Ernesto_Che Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Σε ευχαριστώ Πέτρο γιά την ενημέρωση καλορίζικη η νέα σου σύνδεση καί χαιρετίσματα στη πρωτεύουσα της Μακεδονίας μας την όμορφη Θεσσαλονίκη. Hasta La Victoria Siempre " Che " Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Φιλε Ernesto_Che τελικα εστισα το Fritz με το voip της Hol το οποιο παιζει πολυ καλα στην 512(το εχω σε λειτουργια μια εβδομαδα και ολα ειναι οκ και τελος τα τηλεφωνα μεσω του ΠΟΤΕ) και αγορασα 10€ χρονο ομιλιας απο το VoipBuster ... το μονο που μου λεπει ειναι ενα usb phone για να κανω καποια αστικα τηλεφωνα εντελως τσαμπα!!!! Αντε να αρχισουμε να γινομαστε λιγο Ανθρωποι βρε παιδι μου:D Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ernesto_Che Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ-ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ με Υγεία kpetros σε σένα καί την οικογένειά σου. Εγώ στο VoipBuster επειδή είχε και επιλογή των 5 ευρώ τα έβαλα καί μου ενεργοποίησε απεριόριστες κλήσεις, έβαλα καί 10 στερλίνες στο voipcheap που έχει δωρεάν γιά Αυστραλία που ήθελα, έχω το skype καί το e-voice. O Θεός να βοηθήσει τα αρρωστημένα μυαλά των πΟ.Τ.Ετζίδων με τον καινούργιο χρόνο μη μας κόψουν τα πακέττα καί στην 512, γιατί άρχησαν να τρίζουν οι καρέκλες τους καί είναι ψυχροί εκτελεστές προκειμένου να επιβιώσουν. Το e-voice μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με τους κωδικούς σου καί από σταθερό τηλέφωνο καλώντας το 800-200-3864. Στο Πλαίσιο υπάρχει συσκευή που κοστίζει 60 ευρώ καί μπορείς να συνδέσεις καί ασύρματο τηλέφωνο, επίσης υπάρχουν καί άλλες τηλεφωνικές συσκευές που συνδέονται σε USB μόνο που είναι συμβατές με το skype καί δεν ξέρω αν λειτουργούν με άλλες εταιρείες. Εχω την αίσθηση ότι ίσως υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης τηλεφώνου καί στο FritzBox Fon. Επειδή δεν έχω πολλές γνώσεις αν βρείς κάποιο τρόπο λειτουργίας με τηλεφωνική συσκευή, ενημέρωσέ με σε παρακαλώ. Καί πάλι σου εύχομαι Χρόνια Πολλά καί καλά. Hasta La Victoria Siempre " Che " Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Τα προβλήματα στις Voip κλήσεις στις συνδέσεις 384 του ΟΤΕ είναι γνωστά εδώ και πολύ καιρό. Η μόνη λύση επί του παρόντος είναι η μετάβαση στην 512. Η διαφορά στην τιμή είναι 4€ το μήνα+ΦΠΑ. Αξίζει νομίζω, αν και πληρώνουμε παραπάνω για κάτι που έπρεπε να είναι αυτονόητο. Να λειτουργεί και στην 384 το Voip. Μην ψάχνετε να βρείτε όμως. ΟΤΕ είναι αυτός. Πάλι καλά που λειτουργεί και στην 512. Υ.Γ. Υπάρχει ήδη θέμα με τις Voip κλήσεις και τα προβλήματα του περιορισμού των UDP πακέτων από τον ΟΤΕ. Τα έχουμε αναφέρει ουκ ολίγες φορές και σε αυτό το φόρουμ. Ο τίτλος για τη HOL είναι παραπλανητικός και θα έπρεπε ή να αλλαχθεί ή να κλειδωθεί το παρόν, αφού το πρόβλημα δεν είναι της ΧΟΛ αλλά του ΟΤΕ και της πρόσβασής του. Περισσότερα στο παρακάτω λινκ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=51137 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Τα προβλήματα στις Voip κλήσεις στις συνδέσεις 384 του ΟΤΕ είναι γνωστά εδώ και πολύ καιρό. Η μόνη λύση επί του παρόντος είναι η μετάβαση στην 512. Η διαφορά στην τιμή είναι 4€ το μήνα+ΦΠΑ. Αξίζει νομίζω, αν και πληρώνουμε παραπάνω για κάτι που έπρεπε να είναι αυτονόητο. Να λειτουργεί και στην 384 το Voip. Μην ψάχνετε να βρείτε όμως. ΟΤΕ είναι αυτός. Πάλι καλά που λειτουργεί και στην 512. Υ.Γ. Υπάρχει ήδη θέμα με τις Voip κλήσεις και τα προβλήματα του περιορισμού των UDP πακέτων από τον ΟΤΕ. Τα έχουμε αναφέρει ουκ ολίγες φορές και σε αυτό το φόρουμ. Ο τίτλος για τη HOL είναι παραπλανητικός και θα έπρεπε ή να αλλαχθεί ή να κλειδωθεί το παρόν, αφού το πρόβλημα δεν είναι της ΧΟΛ αλλά του ΟΤΕ και της πρόσβασής του. Περισσότερα στο παρακάτω λινκ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=51137 αν είναι έτσι, σημαίνει ότι όσοι έχετε πρόβλημα με το voip συνεχίζεται να το έχετε ακόμα και με άλλες demo συνδέσεις. Έτσι είναι; [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 αν είναι έτσι, σημαίνει ότι όσοι έχετε πρόβλημα με το voip συνεχίζεται να το έχετε ακόμα και με άλλες demo συνδέσεις. Έτσι είναι; Nαι έτσι είναι. Με όλες τις εταιρείες υφίσταται αυτό το πρόβλημα στις 384 συνδέσεις (προσβάσεις) του ΟΤΕ. Η μόνη λύση είναι η μετάβαση στην 512 του ΟΤΕ, κάτι που έχω κάνει και προσωπικά και λειτουργεί πλέον άψογα το Voipbuster χωρίς καθυστέρηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Nαι έτσι είναι. Με όλες τις εταιρείες υφίσταται αυτό το πρόβλημα στις 384 συνδέσεις (προσβάσεις) του ΟΤΕ. Η μόνη λύση είναι η μετάβαση στην 512 του ΟΤΕ, κάτι που έχω κάνει και προσωπικά και λειτουργεί πλέον άψογα το Voipbuster χωρίς καθυστέρηση.OK, τότε το θέμα έκλεισε και το πρόβλημα αναλύεται στο παραπάνω link ;) [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts