Jump to content

Σε νέα έκδοση του WhatsApp για Android, προστέθηκε η δυνατότητα αναφοράς της ενημέρωσης κατάστασης


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ανοιχτός παραμένει από τον Μάρτιο για το WhatsApp ο κύκλος εργασιών και τελικών αλλαγών πάνω στην νέα λειτουργία για αναφορές ενημέρωσης κατάστασης και σύντομα θα κυκλοφορήσει σε χρήστες σε όλο τον κόσμο. Προσωρινά, το νέο feature είναι διαθέσιμο για χρήστες beta στο Android.

Οι άνθρωποι στο WABetaInfo αναφέρουν ότι η δυνατότητα αναφοράς της ενημέρωσης κατάστασης είναι διαθέσιμη για χρήστες Android στην έκδοση beta 2.24.20.3 του WhatsApp. Για να αναφέρετε μια επαφή, κάντε κλικ στο κουμπί “@: δίπλα στη γραμμή λεζάντας όταν μοιράζεστε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο μέσω μιας ενημέρωσης κατάστασης.

Η αναφερόμενη επαφή θα λάβει μια ειδοποίηση όταν την αναφέρετε στην κατάστασή σας και μπορεί να τη μοιραστεί εκ νέου με το κοινό της μέσω ενός κουμπιού αναδημοσίευσης, το οποίο θα εμφανίζεται δίπλα στο πλαίσιο απάντησης κατά την προβολή της κατάστασης στην οποία αναφέρονται.

Ωστόσο, σε αντίθεση με το Instagram, η ταυτότητα του αρχικού δημιουργού θα παραμείνει ιδιωτική όταν η αναφερόμενη επαφή αναδημοσιεύσει την κατάσταση. Ομοίως, η αναφερόμενη επαφή δεν θα είναι ορατή στους θεατές κατάστασης. Θα παραμείνει ιδιωτικό, πράγμα που σημαίνει ότι τα στοιχεία επικοινωνίας δεν θα είναι ορατά στους θεατές κατάστασης.

Ακόμη, η πηγή λέει ότι η επαφή που αναφέρεται στην κατάστασή σας θα μπορεί να δει την κατάστασή σας ακόμη και αν εξαιρείται από την προβολή άλλων ενημερώσεων κατάστασης μέσω των ρυθμίσεων απορρήτου κατάστασης.

Δεν είναι σαφές πότε το WhatsApp θα κυκλοφορήσει δημόσια αυτή τη δυνατότητα, αλλά όσοι ανυπομονούν να τη χρησιμοποιήσουν μπορούν να εγγραφούν στο πρόγραμμα beta.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...