Jump to content

"Πέρασμα σε..." σε κάθε reboot ??

Demon
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξαφνικά κάθε φορά που ξεκινούν τα Windows μου εμφανίζει το παρακάτω παράθυρο διαλόγου. Μήπως γνωρίζει κανείς από που προήλθε ξαφνικά και πως θα το εξαφανίσω;

Τρεξε το msconfig και πάνε στο startup να δεις μήπως εχει καμμιά περίεργη καταχώρηση. Βγάλε εντελώς αυτά που δεν χρειάζεσαι.
Phantom Of The Opera

Φίλε μου είσαι τυχερός στην ατυχία σου γιατί ήδη αυτό το πρόβλημα με απασχολεί κι εμένα αυτόν τον καιρό και έχω "φάει" το ΙΝΤΕΡΝΕΤ για να βγάλω άκρη...

Εγώ έχω αγγλικά Windows XP (υποθέτω έχεις κι εσύ περασμένο το SP2) και σε μένα δίνει μήνυμα λάθους.... ''Server Busy: The action cannot be completed because the other program is busy... Press "Switch to" or "Retry''..."

Το ζήτημα είναι ότι ίσως κάποιο πρόγραμμα έχεις ορίσει να ξεκινάει με τα ΧΡ (ίσως και το eMule που προκαλεί σε μένα το πρόβλημα) και αυτό πορσπαθεί να φορτώσει πριν τελειώσει πλήρως η boot διαδικασία (ανεξάρτητα αν εσύ μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ποντίκι σου κλπ.).

Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο (η δική μου περίπτωση) να έχει τελειώσει η boot διαδικασία και ενώ τρέχεις ένα πρόγραμμα ή κάποια λειτουργία ενός προγράμματος και το πρόγραμμα να παγώνει και να σου βγάζει το παραπάνω μήνυμα λάθους....

Υπάρχει γι' αυτό ένα διορθωτικό patch από τη Microsoft που ίσως σε βοηθήσει....

http://www.softwarepatch.com/windows/loopbackxpsp2.html

Διαφορετικά κοίτα εδώ τα links που δίνονται για το πρόβλημα... http://forum.emule-project.net/index.php?showtopic=93658

Καλή επιτυχία.. :)

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Mipws uparxei gia ta ellinika windows sp2 auto to patchaki??

edit to brika sto site tis MS se elliniko kai douleuei. thanx :)

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Εγκατέστησα το Ελληνικό patch αλλά δυστυχώς δεν έφτιαξε.

Παρατήρησα όμως ότι όταν έχω απενεργοποιημένο το δίκτυο και κάνω επανεκκίνηση είναι εντάξει.