Jump to content

Σοβαρή υποψηφιότητα στις action κάμερες βάζει και η νέα Insta360 Ace Pro 2 με φακό Leica


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στον χώρο των action καμερών όπου κυριαρχούν η GoPro και η DJI, συμμετέχει και η Insta360 λανσάροντας το νέο της μοντέλο Ace Pro 2. Η κάμερα κοστίζει 399,99 $, πράγμα που την κάνει 50 $ φθηνότερη από τον προκάτοχό της. Στην ΕΕ αυτή η τιμή αγγίζει τα 449,99 €.

Η έμπνευση της GoPro για τη σχεδίαση είναι ξεκάθαρη, έτσι λοιπόν και εδώ οι επιρροές είναι εμφανέστατες και γι’ αυτό στην μπροστινή οθόνη της νέας Insta360 προβάλλονται μόνο πληροφορίες και όχι η ζωντανή ροή αυτού που βλέπει η κάμερα. Για αυτό έχετε την αρθρωτή κύρια οθόνη μεγέθους 2,5″, με βελτιωμένη φωτεινότητα και μεγαλύτερη πυκνότητα pixels.

Το νέο μοντέλο Ace Pro 2 είναι ανθεκτικό και αδιάβροχο έως 12 μέτρα (με ακριβή υποβρύχια χειριστήρια). Μπορεί να εγγράψει βίντεο 8K στα 30fps και 4K120fps σε αργή κίνηση χρησιμοποιώντας έναν αισθητήρα τύπου 1/1,3″. Αυτό το πακέτο συνδυάζεται με έναν ευρυγώνιο φακό Leica Summarit 157 μοιρών. Μιλώντας για Leica, λαμβάνετε και τα χαρακτηριστικά χρωματικά προφίλ της.

Σε συνδυασμό με το νέο λογισμικό ενισχυμένο με AI υπόσχεται να προσφέρει “εκπληκτική ευκρίνεια χαμηλού φωτισμού” και με το PureVideo, ο θόρυβος μειώνεται ενώ η φωτεινότητα και οι λεπτομέρειες βελτιώνονται (αυτό είναι διαθέσιμο μόνο έως 4K60fps). Οι φωτογραφίες λαμβάνονται σε ανάλυση 50 MP.

Η μεγέθυνση έως 2x υπόσχεται ότι δεν θα χάσει καμία ποιότητα εικόνας και το νέο ενσωματωμένο αντιανεμικό προσατευτικό διατηρεί το θόρυβο στο ελάχιστο. Όσο για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αναφέρεται στα 180 λεπτά και η φόρτιση έως και 80% διαρκεί μόλις 18 λεπτά με έναν προσαρμογέα PD 30W. Η πλήρης φόρτιση διαρκεί 47 λεπτά.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...