Jump to content

Σε δημόσια θέα τα νέα dummies του iPhone 16 σε πολλές αποχρώσεις


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μείνανε ελάχιστες εβδομάδες έως ότου εισέλθουμε στην στιγμή παρουσίασης της νέας σειράς iPhone 16 και δεν συγκρατάει κανένας τον ενθουσιασμό του για τα νέα μοντέλα της Apple! Ναι, ο Σεπτέμβριος είναι πολύ κοντά μας και ήδη εμείς έχουμε δει πολλές διαρροές που φανερώνουν έναν γενικό επανασχεδιασμό για το βασικό iPhone 16. Η τελευταία επιβεβαίωση αυτής της επανασχεδιασμένης πλάτης προέρχεται από τον Sonny Dickson που μοιράστηκε μια εικόνα του iPhone 16 σε πέντε χρωματικές επιλογές, επιβεβαιώνοντας και πάλι τη νέα κάθετη ευθυγράμμιση της κάμερας.

Το iPhone 16 εμφανίζεται σε λευκό, μαύρο, μπλε, πράσινο και ροζ, τα οποία φαίνεται να είναι πολύ πιο κορεσμένα από τα χρώματα που έφερε το iPhone 15 του περασμένου έτους. Το πίσω μέρος φαίνεται να έχει γυαλιστερό φινίρισμα και μπορούμε επίσης να εντοπίσουμε το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης και το φημολογούμενο νέο κουμπί Capture – και τα δύο βρίσκονται στη δεξιά πλευρά της συσκευής. Το τελευταίο θα είναι ένα νέο μηχανικό κουμπί  που θα επιτρέπει κινήσεις ολίσθησης για ζουμ. Φαίνεται να τοποθετείται στο ίδιο σημείο όπου βρίσκεται η κεραία mmWave στα iPhone που πωλούνται στις ΗΠΑ.

Όλες οι συσκευές της σειράς iPhone 16 (vanilla και Pro/Pro Max) φημολογείται επίσης ότι διαθέτουν το κουμπί Action που θα καταργήσει σταδιακά τον διακόπτη σίγασης. Το vanilla iPhone 16 αναμένεται να κυκλοφορήσει με οθόνη OLED 6,1 ιντσών με ανάλυση FHD+ και ακόμα περιορισμένη λειτουργία στα 60 Hz. Η οθόνη μπορεί να διαθέτει λεπτότερα πλαίσια που θα ήταν μια ευπρόσδεκτη προσθήκη.

Και οι τέσσερις συσκευές της σειράς iPhone 16 θα πρέπει να κυκλοφορήσουν με το chipset Apple A18 με τα μοντέλα Pro να λαμβάνουν την έκδοση A18 Pro ενώ η vanilla θα έχει το βασικό chip A18. Η Apple αναμένεται επίσης να προσφέρει μια μπαταρία 3.561 mAh μέσα στο iPhone 16, η οποία είναι 6% μεγαλύτερη από εκείνη που αντικρίσαμε στο iPhone 15.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...