konakis Δημ. November 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2025 Αν κρίνουμε κι από την επίσκεψιμότητα του νήματος καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για μη εμπορικό μοντέλο, κόψε 20 με 30 ευρώ ακόμα αν μπορείς και πάρτο αν είναι. Η επιλογή δική σου... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. November 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2025 Τι σημαίνει αυτό; καλό είναι; σαν μοντέλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2025 Δεν έχει πουλήσει πολύ λόγω αρχικής τιμής λογικά, fans edition είναι άρα χαρακτηριστικά ναυαρχίδας με κάποιες περικοπές άλλες σημαντικές άλλες λιγότερο...εσύ αποφασίζεις Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. November 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2025 Το S25fe καλύτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. November 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2025 2 ώρες πριν, anastasiah said: Το S25fe καλύτερο; Είναι ελαφρύτερο, με (σημαντικό) πραγματικό αισθητήρα proximity, πιο γρήγορη (45 έναντι 25W) φόρτιση, ελαφρώς (πολύ ελαφρώς) μεγαλύτερη μπαταρία. 1 Παράθεση Samsung Galaxy S24 FE (SM-S721B/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 (edited) Εφόσον δεν είναι εμπορικό γιατι δεν πέφτει η τιμή του; Edited November 13, 2025 by anastasiah Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solas Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου Έχω το s24fe εδώ και ένα μήνα από τον γνωστό θεσσαλονικιό που πουλάει κινητά και βρίζει στα 340ευρω και σχεδόν στο κουτί του (εντάξει είχε σαν setup Ινδία πρώτα και μια εφαρμογή Samsung για Ινδία μέσα… ).Από σχεδόν 500 που έχει καινούργιο καλά είναι και έτσι. Ήρθε να αντικαταστήσει το θρυλικό a52s το οποίο δουλεύει ακόμα αν και end of support πια για αυτό και ενώ ήμουν έτοιμος για το Α56. Έχει αλλά 6 χρόνια αναβαθμίσεις και επεξεργαστή που ακόμα και τώρα θα είναι 50% πιο γρήγορος από το ότι θα φοράει το Α57 . Ένα θέμα που έχω είναι όταν κάνω scroll να κατέβουν οι ειδοποιήσεις δεν δουλεύει το δεύτερο scroll για τα settings όπως στο α52 ,έχω χάσει επεισόδια στα android ? Παράθεση LG G6/REDMI NOTE 3 PRO /MOTO G 2014/Xperia Sole/THL T11/ASUS T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, solas said: Ένα θέμα που έχω είναι όταν κάνω scroll να κατέβουν οι ειδοποιήσεις δεν δουλεύει το δεύτερο scroll για τα settings όπως στο α52 ,έχω χάσει επεισόδια στα android ? Ναι, αριστερά για τις ειδοποιήσεις και δεξιά για τις ρυθμίσεις (ή το ανάποδο). Εγώ βέβαια το ξαναγύρισα στο παλιό, διπλό, κατέβασμα για όλα (για αυτό και δεν θυμάμαι το προηγούμενο). Η επαναφορά είναι κρυμμένη στο μολυβάκι στις ρυθμίσεις και «ρυθμίσεις πίνακα» όπου βάζεις το μαζί. 1 Παράθεση Samsung Galaxy S24 FE (SM-S721B/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Αντε να δούμε... Παράθεση Samsung Galaxy S24 FE (SM-S721B/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts