Jump to content

VODAFONE (TV) ξευτιλα

rasape
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο τις 11 - Δεκεμβριου τους εχω ειδοποιησει οτι το box δεν παιζει ΕRTFLIX, NETLIX, DISNEY + και μια αλλη εφαρμογη που βλεπω ταινιες, παιζει μονο καναλια vodafone και αυτα με συνεχη παγωματα - κολληματα.

Στου κουφου την πορτα. Μετα απο πολλες κλησεις και προσπαθειες να συνεννοηθω με το bot ΤοBI, μου ειπαν οτι πρεπει να περασει τεχνικος να δει το προβλημα, τους ειπα οτι εχω κανει ολες τις μετρησεις, ολα καλα φταιει το box, επεμεναν για τεχνικο ο οπιος ηρθε στις 17, εκανε μετρησεις (πιο λιγες απο οτι εκανα εγω) ειδε οτι φταιει το box και συνομιλωντας μπροστα μου με τεχνικο ειπε οτι το δινει για αντικατασταση αφου πρωτα γινουν καποιες μετρησεις και απο την εταιρεια, και θα με ειδοποιησουν. Οι μερες περασαν, δεν με ειδοποιησε κανεις για τιποτα και αφου ξαναπερασα το εμποδιο του tobi καταφερα να επικοινωνησω και μου ειπαν οτι θε με παρει τηλ. ο υπαλληλος που ανελαβε την υποθεση.... φυσικα και δεν με πηρε κανεις, και μετα απο συνεχεις ενοχλησεις με πηρε καποιος για να μου πει οτι τελικα εκαναν τις μετρησεις και οτι δεν υπαρχει προβλημα !!!

Αρχισα τα γαλλικα και μου ειπε οτι τελικα το δινει αντικατασταση, εν τω μεταξυ περνανε οι μερες, περνανε τα εργασιμα πενθημερα....παραμονη Χριστουγεννων μου ερχεται μηνυμα απο easy mail

oτι καποια στιγμη, "σε μερικες μερες" θα μου ερθει νεος εξοπλισμος....ανημερα δεν γινοταν να ερθει, Πεμπτη παλι αργια, οποτε λεω ενταξει, Παρασκευη θα ερθει... εν τω μεταξυ ομως, απο την παραμονη μου κοβουν και τα καναλια της vodafone, ακυρωνουν τελειως το box. Σημερα Παρασκευη και ενω εχει παει σχεδον τρεις το μεσημερι τους ξανακαλω, βγαινει μια υπαλληλος και μου λεει οτι απο δω και περα ειναι ευθυνη της μεταφορικης, τη ρωταω γιατι εκοψαν και την tv και μου λεει οτι ετσι γινεται, εχουμε προγραμματισει τη νεα συσκευη και δεν γινεται να υπαρχουν δυο ενεργοποιημενες.

Της λεω οτι εχει ξαναγινει αλλαγη εξοπλισμου και το παλιο box επαιζε μεχρι τελευταια στιγμη, μου λεει δεν ξερω τι λετε, ετσι γινεται, ριχνω κατι γαλλικα και το κλεινω.

Σε μιση ωρα με παιρνει ο υπαλληλος που ειχε αναλαβει την υποθεση μου και μου λεει οτι ηρθε ο εξοπλισμος, του λεω ποτε και δεν τον ειδα, μου λεει ηρθε στο κεντρικο στο Ρεντη να πατε να το παρετε !!! Αλλιως, λογω εορτων, Δευτερα και βλεπουμε !!!!

Εν τω μεταξυ εγω εχω την αδεια μου και τωρα περιμενα να δω καποιες ταινιες, πληρωνω και Netflix και ολα πανε περιπατο! Μπορ-ντελο κανονικο.

Edited by rasape