Jump to content

Πρόταση Η/Υ για παιχνίδια.

t300
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ένας φίλος διαθέτει 2200 ευρώ (τελική τιμή με το ΦΠΑ μέσα) για να πάρει Η/Υ (+οθόνη). Η χρήση θα είναι κυρίως για τα νέα (απαιτητικά) παιχνίδια. Τι σύνθεση προτείνετε;

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Sorry που θα σας την σπάσω αλλά πές στον φίλο σου να πάει να πάρει ένα xbox, να του βάλει και ένα τσιπάκι, και με τα υπόλοιπα λεφτά να αγοράσει ένα pc για να κάνει όλα τα υπόλοιπα...

καμια κονσολα δεν μπορει να συγκριθεο με pc... προς το παρων

οποτε ας παρει μια γ@#$τη καρτα γραφικων (ΑΤΙ 9800ΧΤ ή Νvidia 5900 Ultra) κι εναν καλο επεξεργαστη

...και τα υπολοιπα κλασσικα, για παιχνιδια παιζει ρολο κατα πρωτο ρολο η καρτα γραφικων και μετα ο επεξεργαστης

http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg

Αρχικό Μήνυμα από τον william blake

καμια κονσολα δεν μπορει να συγκριθεο με pc... προς το παρων

συμφωνω, αλλα ποιος σου λεει οτι ο super-duper υπολογιστης του σημερα θα ειναι κορυφαιος για παιχνιδια σε ενα χρονο?? :worry:

προτεινω τη λυση του a_aris... παρε καλυτερα καμια κονσολα να κανεις αυτο που γουσταρεις, απο το να μπλεκεις με setup και προβληματα με μνημες, καρτες γραφικων και απαιτησεις απο μερους του pc γενικοτερα :happy:

Μπράβο φίλε, το'πιασες το νόημα...

Και γω pc έχω αλλά επειδή ο συγκάτοικος έχει κονσόλα βλέπω πόση ευκολια είναι. Παίζει όλα τα παιγνίδια σε απόδοση καλύτερη απο ένα καλό προς πολύ καλό pc με το επιπλέον πλεονέκτημα ότι δεν μπλέκεις με setup, με ασυμβατότητες κτλ. Ασε που άμα αγοράσεις pc για gamer μετά θα μπλέξεις άσχημα με αναβαθμίσεις και δεν συμμαζέυεται. Να μήν πώ και για το κόστος ειδικά με τις τιμές που βλέπω τώρα τελευταία στις κονσόλες (xbox, ps2).

Από ότι μου είπε δεν ενδιαφέρεται για κονσόλα. Επομένως οι προτάσεις να είναι μόνο για Η/Υ. Αν κάποιος έχει χρόνο ας προτείνει κάτι πιο συγκεκριμένο - ολοκληρωμένο από ότι έχει αναφερθεί έως τώρα. :o

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

CPU: P4 3,2Ghz

RAM: 1Gb μνημη

HD: 160Gb WB

VGA: Ati 9800xt / Nvidia 5900 Ultra (5950 αν βρεις)

M/B: Abit / Gigabyte / Αsus

Sound: SB Augidy2 ZS Platinum

αν δεις οτι ξεφευγει σε τιμη αρχισε να κοβεις, αν και δεν νομιζω

υγ: οι κονσολες μια χαρα ειναι, αλλα σε κανα χρονο περιπου θα κυκλοφορησουν καρτες γραφικων νεας γενιας, λιγο χλωμο λοιπον να φτασουν τα γραφικα των η/υ, κιαν γινει ποτε σιγουρα θα αργησει, γιατι η τεχνολογια στους η/υ ανανεωνεται συνεχεια οχι καθε 5 χρονια οπως τις κονσολες

Γενικά όταν έχεις μπορείς να διαθέσεις τόσα παίρνεις ότι καλύτερο υπάρχει. Αν θέλει να περιμένει λίγο μπορεί να κοιτάξει τον νέο Athlon 64 είναι αρκετά καλός σε παιχνίδια από ότι είδα. Αλλιώς, Ρ4 στα 3GHz ή παραπάνω με motherboard Asus με chipset το 875. Μνήμη δεν χρειάζεται να είναι 1GB, ας είναι τουλάχιστον 512ΜΒ. Η κάρτα γραφικών είναι το σημαντικότερο τμήμα, πάρε μια ΑΤΙ 9800ΧΤ. H κάρτα γραφικών δεν χρειάζεται να είναι η Audigy 2 ZS platinum, ας είναι η ZS.

CPU: P4 3,2Ghz

RAM: 1Gb μνημη

HD: 160Gb WB

VGA: Ati 9800xt / Nvidia 5900 Ultra (5950 αν βρεις)

M/B: Abit / Gigabyte / Αsus

Sound: SB Augidy2 ZS Platinum

Συμφωνώ για cpu να είναι ο κορυφαίος της αγοράς αν και εγώ θα περίμενα τον athlon64 fx! :cool:

Μνήμη θα μπορούσε να "συμβιβαστεί" και με 512 αν όμως φτάνουν τα χρήματα... γιατί όχι 1gb?

Σκληρό να προσέξει να είναι γρήγορος και φυσικά μεγάλος...

Κάρτα γραφικών την 9800xt,είναι καλύτερη από την 5900 ultra ακόμα κι από την 5950 σύμφωνα με τα reviews...

Μητρική με τσιπ ιντελ 875 ή το 865 και τις μάρκες που είπες. Αλήθεια οι msi δεν είναι κι αυτές καλές;

Μπορεί να ακουστώ υπερβολικός αλλά εγώ θεωρώ ότι ακόμα και οι σύγχρονες ενσωματομένες κάρτες ήχου θα τον καλύψουν. Οι audigy είναι πλέον για αυτόν που ασχολείται με δειγματολειψίες μουσικής και γενικά για συγκεκριμένες ανάγκες.

Οθόνη; Φαντάζομαι ότι σαν πορωμένος gamer θα χει απορίψει τις tft!

Κρίμα! :p

Κι ένα καλό σύστημα ηχείων 5,1 να πάρει. Θα δώσει άλλη διάσταση στο gaming..

Οθόνη; Φαντάζομαι ότι σαν πορωμένος gamer θα χει απορίψει τις tft!

Tι του λες του παιδιού!Μια χαρά πέζουν οι tft για τα games. ;)

Απλός εδώ τον συμφαίρει να πάρει μια 19 crt λόγω κόστους :)

Φιλικά Δημήτρης

Εγώ ψηφίζω καλή 17αρα TFT (να ψάξει πρώτα την καθυστέρηση.. κάτω από 25 έχω ακούσει -μπορεί να κάνω και λάθος-.. πάντως έχω δει και στα 16!!!!!). Οσο για την κάρτα γραφικών... και μια 9800PRO μια χαρά είναι (τις 9800XT το πλαίσιο τις πουλά άνω των 700!!!... μας ΚΛΕΒΟΥΝ!!!!!!!)

Αρχικό Μήνυμα από τον Jim87

Tι του λες του παιδιού!Μια χαρά πέζουν οι tft για τα games. ;)

Απλός εδώ τον συμφαίρει να πάρει μια 19 crt λόγω κόστους :)

ναι, μια χαρα, ... και δυο τρομαρες :)

οι tft αργουν ακομα να φτσουν τις crt σε αυτον τον τομεα και δεν ενδυκνεινται για games

ναι, μια χαρα, ... και δυο τρομαρες :)

οι tft αργουν ακομα να φτσουν τις crt σε αυτον τον τομεα και δεν ενδυκνεινται για games

Πάντος για λόγους υγείας (ακτινοβολία) και γενικότερα εξέλιξης της τεχνολογίας θα προτιμούσα να συμβιβαζόμουν σαν gamer ας πούμε παρά να τσούζουν τα μάτια μου μπροστά στη λάμπα (υπερβολικό αλλά... συμβαίνει μετά από πολύωρη παραμονή μπροστά σε crt)

Κι εγώ το ίδιο. Δεν πρόκειται να αγοράσω ποτέ πια crt οθόνη. Έχω δουλέψει και σε crt και σε tft για πολλές ώρες και έχω νιώσει τεράστια διαφορα σε κούραση.