Jump to content

Goodbye "Samsung Messages".... τώρα κάθε Galaxy συσκευή θα φέρει ως προεπιλογή το Google Messages


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εκεί έξω στην αγορά, μπορείτε να βρείτε πλήθος Android smartphone που διατίθενται με το Google Messages ως την προεπιλεγμένη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, αλλά η Samsung επιμένει εδώ και καιρό να χρησιμοποιεί τη δική της εφαρμογή Messages. Αυτό αλλάζει τώρα καθώς η εταιρεία φέρεται να ανακοίνωσε ότι μεταβαίνει σε μια νέα προφορτωμένη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων.

Η είδηση ​​δημοσιεύτηκε μέσω της εφαρμογής Samsung Members και εντοπίστηκε από τον αναλυτή Max Weinbach, αποκαλύπτοντας ότι το Google Messages θα είναι πλέον η προεπιλεγμένη εφαρμογή γραπτών μηνυμάτων στα τηλέφωνα Galaxy.

Ξεκινώντας με τα Flip 6, Fold 6 και νεότερα μοντέλα, η εφαρμογή Samsung Messages δεν θα είναι πλέον προφορτωμένη“, αναφέρεται σε ένα screenshot οθόνης της . “Αντίθετα, το Google Messages θα προσφέρει μια νέα και βελτιωμένη εμπειρία για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, κάνοντας την επικοινωνία ασφαλή και διασκεδαστική”.

Η ειδοποίηση αποκαλύπτει επίσης ότι οι χρήστες εξακολουθούν να μπορούν να κάνουν λήψη του Samsung Messages από το Galaxy Store, αλλά προσθέτει ότι “«ορισμένες λειτουργίες θα εξαιρεθούν”. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά που επηρεάζονται.

To Samsung Messages εξακολουθεί να είναι η προεπιλεγμένη εφαρμογή στις καναδικές και ευρωπαϊκές εκδόσεις των Z Fold 6 και Z Flip 6. Αυτό υποδηλώνει ότι η αλλαγή ισχύει μόνο για συσκευές των ΗΠΑ προς το παρόν.

Αυτά τα νέα έρχονται λίγες εβδομάδες αφότου ανακαλύφθηκε ότι το Google Messages συμπιέζει σε μεγάλο βαθμό τις εικόνες σας που αποστέλλονται μέσω RCS. Αντίθετα, το Samsung Messages μπορεί να στέλνει ασυμπίεστες εικόνες μέσω RCS.

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...