aaaaztek84 Δημοσιεύτηκε 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε 1 Ιανουαρίου Παιδιά καλησπέρα και καλές γιορτές. Λοιπόν ανέκαθεν χρησιμοποιώ Spotify για podcast και έτσι το free μου ήταν υπεραρκετό. Πρόσφατα βέβαια έχω εντρυφήσει στην εφαρμογή και την ελαστικότητα που σου δίνει ιδίως στα τραγούδια. Έτσι σκέφτομαι να κάνω πριμιουμ. Η ερώτηση μου είναι. Πέραν της στάνταρ μηνιαίας συνδρομής υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος (όχι με vpn δεν θέλω να μπλέξω εκεί) να αγοράσω ένα πακέτο ετήσιο από cd keys η κάποιο άλλο σαιτ κλειδαριθμων και ετησίως να μου βγει πολύ φθηνότερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommyfer Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου (edited) Αν σκέφτεσαι να κάνεις το άλμα στο Premium, υπάρχει η δυνατότητα να βρεις ετήσια συνδρομή σε πιο χαμηλή τιμή από sites όπως το CD Keys και άλλες σελίδες που πουλάνε κωδικούς. Συχνά είναι πιο φθηνά από τη μηνιαία συνδρομή, αλλά πρέπει να προσέχεις λίγο με την ασφάλεια. Καλό είναι να ελέγξεις καλά τις κριτικές για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα πέσεις σε καμιά παγίδα. Αν δεν θες να ασχοληθείς με VPN και τέτοια, καλύτερα να ψάξεις για προσφορές που έχουν οι σελίδες αυτές για την Ελλάδα ή κάποια διεθνή deals που ισχύουν για την περιοχή σου. Επίσης, όπως και σε άλλα services, τα πιο φθηνά deals συνήθως βγαίνουν σε περιόδους προσφορών όπως η Black Friday, οπότε ίσως να αξίζει να περιμένεις. Edited 31 Ιανουαρίου by tommyfer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts