Jump to content

30-χρόνια PlayStation και η Sony κυκλοφορεί νέες περιορισμένες μονάδες κονσολών


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φέτος βιώνει ένα ευτυχώς γεγονός η Sony, συμπληρώνει 30-χρόνια από τότε που εγκαινίασε την επωνυμία PlayStation και τιμά την περίσταση με περιορισμένη έκδοση σε κονσόλες και αξεσουάρ.

Μέρος αυτής της περιορισμένης επετειακής έκδοσης είναι η ψηφιακή παραλλαγή του PlayStation 5, το νέο PlayStation 5 Pro, τα χειριστήρια DualSense και DualSense Edge και το PlayStation Portal.

Όλες αυτές οι συσκευές διαθέτουν ένα γκρι χρώμα που θυμίζει το αρχικό μοντέλο του PlayStation που κυκλοφόρησε στις 3 Δεκεμβρίου 1994. Οι κονσόλες έχουν μια πιο ανοιχτική απόχρωση όσον αφορά τα εξωτερικά πάνελ και πιο σκούρο γκρι εσωτερικό σώμα με το αρχικό τετράχρωμο λογότυπο του PlayStation στο πλάι. Υπάρχει επίσης ένα ειδικό λογότυπο της 30ης επετείου στο πίσω μέρος και ανάγλυφο ως ένα λεπτό επαναλαμβανόμενο σχέδιο στην εσωτερική πλευρά των εξωτερικών πάνελ.

Και τα δύο, το ψηφιακό PS5 και το PS5 Pro, συνοδεύονται επίσης με αντίστοιχα αξεσουάρ. Το τυπικό χειριστήριο DualSense διαθέτει επίσης το γκρι χρωματικό συνδυασμό, το τετράχρωμο λογότυπο του PlayStation και το ανάγλυφο μοτίβο του λογότυπου 30ης επετείου. Περιλαμβάνεται ένα ειδικό καλώδιο USB-C που έχει ένα παχύ σημείο σύνδεσης που μιμείται την εμφάνιση του παλιού καλωδίου του ελεγκτή PlayStation. Η βάση είναι επίσης ταιριαστή με τα χρώματα.

Στην συσκευασία που προσφέρει η Sony, θα βρείτε λαστιχένιες δεσμίδες καλωδίων σε σχήμα εικονιδίων του PlayStation, αυτοκόλλητο PlayStation, συνδετήρα PlayStation και αφίσα περιορισμένης έκδοσης PlayStation σε ένα από τα 30 πιθανά σχέδια. Δεδομένου ότι και οι δύο κονσόλες είναι ψηφιακές, περιλαμβάνουν επίσης μια αντίστοιχη πλάκα χρώματος για την προαιρετική μονάδα δίσκου, εάν επιλέξετε να αγοράσετε μία.

Τέλος, το PlayStation Portal αποκτά την ίδια αλλαγή, με το χρώμα και τα λογότυπα.

Όλες οι συσκευές θα διατίθενται επίσης σε ειδική συσκευασία με παρόμοια σχεδίαση με το αρχικό PlayStation.

Η Sony πουλάει τις κονσόλες σε πακέτα, δηλ. το πακέτο PS5 Pro περιλαμβάνει την κονσόλα με ένα αντίστοιχο χειριστήριο DualSense και DualSense Pro, έναν σταθμό φόρτισης DualSense και τα προαναφερθέντα αξεσουάρ. Θα είναι διαθέσιμο σε περιορισμένες ποσότητες 12300 μονάδων με κάθε μονάδα να έχει τον αριθμό της τυπωμένο στο πλάι.

Όσο για το απλό πακέτο του PS5, περιλαμβάνει την ψηφιακή έκδοση της κονσόλας μαζί με ένα ενιαίο χειριστήριο DualSense και τα προαναφερθέντα αξεσουάρ.

Το PlayStation Portal Limited Edition θα πωλείται χωριστά. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε την έκδοση Limited Edition του DualSense Edge, η οποία συνοδεύεται επίσης με ασορτί θήκη και το τυπικό DualSense.

Κάτι που λείπει από αυτή τη γιορτινή νέα έκδοση του PS5 είναι πως εάν χρειάζεστε τη μονάδα δίσκου, θα πρέπει να την αγοράσετε ξεχωριστά, καθώς και οι δύο κονσόλες είναι μόνο ψηφιακές.

Τα προϊόντα περιορισμένης έκδοσης θα είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελία από τις 26 Σεπτεμβρίου από το direct.playstation.com και από τους συμμετέχοντες λιανοπωλητές, εκτός από τη βασική ψηφιακή έκδοση PS5, η οποία θα είναι διαθέσιμη στα συμμετέχοντα καταστήματα λιανικής από τις 10 Οκτωβρίου. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί τιμολόγηση.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...