m.chaliamanis Δημοσιεύτηκε 9 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε 9 Αυγούστου Καλησπέρα σας, Εδώ και αρκετές μέρες αντιμετωπίζω ένα μη σύνηθες φαινόμενο στην γραμμή μου. Έχω FTTH 300 (Nova Full Fiber) από Καμπίνα NOVA στην πλατεία Κυψέλης. Μετά την μετατόπιση της καμπίνας, έχω παρατηρήσει αποσυνδέσεις τύπου (NO WAN IP) σε ίντερνετ ενώ η τηλεφωνία λειτουργεί κανονικά. Επικοινωνώντας με το 13700, με ενημέρωσαν ότι για όλα φταίει το WIFI, το οποίο το έχω κλειστό.... Προφανώς και δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα η δήλωση του εκπροσώπου και είναι τελείως παράλογη, σε σημείο που ακόμα και υπάλληλος από το τηλεφωνικό κέντρο της ΕΕΤΤ, όταν του το ανέφερα, έσκασε στα γέλια. Any comments? Παράθεση ---- Με εκτίμηση, Μιχαήλ Χαλιαμάνης Tough times don't last. Tough people do! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Forthnet_Rep_1 Δημ. 13 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 13 Αυγούστου Καλησπέρα m.chaliamanis! Για οποιοδήποτε ζήτημα σχετικά με την υπηρεσία σου, είμαστε στη διάθεσή σου μέσω του παρακάτω συνδέσμου, ώστε να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε. nvgr.gr/chat -Ομάδα Εξυπηρέτησης Nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts