Jump to content

Τρολάρει ασταμάτητα η Google την Apple για την καθυστερημένη υιοθέτηση του RCS


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν κάτι σε ενοχλεί έχει ποικίλλους τρόπους να εκφράσεις την δυσαρέσκειά σου και να ξεκινήσεις τους εμπαιγμούς, κάτι τέτοιο φαίνεται να επιλέγει να πράξει και η Google που μέσω της τελευταίας διαφήμισης της σειράς #BestPhonesForever τρολάρει ξανά την Apple. Μάλλον για να ακριβολογούμε με τον γραπτό μας λόγο, ένα Pixel τρολάρει ένα iPhone. Είναι μια νέα ενότητα που φέρει τον τίτλο #BestPhonesForever και μέσω αυτής η Google κοροϊδεύει τις mobile συσκευές της Apple με διάφορους δικούς τους έξυπνους τρόπους.

Αυτή τη φορά, πρόκειται για το πρότυπο RCS που αναφέρεται στην ανταλλαγή μηνυμάτων και τελικά υιοθετήθηκε από την Apple με την κυκλοφορία του iOS 18 νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, μετά από χρόνια πίεσης από την Google. Έτσι, τώρα τα iPhone και οι συσκευές Android μπορούν επιτέλους να μοιράζονται εικόνες και βίντεο υψηλής ποιότητας μεταξύ τους μέσω κειμένου.

Φυσικά αυτό είναι κάπως σχετικό στις ΗΠΑ, όπου οι άνθρωποι έχουν κολλήσει στα γραπτά μηνύματα ως την κύρια μορφή επικοινωνίας, αποφεύγοντας το WhatsApp, το Telegram και το Facebook Messenger για περίπλοκους λόγους που μπορούν να αναχθούν στη δέσμη κειμένων σε τηλεφωνικά σχέδια, κάτι που συνέβη πολύ νωρίτερα στις ΗΠΑ από ότι στα υπόλοιπα μέρη του κόσμου.

Το βίντεο, όπως όλα τα άλλα αυτής της σειράς, προσπαθεί πολύ σκληρά να χλευάσει την Apple και αν θα πετύχει εξαρτάται πιθανώς από το πως ακριβώς γίνεαι ο διαχωρισμός ανάμεσα σε iOS και Android. Για εμάς, υπάρχουν πολλά σημεία που μας προκαλούν μια έντονη αντίδραση, αλλά μερικοί άνθρωποι το απολαμβάνουν.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...