Jump to content

Ξεκίνησε η διάθεση του νέου OnePlus Pad 2 με SD 8 Gen 3 και μπαταρία 9.510mAh


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εξαιρετικά νέα έχουμε από την OnePlus, καθώς προχώρησε στην επίσημη αποκάλυψη του βελτιωμένου OnePlus Pad 2 που πανομοιότυπο με το OnePlus Pad Pro για την Κίνα που κυκλοφόρησε πρόσφατα με οθόνη LCD 12.1 IPS, chipset Snapdragon 8 Gen 3 και μπαταρία 9.510 mAh με υποστήριξη φόρτισης 67W αλλά χωρίς φορτιστή το κουτί για τους ευρωπαίους αγοραστές.

Για να εκτελέσετε με άνεση κάθε σας εργασία, το OnePlus Pad 2 διαθέτει οθόνη IPS LCD 12,1 ιντσών με ανάλυση 2.120 x 3.000 px και γρήγορο ρυθμό ανανέωσης 144Hz. Το πάνελ έχει βαθμολογία 900 nits μέγιστης φωτεινότητας και διαθέτει λόγο διαστάσεων 7:5.

Η OnePlus πρόσθεσε μια εγκατάσταση έξι ηχείων και υποστήριξη γραφίδας μέσω του OnePlus Stylo 2. Για τους επαγγελματίες, η OnePlus συστήνει να αγοράσουν ξεχωριστά ένα αξεσουάρ Smart Keyboard.

Το Pad 2 είναι εξοπλισμένο με το κορυφαίο chipset Snapdragon 8 Gen 3 της Qualcomm και 8/12GB RAM και 128/256GB αποθηκευτικό χώρο. Έχετε επίσης συνδεσιμότητα Bluetooth 5.4, NFC και Wi-Fi 7.

Με το OxygenOS 14 που βασίζεται στο Android 14, η OnePlus υπόσχεται να έχετε πρόσβαση σε πολλές λειτουργίες. Υπάρχει επίσης συγχρονισμός προχείρου και συγχρονισμός ειδοποιήσεων, καθώς και έξυπνα χαρακτηριστικά AI, όπως το AI Eraser 2.0 για να χειριστείτε-επεξεργαστείτε φωτογραφίες και το Smart Cutout 2.0 για κολάζ και αυτοκόλλητα.

Το OnePlus Pad 2 έρχεται σε γκρι χρώμα και κοστίζει 550$/550€/500£/39.999 INR . Οι ανοιχτές πωλήσεις στις ΗΠΑ ξεκινούν στις 30 Ιουλίου, ενώ Ευρώπη και Ινδία θα λάβουν τη συσκευή την 1η Αυγούστου.

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...