις αφού ξέρεις από αυτά) δεν κοίταξα τιμές & τι υπάρχει για 5G ράουτερ γιατί τελικά έμεινα με οτε adsl χαλκό & σταμάτησα την αναζήτηση ... αλλά αυτό πού δίνει ο οτε στο 5G πακέτο, από το εμπόριο πού είναι Αριστο νομίζω πάει καμία 300€ πού είχα κοιτάξει πριν 2 μήνες πού τα έψαχνα & εγώ ... και νομίζω αν δεν έχεις sim γιά 5G σαν του οτε μπορεί να μην κλειδώσει σε 5G αλλά σε 4G ακόμα & αν έχεις 5G router (δεν είμαι & 100% σίγουρος σε αυτό, είπα νομίζω) edit .. γιά 5G εννοω SA καθαρό 5G Whatsup πακέτο cosmote έχω για δεδομένα και πήρα τις μετρήσεις των 510 mbps στην ταράτσα. Εχω και ένα συμβόλαιο Nova που ειναι εταιρικό.Με 4G γενικά σέρνεται είτε πάνω είτε κάτω. Δε διαφέρει από το χαλκό των 10 mbps 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 1 minute ago, leas said: Whatsup πακέτο cosmote έχω για δεδομένα και πήρα τις μετρήσεις των 510 mbps στην ταράτσα. Εχω και ένα συμβόλαιο Nova που ειναι εταιρικό.Με 4G γενικά σέρνεται είτε πάνω είτε κάτω. Δε διαφέρει από το χαλκό των 10 mbps Υπάρχει επίσης πακέτο απεριόριστων στο what's up αν θέλεις να βάζεις κάθε βδομάδα. Απλά βάζεις τη σιμ σε ένα ρουτερ. Υπάρχει και αυτό δηλαδή. Νομίζω 6 ευρώ ή 6.5 έρχεται το πακέτο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 1 hour ago, leas said: Whatsup πακέτο cosmote έχω για δεδομένα και πήρα τις μετρήσεις των 510 mbps στην ταράτσα. Εχω και ένα συμβόλαιο Nova που ειναι εταιρικό.Με 4G γενικά σέρνεται είτε πάνω είτε κάτω. Δε διαφέρει από το χαλκό των 10 mbps 👍 όταν καταλήξεις σε κάποια επιλογή ενημέρωσε 🙂 και εγώ με 10αρα είμαι (& οι 2 παθόντες) αλλά λειτουργούν όλα τέλεια χαμηλά pings σε όλα, καθαρό τηλέφωνο (πλην την χαμηλή ταχύτητα (λόγου απόστασης από το dslam 2.7χιλ.) πού ίσως αργότερα βάλω μία πρόσθετη επιλογή ευκαιρίας σαν εσένα μόνο γιά data/internet μπας & δω καμία μεγάλη ταχύτητα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν (edited) 3 ώρες πριν, babis3g said: 👍 όταν καταλήξεις σε κάποια επιλογή ενημέρωσε 🙂 και εγώ με 10αρα είμαι (& οι 2 παθόντες) αλλά λειτουργούν όλα τέλεια χαμηλά pings σε όλα, καθαρό τηλέφωνο (πλην την χαμηλή ταχύτητα (λόγου απόστασης από το dslam 2.7χιλ.) πού ίσως αργότερα βάλω μία πρόσθετη επιλογή ευκαιρίας σαν εσένα μόνο γιά data/internet μπας & δω καμία μεγάλη ταχύτητα Για την ώρα θα παραγγείλω το standard kit της Starlink όπου μπορώ να το χρησιμοποιώ όποτε θέλω χωρίς την 24μηνη δέσμευση από την Cosmote και βλέπω μετά αν μου κάνει ή όχι. Γιατί με μία πρόχειρη αναζήτηση στο σκρουτζ το 5G εξωτερικό router της cosmote έχει 585 ευρώ! Και μέχρι να έρθει, που θελει ένα μήνα περίπου, θα βολευτώ με το κινητό μου με πακέτα δεδομένων όταν τα χρειάζομαι. Edited 5 ώρες πριν by leas 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 👍 καλά σερφαρίσματα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts