Jump to content

Galaxy s24 fe

Johnny_Johnny
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν κρίνουμε κι από την επίσκεψιμότητα του νήματος καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για μη εμπορικό μοντέλο, κόψε 20 με 30 ευρώ ακόμα αν μπορείς και πάρτο αν είναι.  Η επιλογή δική σου...

Konakis.

Δεν έχει πουλήσει πολύ λόγω αρχικής τιμής λογικά,  fans edition είναι άρα χαρακτηριστικά ναυαρχίδας με κάποιες περικοπές άλλες σημαντικές άλλες λιγότερο...εσύ αποφασίζεις 

Konakis.

2 ώρες πριν, anastasiah said:

Το S25fe καλύτερο; 

Είναι ελαφρύτερο, με (σημαντικό) πραγματικό αισθητήρα proximity, πιο γρήγορη (45 έναντι 25W) φόρτιση, ελαφρώς (πολύ ελαφρώς) μεγαλύτερη μπαταρία.

Samsung Galaxy S24 FE (SM-S721B/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Εφόσον δεν είναι εμπορικό γιατι δεν πέφτει η τιμή του; 

Edited by anastasiah

• 2 months later...

Έχω το s24fe εδώ και ένα μήνα από τον γνωστό θεσσαλονικιό που πουλάει κινητά και βρίζει στα 340ευρω και σχεδόν στο κουτί του (εντάξει είχε σαν setup Ινδία πρώτα και μια εφαρμογή Samsung  για Ινδία μέσα… ).Από  σχεδόν 500 που έχει καινούργιο καλά είναι και έτσι.

Ήρθε να αντικαταστήσει το  θρυλικό a52s το οποίο δουλεύει ακόμα αν και end of support πια  για αυτό και ενώ ήμουν  έτοιμος για το Α56.

Έχει αλλά 6 χρόνια αναβαθμίσεις και επεξεργαστή που ακόμα και τώρα θα είναι 50% πιο γρήγορος  από το ότι θα φοράει το  Α57 .

Ένα θέμα που έχω είναι όταν κάνω scroll να κατέβουν οι ειδοποιήσεις  δεν  δουλεύει  το δεύτερο scroll για τα settings όπως στο α52 ,έχω χάσει επεισόδια στα android ?   

LG G6/REDMI NOTE 3 PRO /MOTO G 2014/Xperia Sole/THL T11/ASUS T100

1 ώρα πριν, solas said:

Ένα θέμα που έχω είναι όταν κάνω scroll να κατέβουν οι ειδοποιήσεις  δεν  δουλεύει  το δεύτερο scroll για τα settings όπως στο α52 ,έχω χάσει επεισόδια στα android ?   

Ναι, αριστερά για τις ειδοποιήσεις και δεξιά για τις ρυθμίσεις (ή το ανάποδο). Εγώ βέβαια το ξαναγύρισα στο παλιό, διπλό, κατέβασμα για όλα (για αυτό και δεν θυμάμαι το προηγούμενο).

Η επαναφορά είναι κρυμμένη στο μολυβάκι στις ρυθμίσεις και «ρυθμίσεις πίνακα» όπου βάζεις το μαζί.

Screenshot_20260131_232759_One UI Home.jpg

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

• 4 months later...

Αντε να δούμε...

Screenshot_20260602_151229_Software update.jpg

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★