lewton Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Εγώ τη πάπια να την κάνω. Αν όμως δουν κάποια στιγμή την αίτηση μου και δουν ότι ήταν μόνο για 3μηνο και μου πουν μετά λάθος, πρέπει να πληρώσεις τη διαφορά τι κάνω? Δε θα πληρώσεις. :) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Σόρυ που ρωτάω και δεν ψάχνω τις προηγούμενες σελίδες, αλλά είναι πολλές.. Εμείς του Cube (3+2) θα έχουμε διπλασιασμό στις ταχύτητες μας ή η βίβο για ακόμα μια φορά 'γράφει' τους πελάτες της?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Σόρυ που ρωτάω και δεν ψάχνω τις προηγούμενες σελίδες, αλλά είναι πολλές.. Εμείς του Cube (3+2) θα έχουμε διπλασιασμό στις ταχύτητες μας ή η βίβο για ακόμα μια φορά 'γράφει' τους πελάτες της?? Εμενα σημερα μαλλον αναβαθμιστηκε η γραμμη μου (σε 1024) αλλα μεχρι τωρα δεν εχω δει ταχυτητα ανω των 53Kb/s αρα τουλαχιστον μεχρι τωρα δεν εχει προβει σε αναβαθμιση της συνδρομης μου (Dsl Cube 3+2) Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Από που μπορώ να δω αν αναβαθμίστηκε η γραμμή μου? Μέχρι και σήμερα που πήρα τηλέφωνο τη vivodi μου είπαν ότι δεν ισχύει η αναβάθμιση :mad: Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Από που μπορώ να δω αν αναβαθμίστηκε η γραμμή μου? Μέχρι και σήμερα που πήρα τηλέφωνο τη vivodi μου είπαν ότι δεν ισχύει η αναβάθμιση :mad: Εάν γίνει θα το δείτε στο status του ρούτερ (βάζουμε την IP στον Internet Explorer/Firefox π.χ. 192.168.1.1 & δίνουμε username & passwd) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Εμενα σημερα μαλλον αναβαθμιστηκε η γραμμη μου (σε 1024) αλλα μεχρι τωρα δεν εχω δει ταχυτητα ανω των 53Kb/s αρα τουλαχιστον μεχρι τωρα δεν εχει προβει σε αναβαθμιση της συνδρομης μου (Dsl Cube 3+2) Η θεση 54, σημερα στις 14:20 με ενημερωσε οτι δεν γνωριζουν ακομα κατι και οτι μαλλον θα εχουν νεοτερα μεσα στον Σεπτεμβριο. Υ.Γ: Αν και ομολογω οτι η κοπελα ηταν ευγενεστατη οφειλω να σημειωσω οτι 6-7 λεπτα για να μου πει αν ξερει τι θα γινει με τις αναβαθμισεις των συνδεσεων στους κομβους που αναβαθμιστηκαν (κι ενω εγω γνωριζα αριθμο τηλ, ονομα κομβου, ταχυτητες συνδεσεων, κτλ, κοινως ολα τα στοιχεια) και το ποτε ληγει η συνδρομη μου, ειναι πολλα. Δεν αποκλειω να επελεξα λαθος καναλι (το 2) αλλα νομιζω και παλι δεν ειναι ικανοποιητικο. Anyway...:cool: Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Από popup στο http://www.vivodi.gr: Προσφορά της Vivodi Telecom 2πλασιασμού ταχύτητας Kατόπιν σχετικής ανακοίνωσης του ΟΤΕ περί αύξησης της ταχύτητας της ADSL πρόσβασης μέσω πιλοτικού προγράμματος σε συγκεκριμένες περιοχές, η Vivodi Telecom προχωρά σε μια μοναδική προσφορά, 2πλασιάζοντας την ταχύτητά σας στις υπηρεσίες DSLnet & DSlcube , χωρίς καμία επιπλέον χρέωση για όσο διάστημα διαρκεί το πιλοτικό πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Από popup στο http://www.vivodi.gr: Προσφορά της Vivodi Telecom 2πλασιασμού ταχύτητας Kατόπιν σχετικής ανακοίνωσης του ΟΤΕ περί αύξησης της ταχύτητας της ADSL πρόσβασης μέσω πιλοτικού προγράμματος σε συγκεκριμένες περιοχές, η Vivodi Telecom προχωρά σε μια μοναδική προσφορά, 2πλασιάζοντας την ταχύτητά σας στις υπηρεσίες DSLnet & DSlcube , χωρίς καμία επιπλέον χρέωση για όσο διάστημα διαρκεί το πιλοτικό πρόγραμμα. Άρα δεν ισχύει για όλους :mad: Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Ακριβώς.. Αν και πιστεύω οι Αθηναίοι δεν θα έχουν πρόβλημα.. Εμείς στην επαρχία να δούμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Μπα! Και εμείς στην Αθήνα θα έχουμε πρόβλημα. Κάπου είχα διαβάσεις τις "συγκεκριμένες περιοχές". ΘΑ το κοιτάξω και θα σου πω. Edit: Αυτές λέει ότι είναι οι περιοχές Δάφνη, Μαρούσι, Πατήσια, Πεδίο Άρεως, Ραφήνα, Τερψιθέα, Χολαργός. Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
userc Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Μπα! Και εμείς στην Αθήνα θα έχουμε πρόβλημα. Κάπου είχα διαβάσεις τις "συγκεκριμένες περιοχές". ΘΑ το κοιτάξω και θα σου πω. Edit: Αυτές λέει ότι είναι οι περιοχές Δάφνη, Μαρούσι, Πατήσια, Πεδίο Άρεως, Ραφήνα, Τερψιθέα, Χολαργός. Διαβαζεις παλια ανακοινωση (πιλοτικο του ΟΤΕ). Τον Σεπτεμβρη αναμενουμε την απαντηση της Vivo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Από popup στο http://www.vivodi.gr: Προσφορά της Vivodi Telecom 2πλασιασμού ταχύτητας Kατόπιν σχετικής ανακοίνωσης του ΟΤΕ περί αύξησης της ταχύτητας της ADSL πρόσβασης μέσω πιλοτικού προγράμματος σε συγκεκριμένες περιοχές, η Vivodi Telecom προχωρά σε μια μοναδική προσφορά, 2πλασιάζοντας την ταχύτητά σας στις υπηρεσίες DSLnet & DSlcube , χωρίς καμία επιπλέον χρέωση για όσο διάστημα διαρκεί το πιλοτικό πρόγραμμα. Ρε παιδιά αυτή η ανακοίνωση είναι εκεί από τον Ιούλιο και μιλάει για το πιλοτικό, εξού και το "συγκεκριμένες περιοχές". Χαλαρώστε... Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis38 Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 διαβαστε εδω. http://www.vivodi.gr/site/content.php?artid=421 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 διαβαστε εδω. http://www.vivodi.gr/site/content.php?artid=421 Οι συνδρομητές ειδικών προσφορών εξαιρούνται της αναβάθμισης. Δεν μ' αρέσει αυτο.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Επίσης εμείς με το Cube είμαστε "των υφισταμένων συνδρομητών της (πρόσβαση τύπου Α.ΡΥ.Σ.) ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Οι συνδρομητές ειδικών προσφορών εξαιρούνται της αναβάθμισης. Δεν μ' αρέσει αυτο.. :( Ουτε εμενα....Εννοει δηλαδη για τις ειδικες τιμες?Πχ.Dsl Cube me 115 ευρω για πεντε μηνες και μετα απο 21 ευρα το μηνα?Καποιος να ξερει κατι περισσοτερο...?:worry: (Πριν τα παρω στο κρανιο....:mad: ) Αν ειναι ετσι οπως νομιζω πιο πανω,τοτε κανεις με cube δε θα αναβαθμιστει.Ε,ρε γλεντια...:mad: Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Ουτε εμενα....Εννοει δηλαδη για τις ειδικες τιμες?Πχ.Dsl Cube me 115 ευρω για πεντε μηνες και μετα απο 21 ευρα το μηνα?Καποιος να ξερει κατι περισσοτερο...?:worry: (Πριν τα παρω στο κρανιο....:mad: ) Αν ειναι ετσι οπως νομιζω πιο πανω,τοτε κανεις με cube δε θα αναβαθμιστει.Ε,ρε γλεντια...:mad: Μα αυτό εννοείται.. Και επειδή ήδη αργούν την αναβάθμιση εγώ θα φύγω από την Βιβόντι :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Μα αυτό εννοείται.. Και επειδή ήδη αργούν την αναβάθμιση εγώ θα φύγω από την Βιβόντι :P Ειδική προσφορά είναι τα Cube με δωδεκάμηνη δέσμευση. Επομένως, όσοι δεσμέυτηκαν για ένα χρόνο για να πάρουν 1024, θα μείνουν στα 1024, ενώ όσοι δε δεσμέυτηκαν και είναι σε 512 θα πάνε σε 1024. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Δηλαδη εγω που εχω δωδεκαμηνη με 512 θα μεινω σε 512? Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Δηλαδη εγω που εχω δωδεκαμηνη με 512 θα μεινω σε 512? Από την ανακοίνωση καταλαβαίνω πως θα αναβαθμιστείς. Μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες, όπως πότε την πήρες και πόσο πλήρωσες; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Τον Μαρτη που μας περασε την ειχα παρει στα 115 ευρω απο Πλαισιο.Υποτιθεται οτι ηταν προσφορα περιορισμενων κομματιων κι εβγαινε free οι πρωτοι 5 μηνες και μετα στα 21.5 ο μηνας. ΥΓ)Εστειλα κι ενα mail στη Vivodi για λεπτομεριες.:) Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Τον Μαρτη που μας περασε την ειχα παρει στα 115 ευρω απο Πλαισιο.Υποτιθεται οτι ηταν προσφορα περιορισμενων κομματιων κι εβγαινε free οι πρωτοι 5 μηνες και μετα στα 21.5 ο μηνας. ΥΓ)Εστειλα κι ενα mail στη Vivodi για λεπτομεριες.:) Έχω την εντύπωση φίλε ότι δεν υπάρχει τέτοια προσφορά, και ότι από τη λήξη του πενταμήνου χρεώνεσαι 37,85€ το μήνα! :worry: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Υπαρχει και στο υπογραφω.Μεχρι και το κουτι εχω ακομα...:)Σε διαφημιση του Πλαισιου το ειχα δει και πηγα και το πηρα. Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Τον Μαρτη που μας περασε την ειχα παρει στα 115 ευρω απο Πλαισιο.Υποτιθεται οτι ηταν προσφορα περιορισμενων κομματιων κι εβγαινε free οι πρωτοι 5 μηνες και μετα στα 21.5 ο μηνας. ΥΓ)Εστειλα κι ενα mail στη Vivodi για λεπτομεριες.:) Και εγώ αυτή είχα πάρει μάλλον, 117 ευρώ όμως! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silvertaur Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Ειχα τη προσφορα dsl cube στα 512 με τους 5 μηνες και λιγες μερες πριν ληξει στα μεσα Ιουλιου(πριν γινει αοριστου χρονου δηλαδη),πηρα τηλ.και αγορασα(καταθετοντας στη τραπεζα 117 ευρω) ενα προπληρωμενο πακετο 6 μηνων και εδω και λιγες μερες χωρις καν να ενοχλησω εγινε αναβαθμιση στα 1024.Ολα καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts