Jump to content

iPhone 16: Εξοπλισμένο με κουμπί κάμερας, κουμπί action και το τάχιστο chip A18


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κύριο αξιοθέατο στη σημερινή εκδήλωση της Apple δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο….. πέρα από τη νέα σειρά iPhone 16 που ανανεώθηκε και απέκτησε τρία νέα μοντέλα! Ναι, αυτές οι συσκευές θα μας απασχολήσουν για τώρα και για τον επόμενο χρόνο!


Κυριορελτκικά όπως αναφέρει η Apple, έκατσαν και επανασχεδίασαν το νέο τους τηλέφωνο από την αρχή για να συνεργαστεί άρτιτα με την υπηρεσία Apple Intelligence.

Υπάρχουν αναμφισβήτητα μόνο τρία σίγουρα πράγματα στη ζωή: ο θάνατος, οι φόροι και η Apple που κάθε Σεπτέμβριο ξέρει πως να μας ταράξει με την άφιξη ενός νέου της iPhone. Όπως το ρολόι, η Apple αποκάλυψε τη φετινή σειρά iPhone, η οποία στηρίζεται στο iPhone 16 και το μεγαλύτερο αδερφάκι του, το iPhone 16 Plus. Η Apple έχει κάνει κάποιες αλλαγές στον εξωτερικό σχεδιασμό, αλλά η κύρια εστίαση της εταιρείας φέτος είναι στην τεχνοογία Apple Intelligence, με τα νέα τηλέφωνα να έχουν σχεδιαστεί από την αρχή για να το υποστηρίζουν.

Λοιπόν, τώρα έχουμε μερικές αξιοσημείωτες αλλαγές στα εξωτερικά και των δύο συσκευών φέτος. Πρώτον, η συστοιχία της πίσω κάμερας είναι τοποθετημένη κάθετα στα iPhone 16 και 16 Plus με ένα εξόγκωμα σε σχήμα χαπιού.

Δεύτερον, το κουμπί Action που έκανε το ντεμπούτο του στα μοντέλα Pro του περασμένου έτους, έφτασε και στα μοντέλα χαμηλότερης κατηγορίας. Αυτό το κουμπί, το οποίο αντικαθιστά το διακόπτη σίγασης, είναι προσαρμόσιμο. Μπορείτε να το ρυθμίσετε ώστε να ενεργοποιεί τον φακό ή μια εγγραφή φωνητικών σημειώσεων. Μπορεί να ενεργοποιήσει τις “Συντομεύσεις” και ξεκινώντας από το iOS 18, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να προσαρμόσετε μια ρύθμιση στο “Κέντρο Ελέγχου”. Μπορείτε να ρυθμίσετε το κουμπί Action ώστε να έχει διαφορετικές λειτουργίες σε διαφορετικές ώρες της ημέρας.

Τρίτον, υπάρχει ένα άλλο νέο κουμπί που είναι αφιερωμένο στη λήψη φωτογραφιών και βίντεο, επομένως δεν θα χρειαστεί να πατήσετε την οθόνη σας, να πατήσετε ένα από τα κουμπιά έντασης ήχου ή να χρησιμοποιήσετε μια απομακρυσμένη σκανδάλη για να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο ή μια εγγραφή. Θα μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις της κάμερας σύροντας το δάχτυλό σας εμπρός και πίσω στο κουμπί που είναι ευαίσθητο στην αφή. Αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να αλλάξει το παιχνίδι για τους φωτογράφους που εστιάζουν στο iPhone.

Σχεδιασμός και ποιότητας κατασκευής

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...