Jump to content

[IFA 2024]: Eύκολο vlogging με χρήση του νέου DJI drone DJI Neo των $199


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To μικρότερο, ελαφρύτερο και φθηνότερό της drone παρουσίασε η DJI στην φετινή έκθεση IFA του Βερολίνου και το όνομα αυτού είναι Neo! Σίγουρα θα βολέψει απίστευτα όσους θέλουν να μετατρέψουν την διαδικασίατου vlogging και της καθημερινής λήψης βίντεο, σε κάτι πολύ εύκολο.

Παρά αυτή την compact μορφή του, το DJI Neo δεν υστερεί σε χαρακτηριστικά, αντιθέτως διαθέτει ικανότητα καταγραφής βίντεο σε ανάλυση 4K, λήψη φωτογραφιών στα 12 MP, καθώς και πλήθος αυτοματισμών με τεχνητή νοημοσύνη. Στην πραγματικότητα, το συγκεκριμένο drone φαίνεται να στοχεύει ακριβώς σε ένα ιδανικό μέσο για να κάνετε vlogging που θα βοηθήσει στην δημιουργία βίντεο χωρίς να χρειάζεται πολύ ταλαιπωρία στο παρασκήνιο.

Και στα 199 $ δεν είναι τόσο απογορευτικό το σενάριο αγοράς του για όσους θέλουν να κάνουν μια απλή δοκιμή χωρίς ιδιαίτερα έξοδα!

Τι άλλο θα σας αρέσει στο DJI Neo;

Υπάρχουν πολλά που θα σας αρέσουν εδώ και είναι μια ξεκάθαρη απάντηση από την DJI σε εταιρείες όπως η HoverAir που προσπαθούν να προωθήσουν την αγορά της με drones χαμηλό κόστος αγοράς. Υπάρχουν αυτοποιημένες λειτουργίες πτήσης QuickShot που διαθέτουν έξι ευχάριστες επιλογές/ρυθμίσεις — Dronie, Helix, Expanse, Circle, Rocket, Spotlight και Boomerang — ενώ η παρακολούθηση AI σάς επιτρέπει να τραβάτε φωτογραφίες που ακολουθούν τα πάντα γρήγορα και απλά. Αυτά μπορούν ακόμη και να επιλεγούν χρησιμοποιώντας ένα κουμπί λειτουργίας στο drone και να εκτοξευθούν από την παλάμη του χεριού σας. Το drone εκτελεί την εντολή και στη συνέχεια επιστρέφει στην παλάμη σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να μεταφορτώσετε πλάνα (MP4 που έχει εγγραφεί με μέγιστο bitrate 75 Mbps) από τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης στο τηλέφωνό σας.

Μπορεί επίσης η συσκευή να ελεγχθεί σε επίπεδο βάσης μέσω της εφαρμογής DJI Fly χρησιμοποιώντας εικονικά joystick ή να συνδυαστεί με το RC-N3 για να έχετε στα χέρια σας ένα πιο συμβατικό τηλεχειριστήριο (καθώς και άλλα χειριστήρια DJI, ακόμη και το DJI Goggles 3). Δεν θα μπορείτε να τολμήσετε να στείλετε μακριά το Neo χρησιμοποιώντας την εφαρμογή ή τη λειτουργία εκτόξευσης παλάμης — η μέγιστη απόσταση πτήσης είναι 50 μέτρα — αλλά είναι γρήγορο και εύκολο στη χρήση.

Η αντίσταση ανέμου επιπέδου 4 (8 m/s) είναι εντυπωσιακή για ένα drone τέτοιου μεγέθους, αλλά λιγότερο από ότι μπορούν να ανεχθούν τα μεγαλύτερα drones, η απόδοση σε χαμηλό φωτισμό πιθανότατα δεν είναι αυτό που πολλοί ίσως περίμεναν από μεγαλύτερους αισθητήρες εικόνας και ότι η απόδοση της μπαταρίας 18 λεπτών μετριέται σε ιδανικές συνθήκες. Eφόστον τοποθετηθούν και τα προστατευτικά της προπέλας, ο χρόνος πτήσεων μειώνεται στα 17 λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι θα θέλετε να προμηθευτείτε και επιπλέον μπαταρίες που είναι διαθέσιμες στο DJI Store.

Τέλος, να πούμε ότι το νέο αυτό μοντέλο ζυγίζει μόλις 135 γραμμάρια (4,76 oz), καθιστώντας το ως το πιο συμπαγές drone της DJI και διαθέτει 22GB εσωτερική μνήμη αποθήκευσης.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...