jibos71 Δημοσιεύτηκε November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 14, 2005 MPOREI KAPOIOS NA BOHTHISI GIA THN METAFORA APO PC STHN AMIGA ADF FILES? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Κι εγω θα ηθελα να μαθω πως μπορω να μεταφερω τα παιχνιδια που εχω στις δισκετες της Amiga σε files που να αναγνωριζονται απο καποιον emulator της Amiga στο PC... Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jibos71 Δημ. November 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 otan tha matho tha soy po alla mail me jibos71@yahoo.gr gia na soy po kapoia pragmata bye Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 MPOREI KAPOIOS NA BOHTHISI GIA THN METAFORA APO PC STHN AMIGA ADF FILES? Δές εδώ Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jibos71 Δημ. November 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 ευχαριστω πολυ δημητρη. θελω να σε ρωτησω κατι ξερεις που μπορω να βρω εναν accelerator 50 mhz ωστε να βαλω μνημη στην α1200? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Δυστυχώς όχι μιας και έχει περάσει καιρός που δεν έχω πλέον Αmiga αλλά μπορείς να ρωτήσεις εδώ... Πρίν ρωτήσεις, κοίτα στο info--->amiga guide. Εκεί θα δείς ελληνικά καταστήματα που ασχολούνται με την amiga. Κοίτα ποιό σε βολεύει και πάρε τηλέφωνο. Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jibos71 Δημ. November 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΗΤΡΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts