Jump to content

Το τελευταίο video-teaser του Honor Magic7 Pro δείχνει τη νέα τετραπλή κάμερα!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτή την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη η διαξεγωγή μιας νέας εκδήλωσης από την Honor, με αφορμή την ανάδειξη της επόμενης σημαντικής έκδοσης του λογισμικού Android, MagicOS 9.0. Και όπως όλα δείχνουν η Honor δεν σταματάει εκεί, καθώς στις 30/10, η εταιρεία θα αποκαλύψει επίσης τις πρώτες ναυαρχίδες που θα χρησιμοποιούν αυτό το λογισμικό – τη σειρά Honor Magic7.

Η Κινεζική εταιρεία μας προσέφερε ακόμη και μια γρήγορη ματιά σε ένα από τα τηλέφωνα, το Honor Magic7 Pro. Ακολουθεί το teaser βίντεο, το οποίο δείχνει το χαρακτηριστικό σχήμα υπο-πλαισίου της κάμερας που είδαμε επίσης στο Magic6, αλλά τώρα με τέσσερις φακούς αντί για τρεις.

Αυτό το χρώμα ονομάζεται “Moon Shadow Grey” και εμπνεύστηκε από την πρώτη ταινία επιστημονικής φαντασίας A Trip to the Moon. Αυτό που δεν σας δείχνει το βίντεο είναι το μπροστινό μέρος – μπορείτε να το δείτε (σε σχηματική μορφή) στο εγχειρίδιο χρήσης. Όπως το Magic6 Pro, το Magic7 Pro θα έχει μια οπή σε σχήμα “χαπιού”, με αισθητήρα 3D ToF για ασφαλή αναγνώριση προσώπου.

Η πίσω κάμερα θα προσφέρει οπτικό ζουμ 6x και υβριδικό ζουμ έως και 100x. Όπως μπορείτε να δείτε στο σχηματικό, η επάνω αριστερή μονάδα έχει τον τετράγωνο φακό που είναι χαρακτηριστικός των μονάδων περισκοπίου.

Το εγχειρίδιο χρήσης δείχνει επίσης τη θέση των πλαϊνών πλήκτρων, τη θύρα USB-C (η οποία χειρίζεται επίσης ενσύρματα ακουστικά, δεν υπάρχει υποδοχή 3,5 mm) και τη διπλή θήκη nano-SIM (δεν υπάρχει υποδοχή microSD). Ανυπομονούμε για να το δούμε και επίσημα!

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...