Jump to content

Μετα το OnePlus 5T...ΤΙ;; (αγορα flagship)

zaitsef87
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. 1000 ευρώ

2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. Οποιοδήποτε

3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Ευρώπη με 2ετή εγγύηση αντιπροσωπείας

4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) Με 800αρα

5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? NFC ναι...τα υπόλοιπα δεν είναι δεσμευτικά

6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Καλό θα ήταν αλλά δεν είναι δεσμευτικό

7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Ναι με ενδιαφέρουν και τα δύο...όσο καλύτερα τόσο το καλύτερο.

😎 Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Ταχύτητα >>> Αυτονομία >> Κάμερα >>>>βαρύ gaming

9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. OnePlus 5T

Καλησπέρα παιδιά...έχω να εμφανιστώ αρκετά χρόνια μιας και είμαι κάτοχος του OnePlus 5T τα τελευταία 7μιση και κάτι χρόνια. Είχα οδηγηθεί εκεί μετά από δική σας παρότρυνση όντας τότε κάτοχος LG G2. Το κινητό όχι απλά βγήκε αστέρι...αλλά τα 8gb ram που είχε από τότε όταν τα υπόλοιπα είχαν μαξ 4 αποδείχθηκαν σωτήρια, με αποτέλεσμα ακόμη και τώρα να έχει εξαιρετικό flow.Ήρθε απλά η ώρα για κάτι καινούριο και γιατί η μπαταρία τα έχει παίξει πλέον εντελώς (τουλάχιστον 2 φορτίσεις την ημέρα) και γιατί θέλω να πάρω κάτι καινούριο πριν μου μείνει αυτό στα χέρια.
Στο προκείμενο...
Έχω αποκλείσει τα iPhone κυρίως γιατί κάπως βαριέμαι να φύγω από την άνεση του Andoid (έχουν περάσει πάνω από 11 χρόνια που έχω να ασχοληθώ με ios. ήμουν κάτοχος του 4s ....ουσιαστικά είναι σαν να μην το ξέρω πια). Το κινητό θα αγοραστεί χωρίς ΦΠΑ οπότε θεωρώ πως με ταβάνι τα 1000 ευρώ δεν θα αποκλειστεί κάτι λόγω τιμής.
Με ματιά που έριξα...το συμπέρασμά μου ήταν πως μάλλον βρίσκομαι ανάμεσα στο samsung s24 ultra και το OnePlus 12. Δεν έχω ιδέα όμως για το ποιο από τα δυο...
Από τη μία Samsumg δεν είχα ποτέ...από την άλλη είμαι τόσο ικανοποιημένος από το OnePlus 5T που αν ήξερα ότι η αξιοπιστία της εταιρίας βρίσκεται στα ίδια επίπεδα, θα πήγαινα μάλλον με κλειστά μάτια. Βρίσκεται όμως;;
Θέλω πραγματικά τη γνώμη σας...ότι κι  αν αναφέρετε μπορεί να μου φανεί χρήσιμο...μίας και όπως καταλάβατε δεν αλλάζω συχνά κινητά.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ και αν έχετε να προτείνετε και κάποια άλλη συσκευή που θεωρείτε καλύτερη ως επιλογή , περιμένω να την διαβάσω!!
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά όλους για τη συμμετοχή σας με τυχόν απαντήσεις!! ❤️