Stash Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 TNX rigasnic kai harrysvr, gia tis apanthseis sas...To symperasma einai oti kata 99% exoume static...:) Εγώ το router to κλείνω κάθε φορά που κλείνω το PC(περισσότερο για ασφάλεια), δε νομίζω να υπάρχει κάποιος λόγος να είναι ανοικτό. Egw den kleinw to PC mou omws...opote einai PC-Router synexeia anoixta ektos apo anagkastika restart... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosgk80 Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Καλημέρα παιδιά!Μετά από έναν μήνα αναμονής,σήμερα πηρα τους κωδικούς επιτέλους!Ενδεικτικά αναφέρω ότι έστειλα την αίτηση στις 5/1 και έφτασε στον ΟΤΕ στις 28/1!Τέλοσπάντων,πάλι δεν κατάφερα να συνδεθώ,γιατί απ'ότι μου είπαν από την Vivodi μετά από πολλες προσπάθειες μαζί με τον τεχνικό η γραμμή μου δεν χρονίζεται.Επικοινώνησαν αυτοί με τον ΟΤΕ,ανέφεραν την βλάβη και με πηρε μετά ο ΟΤΕ τηλέφωνο.Έχω ISDN,αλλά το router δεν το έχω συνδεσει στο modem της ISDN,αλλά σε ένα άλλο τηλέφωνο.Λέτε αυτό να κάνει τη ζημιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Έχω ISDN,αλλά το router δεν το έχω συνδεσει στο modem της ISDN,αλλά σε ένα άλλο τηλέφωνο.Λέτε αυτό να κάνει τη ζημιά; ??? Έχεις κάνει λάθος συνδεσμολογία! Βάλε το πρίν το Netmod. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silvertaur Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Καλησπερα παιδια..επειγοντως μια βοηθεια για το dsl cube στα 512.Πηρα σημερα τηλεφωνικα μετα απο φαξ τους κωδικους.Εκανα ολες τις συνδεσεις(ειχα ISDN αρχικα),περασα τους οδηγους για το usb modem,εβαλα το username(ερωτηση:τελειωνει σε..@dsl_service.vivodi ή δε το εχω σημειωσει καλα; ) και το password,εχω και το εικονιδιο της συνδεσης..microcom adsl deskport usb.. παταω να συνδεθει,αλλα τιποτα.Εχω παραλειψει κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 Παιδες οποιος παρει κωδικους κι ενεργοποιησει την τελευταια προσφορα με την 512 της Vivodi ας κανει ενα post να ξερουμε τι μας γινεται.Εγω εστειλα τα fax που ζητησαν και περιμενω.:) Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silvertaur Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 Καλησπερα και παλι..τελικα ολα καλα,μαλλον απο τον οτε υπηρξε αρχικα προβλημα,γιατι σημερα απο το πρωι που δοκιμaσα μπηκε κανονικα. Φιλε rallista,εγω ειχα παρει χθες το μεσημερι τηλεφωνο(Παρασκευη),μου ειπαν οτι ενεργοποιηθηκε και οτι δεν γινεται τηλεfωνικα να μουcδωσουν τους κωδικους και οτι επρεπε να στειλω φαξ με φωτοτυπια της ταυτοτητας,ανaφεροντας φυσικα το γνωστο θεμα(δηλ.να μου δωσουν τους κωδικους).Μετα απο 3 ωρες περιπου με πηραν τηλ και μου τους εδωσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogo Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 εμενα μου εδωσαν κωδικούς απο το τηλέφωνο... Παράθεση ________________________________________ Η ζωή είναι στιγμές ας έρχονται μόνο καλές ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Παρακάτω είναι η φοτωγραφία απο το μόντεμ του DSL Cube. Ποιά είναι η θύρα Ethernet; Αυτή μεσα στον κύκλο; Πώς θα ήταν προτυμότερο να το συνδέσω με τον υπολογιστή; http://briefcase.pathfinder.gr/download/513843 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Ακριβώς αυτή είναι. Εννοείτε ότι η προτιμότερη σύνδεση είναι μέσω Ethernet! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosgk80 Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Καλημέρα παιδιά!Μετά από έναν μήνα αναμονής,σήμερα πηρα τους κωδικούς επιτέλους!Ενδεικτικά αναφέρω ότι έστειλα την αίτηση στις 5/1 και έφτασε στον ΟΤΕ στις 28/1!Τέλοσπάντων,πάλι δεν κατάφερα να συνδεθώ,γιατί απ'ότι μου είπαν από την Vivodi μετά από πολλες προσπάθειες μαζί με τον τεχνικό η γραμμή μου δεν χρονίζεται.Επικοινώνησαν αυτοί με τον ΟΤΕ,ανέφεραν την βλάβη και με πηρε μετά ο ΟΤΕ τηλέφωνο.Έχω ISDN,αλλά το router δεν το έχω συνδεσει στο modem της ISDN,αλλά σε ένα άλλο τηλέφωνο.Λέτε αυτό να κάνει τη ζημιά; Παιδιά,βοηθήστε με σας παρακαλώ!Ήρθε τελικά το συνεργείο του ΟΤΕ για να ανακαλύψει ότι η γραμμή μου δεν έχει το παραμικρό προβλημα.Το προβλημα υπάρχει στον router(Microcom) που δίνει η Vivodi μαζι με το DSL Cube!Μου είπαν ότι είναι χαλασμένο,μιας και με δικο τους router έμπαιναν κανονικότατα!Χωρίς να μου φτάνουν τα "καλά" νέα που άκουσα,με χρέωσαν και 30 ευρωπουλα για τον χρόνο που χάσανε,λέγοντάς μου ότι θα μου τα επιστρέψει ο παροχός.Η λυπητερή θα έρθει στον επόμενο λογαριασμό του ΟΤΕ.Ίσως αυτό να δικαιολογει το γιατί όταν συνέδεα το router με την καρτα δικτύου ο υπολογιστής δεν το έβλεπε,αλλά μόνο στην USB.Τέλοσπάντων,έστειλα φαξ στην Vivodi εξηγώντας την όλη κατάσταση και ζητώντας όχι μόνο τα 30 ευρω πίσω για το συνεργείο που οι ίδιοι μου καλέσανε,για τον ελλατωματικό εξοπλισμό τους,αλλά και παράταση του 5μήνου για όσο καιρό η σύνδεση τρέχει,χωρις εγω να μπορω να την χρησιμοποιήσω μέχρι να μου αντικατασταθεί το Microcom από την Infoquest που είναι η εταιρεία που τα εισάγει(επικοινώνησα με την Infoquest χθες και τους ζήτησα αντικατάσταση,μου είπαν να τους το πάω και εφόσον διαπιστωθει βλάβη,μου το αλλάζουν δωρεάν).Λέτε η Vivodi να δεχτεί την απαίτησή μου;Επιπλέον και η κάμερα της Logitech που υπήρχε μέσα στο πακετάκι,όσο και αν προσπάθησα(και ρε γ@μώτο ξέρω από υπολογιστές)δεν την βλέπει καμία USB του υπολογιστη.Τι πιθανότητες υπάρχουν να είναι και αυτή χαλασμένη;Καμία συμβουλη για το τι να κάνω από εδώ και στο εξής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GOG Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 :::.. Download Stats ..::: Connection is:: 437 Kbps about 0.4 Mbps (tested with 1013 kB) Download Speed is:: 53 kB/s Tested From:: http://testmy.net (server1) Test Time:: Tue Feb 14 2006 12:35:36 GMT+0200 Bottom Line:: 8X faster than 56K 1MB download in 19.32 sec Diagnosis: Looks Great : 16.22 % faster than the average for host (vivodi.gr) Validation Link:: http://testmy.net/stats/id-RGMIBL1J7 Θεσσαλονικη,Πολιχνη ειμαι...Μια χαρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Καλησπερα και παλι..τελικα ολα καλα,μαλλον απο τον οτε υπηρξε αρχικα προβλημα,γιατι σημερα απο το πρωι που δοκιμaσα μπηκε κανονικα. Φιλε rallista,εγω ειχα παρει χθες το μεσημερι τηλεφωνο(Παρασκευη),μου ειπαν οτι ενεργοποιηθηκε και οτι δεν γινεται τηλεfωνικα να μουcδωσουν τους κωδικους και οτι επρεπε να στειλω φαξ με φωτοτυπια της ταυτοτητας,ανaφεροντας φυσικα το γνωστο θεμα(δηλ.να μου δωσουν τους κωδικους).Μετα απο 3 ωρες περιπου με πηραν τηλ και μου τους εδωσαν. Σε ποια περιοχη μενεις φιλε μου και ποσο καιρο μετα την αιτηση στους στειλανε? Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Παιδιά,βοηθήστε με σας παρακαλώ!Ήρθε τελικά το συνεργείο του ΟΤΕ για να ανακαλύψει ότι η γραμμή μου δεν έχει το παραμικρό προβλημα.Το προβλημα υπάρχει στον router(Microcom) που δίνει η Vivodi μαζι με το DSL Cube!Μου είπαν ότι είναι χαλασμένο,μιας και με δικο τους router έμπαιναν κανονικότατα!Χωρίς να μου φτάνουν τα "καλά" νέα που άκουσα,με χρέωσαν και 30 ευρωπουλα για τον χρόνο που χάσανε,λέγοντάς μου ότι θα μου τα επιστρέψει ο παροχός.Η λυπητερή θα έρθει στον επόμενο λογαριασμό του ΟΤΕ.Ίσως αυτό να δικαιολογει το γιατί όταν συνέδεα το router με την καρτα δικτύου ο υπολογιστής δεν το έβλεπε,αλλά μόνο στην USB.Τέλοσπάντων,έστειλα φαξ στην Vivodi εξηγώντας την όλη κατάσταση και ζητώντας όχι μόνο τα 30 ευρω πίσω για το συνεργείο που οι ίδιοι μου καλέσανε,για τον ελλατωματικό εξοπλισμό τους,αλλά και παράταση του 5μήνου για όσο καιρό η σύνδεση τρέχει,χωρις εγω να μπορω να την χρησιμοποιήσω μέχρι να μου αντικατασταθεί το Microcom από την Infoquest που είναι η εταιρεία που τα εισάγει(επικοινώνησα με την Infoquest χθες και τους ζήτησα αντικατάσταση,μου είπαν να τους το πάω και εφόσον διαπιστωθει βλάβη,μου το αλλάζουν δωρεάν).Λέτε η Vivodi να δεχτεί την απαίτησή μου;Επιπλέον και η κάμερα της Logitech που υπήρχε μέσα στο πακετάκι,όσο και αν προσπάθησα(και ρε γ@μώτο ξέρω από υπολογιστές)δεν την βλέπει καμία USB του υπολογιστη.Τι πιθανότητες υπάρχουν να είναι και αυτή χαλασμένη;Καμία συμβουλη για το τι να κάνω από εδώ και στο εξής; Πολύ παράξενο μου ακούγεται αυτό με το router ότι μπαίνει με USB αλλά όχι με Ethernet!Π*****α των τεχνικών μου μυρίζεται εδώ!Αλλά και πάλι αν έχει όντως κάποιο πρόβλημα συνεννοήσου με την Vivodi για αυτό το θέμα! Για την κάμερα.....δεν έχει σχέση η Vivodi αλλά το ΠΛΑΙΣΙΟ!Κατέβασε τους τελευταίους drivers από το site της Logitech και δεν θα έχεις πρόβλημα!Ακόμα να θυμάσαι: ΠΡΩΤΑ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟΥΣ DRIVERS ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΝΔΕΣΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ!! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Λίγο άσχετο με το θέμα, αλλα στην αίτηση συνδρομής εκεί που λέει Εκδ. Αρχή, τί θα πρέπει να συμπληρώσω; Και κάτι άλλο, μόντεμ = router;:O Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stash Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Και κάτι άλλο, μόντεμ = router;:O nai file mou...To router pou leme kanonika legete modem-router...Oute aplo router einai oute aplo modem...einai kai ta 2 se 1...apla gia syntomia alloi to lene modem alloi router... Na rwthsw twra egw...Oxi oti me noiazei kiwllas alla otan eir8e to xarti me to user-pass gia to mpgreek.com den eida pou8ena na leei gia to allo me ta videakia....Eseis to peirate??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 nai file mou...To router pou leme kanonika legete modem-router...Oute aplo router einai oute aplo modem...einai kai ta 2 se 1...apla gia syntomia alloi to lene modem alloi router... Οκ, ευχαριστώ! Και κάτι άλλο, στις προϊγούμενες σελίδες αναφαίρετε ότι "η vivodi παρέλαβε την αίτηση την τάδε ημερομηνία, την έστειλε στον ΟΤΕ την ταδε, κτλ...". Απο που ενημεροθήκατε γι'αυτά; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stash Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Οκ, ευχαριστώ! Και κάτι άλλο, στις προϊγούμενες σελίδες αναφαίρετε ότι "η vivodi παρέλαβε την αίτηση την τάδε ημερομηνία, την έστειλε στον ΟΤΕ την ταδε, κτλ...". Απο που ενημεροθήκατε γι'αυτά; apo thn idia thn vivodi h ki apo ton ote (an exeis kana gnwsto.nomizw bebaia yparxei ena thlefwno pou pairneis kai se enhmerwnoun sxetika me th grammh, alla den to 3erw...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_vts Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 παιδια εμενα χθες το λαμπακι DSL Link εμεινε μονιμα αναμενο! τι σημαινει αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonykarkats Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 Borw oso o enas ypologistis einai kleistos(exw diktyo) me to dsl cube na exei o allos internet?? (Eimai asxetos ligo...) Παράθεση I texnologia einai ena synexes kynigi kerdous me atyxa thymata tous katanalwtes!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonykarkats Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 giati einai pio kalo to ethernet apo to usb? Einai pio grigoro?????:confused: Παράθεση I texnologia einai ena synexes kynigi kerdous me atyxa thymata tous katanalwtes!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stash Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Borw oso o enas ypologistis einai kleistos(exw diktyo) me to dsl cube na exei o allos internet?? (Eimai asxetos ligo...) an exeis router kai exeis ta 2 pc syndedemena panw sto router tote einai ane3arthta....gia thn akrivia kai ta 2 pc na einai kleista, apo thn stigmh pou exeis anoixto to router exeis internet....sthn ousia to router einai sto internet kai ta 2 ta pc "vlepoun" tone3w kosmo meso tou router... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stash Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 giati einai pio kalo to ethernet apo to usb? Einai pio grigoro?????:confused: to usb exei mikroterh taxhthta metadoshs dedomenw ap'oti to Ethernet wso anafora thn metafora apo pc sto router...sthn ousia omws den yparxei problhma...8a sou prwthna na valeis to vasiko mhxanima sou sto usb kai to 2o mhxanima sthn ethernet wste na mporeis ama skasei kanas gnwstos sou spiti na mporei na mpei sto net me thn ethernet xwris na prepei na valei tou drivers prwta sto pc tou gia na synde8ei mesw usb... Auto pou lene oti ta usb einai xeirotera apo ethernet emas me to microcom den mas epireazei...h diafora einai sta usb-modems opou auta syndewntai mesw usb kai vazoun programa sto pc gia na mpei sto internet...ayta ta programmata trwne poly RAM gi'auto 8ewrountai xeirotera apo'oti ta router.se emas to programma pou kaneis setup einai apla drivers pou kanoun Virtual ethernet thn usb 8yra...me liga logia me to programmataki pou vazeis ta windows blepoun thn usb san ethernet..Auto seimenei oti den exeis megalo problhma kai ousiastika den 8a deis diafora meta3h Ethernet kai usb.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forest Δημ. February 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Na rwthsw?Se kanenan apo sas,den eixe provlhma to USB? Se pollous dikous mou,kai se mena,meta apo kapoies wres,kollaei,k 8elei restart to pc,se osous ypologistes to dokimasa,akoma k stis pio teleytaies motherboard,ekane ta idia. Efyge ap to para8yro opws htan(milame gia to microcom p xe mono usb) k pira Router :D , k twra oute kollhmata,paramenei anoixto xwris reset meres twra. Paizei vevaia,to micromom router,e th prosfora twn 99 euro,p den 8a pairnei reyma ap to usb,alla apo priza,na mhn exei tetoia provlhmata..:) Παράθεση Για να κατεβάσετε όλες τις τελευταίες εφαρμογές Symbian,Uiq,Palm,Pocket-Pc,Java και N-Gage Games : Άν έχετε mIRC,απο εδώ!:cool: Άν δεν έχετε mIRC,κατεβάστε ευκολότερα απ'το MOBiZONE mIRC Script!!(927 ΚΒ;)) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 to usb exei mikroterh taxhthta metadoshs dedomenw ap'oti to Ethernet wso anafora thn metafora apo pc sto router...sthn ousia omws den yparxei problhma...8a sou prwthna na valeis to vasiko mhxanima sou sto usb kai to 2o mhxanima sthn ethernet wste na mporeis ama skasei kanas gnwstos sou spiti na mporei na mpei sto net me thn ethernet xwris na prepei na valei tou drivers prwta sto pc tou gia na synde8ei mesw usb... Auto pou lene oti ta usb einai xeirotera apo ethernet emas me to microcom den mas epireazei...h diafora einai sta usb-modems opou auta syndewntai mesw usb kai vazoun programa sto pc gia na mpei sto internet...ayta ta programmata trwne poly RAM gi'auto 8ewrountai xeirotera apo'oti ta router.se emas to programma pou kaneis setup einai apla drivers pou kanoun Virtual ethernet thn usb 8yra...me liga logia me to programmataki pou vazeis ta windows blepoun thn usb san ethernet..Auto seimenei oti den exeis megalo problhma kai ousiastika den 8a deis diafora meta3h Ethernet kai usb.... Αν το συνδέσεις δηλαδή με ethernet, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα εγκατάσταση; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriskon Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 γεια σας φίλοι!ξερετε τι ρυθμίσεις να κανω στο microcom2636 για το bearshare και άλλα τέτοιου είδους προγραματα;κατεβάζει σαν pstn ενω εχω 512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts