alfa 156 Δημοσιεύτηκε November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 19, 2005 Την βοήθειά σας παρακαλώ Τα δεδομένα: Υπολογιστές από ένα συγκεκριμένο IP range έχουν πρόσβαση σε μια υπηρεσία έστω Ψ. Το πρόβλημα: Έχω DSL και δεν είμαι στο συγκεκριμένο IP range. Διαθέτω dial up στο σύστημα (αλλά με dial-up θα ξημερώσουμε αφενώς, θα ξεπαραδιαστούμε αφετέρου, ακριβάινει και ο ΕΠΑΚ). Γίνεται να στήσω ενα κρυφό proxy σε ενα box συνδεδεμένο στα εν λόγω ip ranges, να μπαίνω μέσω αυτού σε (από την DSL μου) να παίρνω την καλή την IP και να κάνω την δουλεία μου ήσυχος και ωραίος? Υπάρχει κανένα τέτοιο πρόγραμμα? Θα επιθυμούσα να τρέχει σαν service, να είναι ασφαλές κ να έχει user authentication. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 Την βοήθειά σας παρακαλώ Τα δεδομένα: Υπολογιστές από ένα συγκεκριμένο IP range έχουν πρόσβαση σε μια υπηρεσία έστω Ψ. Το πρόβλημα: Έχω DSL και δεν είμαι στο συγκεκριμένο IP range. Διαθέτω dial up στο σύστημα (αλλά με dial-up θα ξημερώσουμε αφενώς, θα ξεπαραδιαστούμε αφετέρου, ακριβάινει και ο ΕΠΑΚ). Γίνεται να στήσω ενα κρυφό proxy σε ενα box συνδεδεμένο στα εν λόγω ip ranges, να μπαίνω μέσω αυτού σε (από την DSL μου) να παίρνω την καλή την IP και να κάνω την δουλεία μου ήσυχος και ωραίος? Υπάρχει κανένα τέτοιο πρόγραμμα? Θα επιθυμούσα να τρέχει σαν service, να είναι ασφαλές κ να έχει user authentication. Ευχαριστώ Eχεις πρόσβαση (εννοώ κάποιο γνωστό στο computer center του ip range που σε ενδιαφερει;) Αν ναι θα μπορούσε αυτός να στήσει ένα vpn να μπαινεις και να φαίνεται ότι έχεις ip που σε ενδιαφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts