elefk Δημοσιεύτηκε 17 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε 17 Αυγούστου Καλημέρα στην ομάδα! Δώστε τα φώτα σας! Στην εξοχική μου κατοικία έχω εδώ και λίγο πάνω από ένα χρόνο ασύρματο ίντερνετ (giga wifi home της vodafone). Δυστυχώς, ενώ η επίδοσή του τους χειμερινούς μήνες είναι εκπληκτική, τους καλοκαιρινούς που έχει πολύ κόσμο στην περιοχή, πρακτικά δεν έχω ίντερνετ. Το πρόβλημα έχει εντοπιστεί και αναγνωριστεί από τη vodafone, και μπορώ να κάνω λύση του διετούς συμβολαίου, χωρίς να τηρηθούν οι ρήτρες. Από το καρτοκινητό μου, που είναι cosmote, το ίντερνετ είναι απίστευτα καλύτερο τους καλοκαιρινούς μήνες. Οπότε σκέφτομαι να καταργήσω τη σύνδεση με vodafone, και να πάρω μία sim μόνο για ίντερνετ από την cosmote. Γνωρίζει κανείς, για να μπορώ να χρησιμοποιήσω το ρούτερ της vodafone που ήδη έχω, βάζοντας sim της cosmote, τι αλλαγές πρέπει να κάνω στις ρυθμίσεις του; Γνωρίζω ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω και ένα παλιό τηλέφωνο για να κάνω την ίδια δουλειά, αλλά θα ήθελα να το δοκιμάσω.... (όσο πιο αναλυτικές οι οδηγίες τόσο το καλύτερο ;-)). Το ρούτερ είναι μοντέλλο MF289F της ΖΤΕ. Ευχαριστώ πολύ! Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 27 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 27 Αυγούστου Δουλεύει κανονικά και με άλλη σιμ άπλα θα πρεπει να περάσεις τις ρυθμίσεις APN της εταιρείας που θα βάλεις. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts