Jump to content

Καλύτερα σε όλα τους τα νέα Google Pixel Buds Pro 2 και με chipset Tensor A1


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τη φετινή της μεγάλη εκδήλωση έκλεισε η Google αποκαλύπτοντας στο τέλος το νέο ζεύγος ασύρματων ακουστικών Pixel Buds Pro 2, το μοντέλο που ήρθε να αντικαταστήσει τα Pixel Buds Pro του 2022 και η Google υπόσχεται πολλές βελτιώσεις!

Πρώτον, τα νέα buds διαθέτουν το chipset Tensor A1 της Google, το οποίο προσφέρει “ισχυρή απόδοση”. Τόσο ισχυρά είναι τα νέα ακουστικά που στην πραγματικότητα μπορείτε να περιμένετε από αυτά να ακυρώνουν διπλάσιο θόρυβο από το αρχικό Pixel Buds Pro σε εύρη μεσαίας συχνότητας (400Hz-2kHz). Όχι μόνο αυτό, αλλά το ANC προσαρμόζεται στο περιβάλλον σας έως 3 εκατομμύρια φορές το δευτερόλεπτο.

Τα Pixel Buds Pro 2 υπόσχονται να είναι άνετα για όλη την ημέρα, καθώς προφανώς σχεδιάστηκαν χρησιμοποιώντας 45 εκατομμύρια σημεία δεδομένων από διαφορετικά αυτιά. Διαθέτουν προγράμματα οδήγησης 11 χιλιοστών και υποστηρίζουν spatial sound με παρακολούθηση κεφαλής. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το Gemini μέσω της εφαρμογής Gemini για κινητά.

Η Google λέει ότι εδώ γίνεται χρήση νέων μικροφώνων διαμόρφωσης δέσμης και υπάρχουν καλύμματα πλέγματος που εμποδίζουν τον αέρα . Το Pixel Buds Pro 2 υποστηρίζει το νέο δίκτυο Find My Device της Google. Όταν χάσετε είτε τα buds είτε τη θήκη τους, θα χτυπήσουν για να σας βοηθήσουν να τα βρείτε. Τα buds υποστηρίζουν επίσης σύνδεση πολλαπλών σημείων.

Επιπλέον, η εφαρμογή Pixel Buds προσφέρει υποστήριξη για προσαρμοσμένο EQ πέντε ζωνών και παρέχει ενημερώσεις λογισμικού για τα buds σας. Η Google υπόσχεται χρόνο ακρόασης έως και 8 ώρες με το ANC ενεργοποιημένο (12 ώρες με το ANC απενεργοποιημένο) και έως και 30 ώρες με τη θήκη και το ANC ενεργοποιημένο (48 ώρες με το ANC απενεργοποιημένο). A και η φόρτιση γίνεται ασύρματα.

Για την ώρα, τα νέα Pixel Buds Pro 2 είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελία από το Google Store σε Porcelain, Hazel, Wintergreen και Peony για 229 $ / 219 £ / 249 €. Η αποστολή τους θα ξεκινήσει στις 26 Σεπτεμβρίου.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...