cu2goup Δημ. Τετάρτη στις 07:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:39 μμ Just now, johnny_htc said: Πλάκα πλάκα, λιγότερα έρχεται 😅 Και έχεις και μέγιστη ταχύτητα.. Εντάξει όμως σου κάνουν "δώρο" το ρούτερ.. γύρω στα 250€.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 07:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:44 μμ Κ εξοπλισμό indoor/outdoor Ανάλογα τη περιοχή βέβαια κ το σήμα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τετάρτη στις 07:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:45 μμ 4 minutes ago, cu2goup said: Και έχεις και μέγιστη ταχύτητα.. Εντάξει όμως σου κάνουν "δώρο" το ρούτερ.. γύρω στα 250€.. Το κάνουν; Αυτό είναι το θέμα, δεν έχουμε καταλάβει ακόμα. Είναι συν τρελό άμα το κάνουν βέβαια. Ίσως συμπληρώσουν όρους που ξέχασαν πιο μετά κιόλας 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τετάρτη στις 07:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:47 μμ Just now, johnny_htc said: Το κάνουν; Αυτό είναι το θέμα, δεν έχουμε καταλάβει ακόμα. Είναι συν τρελό άμα το κάνουν βέβαια. Ίσως συμπληρώσουν όρους που ξέχασαν πιο μετά κιόλας Με 2 χρόνια συμβόλαιο στα 30€ και δεν θα σου το κάνουν δώρο;; Θα μου πεις το speedport το ζητάνε πίσω.. δεν ξέρω.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τετάρτη στις 07:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:48 μμ Just now, cu2goup said: Με 2 χρόνια συμβόλαιο στα 30€ και δεν θα σου το κάνουν δώρο;; Θα μου πεις το speedport το ζητάνε πίσω.. δεν ξέρω.. Ε για αυτό το λέω, επειδή την έχουμε δει τη πολιτική της Cosmote σε τέτοια θέματα.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 07:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:49 μμ (edited) Με χρησιδάνειο θα είναι δηλαδή μέχρι να λήξει το συμβόλαιο δεν μπορείς να το πουλήσεις Αφού λέει 100% επιδότηση εξοπλισμού WiFi 6 με 24μηνη δέσμευση Δωρεάν θα είναι Edited Τετάρτη στις 07:52 μμ by elkons 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τετάρτη στις 07:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:53 μμ 2 minutes ago, elkons said: Με χρησιδάνειο θα είναι δηλαδή μέχρι να λήξει το συμβόλαιο δεν μπορείς να το πουλήσεις Ο, τι θες κάνεις, απλά άμα λήξει το συμβόλαιο και θες να διακόψεις, ή το επιστρέφεις ή το πληρώνεις όσο ζητήσουν. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 07:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:54 μμ Δε ξέρω σε αυτό το κομμάτι Αν κ να στο αλλάζουν δεν είναι κακό να παίρνεις το πιο καινούργιο. Εγώ είχα πχ ένα ρουτερ σε 50αρα 6 χρόνια σκυλί λέμε το speedport entry 2i αλλά μετά κάηκε από κεραυνό 😂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τετάρτη στις 07:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:54 μμ (edited) 3 minutes ago, johnny_htc said: Ο, τι θες κάνεις, απλά άμα λήξει το συμβόλαιο και θες να διακόψεις, ή το επιστρέφεις ή το πληρώνεις όσο ζητήσουν. Για το ρουτερ της σταθερής μιλάμε πάντα, εδώ δεν ξέρουμε. Θα μάθουμε. Όλο και κάποιος θα πάρει την υπηρεσία. Αλλά ίσως μπορεί να στείλει και κάποιος στο τσατ αν έχει όρεξη 😜 1 minute ago, elkons said: Δε ξέρω σε αυτό το κομμάτι Αν κ να στο αλλάζουν δεν είναι κακό να παίρνεις το πιο καινούργιο. Εγώ είχα πχ ένα ρουτερ σε 50αρα 6 χρόνια σκυλί λέμε το speedport entry 2i αλλά μετά κάηκε από κεραυνό 😂 Εκεί είναι άλλο, το αλλάζουν προφανώς. Εγώ του έχω πετάξει και πριζακι προστασίας για περίεργες αυξομειώσεις του ρεύματος και έχω πετάξει και ups πάνω, κυριλέ τελείως, 6 ώρες αναμμένο μπορεί να μείνει 😎 Edited Τετάρτη στις 07:57 μμ by johnny_htc 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 08:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:00 μμ Εγώ απλά ένα eaton έχω σε γραμμή και πρίζα ρουτερ Σιγά το speedport 2 plus είναι απλά αν χαλάσει δίνουν άλλο δωρεάν σιγά οτ πράγμα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τετάρτη στις 08:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:02 μμ 1 minute ago, elkons said: Εγώ απλά ένα eaton έχω σε γραμμή και πρίζα ρουτερ Σιγά το speedport 2 plus είναι απλά αν χαλάσει δίνουν άλλο δωρεάν σιγά οτ πράγμα Ναι, για να αποφύγω τη διαδικασία, κλαιν. Που και πάλι, μπορεί να μη δουλέψει κιόλας, δεν είναι σίγουρο ότι κάνουν δουλειά πάντα τα μπριζακια αυτά 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. Τετάρτη στις 08:14 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:14 μμ 34 minutes ago, cu2goup said: Και έχεις και μέγιστη ταχύτητα.. Εντάξει όμως σου κάνουν "δώρο" το ρούτερ.. γύρω στα 250€.. 405€ κάνει στο Σκρουτζ. Μιλάμε για 16€ το μήνα, αν το πάρεις με 24 δόσεις, όπως είναι αυτό το συμβόλαιο. 5 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. Τετάρτη στις 09:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:08 μμ Σαν το αντίστοιχο της nova είναι που δίνει κεραία mc889 outdoor μαζί με αντίστοιχο zte router. Η οποία κεραία είναι ξεκλείδωτη κι αλλάζοντας το apn δουλεύει με όλους τους παρόχους. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Τετάρτη στις 09:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:54 μμ (edited) 2 ώρες πριν, elkons said: Κ εξοπλισμό indoor/outdoor Ανάλογα τη περιοχή βέβαια κ το σήμα Και η Nova δίνει outdoor δωρεάν απλά με 100 mbps και πολύ πιο φθηνά. Επίσης το router δεν είναι δώρο εάν φύγεις από το συμβόλαιο σου το επιστρέφεις. Edited Τετάρτη στις 09:55 μμ by Antonio21 4 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 09:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:55 μμ Just now, Antonio21 said: Και η Nova δίνει outdoor δωρεάν απλά με 100 mbps και πολύ πιο φθηνά. Με κόφτη όμως; Γιατί εδώ μιλάμε για απεριόριστα στη Cosmote. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Τετάρτη στις 09:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:56 μμ Just now, elkons said: Με κόφτη όμως; Γιατί εδώ μιλάμε για απεριόριστα στη Cosmote. Nova και κόφτης πάνε μαζί φυσικά 😂😂 Ναι 1 Tera το 5G 26€ τιμή κατάλογου ακόμα. 4 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 09:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:58 μμ Just now, Antonio21 said: Nova και κόφτης πάνε μαζί φυσικά 😂😂 Ναι 1 Tera το 5G 26€ τιμή κατάλογου ακόμα. Καλή τιμή μεν αλλά με κόφτη και αυτοί. Νομίζω πλέον είναι στα 200GB όχι στα 1TB. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Τετάρτη στις 10:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:03 μμ 4 minutes ago, elkons said: Καλή τιμή μεν αλλά με κόφτη και αυτοί. Νομίζω πλέον είναι στα 200GB όχι στα 1TB. 1 TΒ είναι στο 5G 3 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 10:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:04 μμ Just now, Antonio21 said: 1 TΒ είναι στο 5G Σίγουρα; @MIKU Θυμάσαι αν αφορά 4G μόνο ή και 5G ο κόφτης στα 200GB; (Nova δλδ εννοούμε) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Τετάρτη στις 10:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:06 μμ Ποιο καλό παιδί θα στείλει chat να μάθουμε εάν το παίρνεις μαζί σου ή έχει σταθερο σημείο πχ διεύθυνση. Και εάν το ρούτερ είναι δώρο. 3 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 10:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:08 μμ Από τις 9 το βράδυ είναι κλειστό το Chat της Cosmote. Θα προσπαθήσω αύριο αν δε με προλάβει συνφορουμίτης. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Τετάρτη στις 10:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:09 μμ Δεν το γνώριζα νόμιζα 24 ωρο.. 3 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 10:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:12 μμ 2 minutes ago, Antonio21 said: Δεν το γνώριζα νόμιζα 24 ωρο.. Δυστυχώς μόνο σε Vdf & Nova. Και στη Cosmote μόνο μέσω Cosmote app. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. Τετάρτη στις 10:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:35 μμ 28 minutes ago, Antonio21 said: Ποιο καλό παιδί θα στείλει chat να μάθουμε εάν το παίρνεις μαζί σου ή έχει σταθερο σημείο πχ διεύθυνση. Και εάν το ρούτερ είναι δώρο. Λογικά θα κλειδώνει αφού θα αφορά περιοχές που δεν έχουν καλό ίντερνετ έτσι κατάλαβα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. Τετάρτη στις 11:20 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:20 μμ 1 hour ago, elkons said: Σίγουρα; @MIKU Θυμάσαι αν αφορά 4G μόνο ή και 5G ο κόφτης στα 200GB; (Nova δλδ εννοούμε) 1TB το 5G αλλά κάποιος είχε πει ότι ίσως πέσει στα 250... 1 hour ago, Antonio21 said: Ποιο καλό παιδί θα στείλει chat να μάθουμε εάν το παίρνεις μαζί σου ή έχει σταθερο σημείο πχ διεύθυνση. Και εάν το ρούτερ είναι δώρο. Λέει στους όρους ότι είναι μόνο για δηλωμένη διεύθυνση. Το ρούτερ είναι επιδότηση, οπότε η λογική λέει ότι στο 24μηνο σου ανήκει, όπως και τα κινητά με επιδότηση. 6 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts