Jump to content

Φτάσανε επίσημα τα OnePlus Nord Buds 3 Pro και Watch 2R


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μην νομίζετε πως σήμερα η OnePlus ξεμπέρδεψε με την αποκάλυψη ενός μόνο τηλεφώνου, μαζί με το Nord 4 παρουσιάστηκε ένα ολόκληρο οικοσύστημα συσκευών, όπως τα OnePlus Watch 2R και Buds 3 Pro.

Μένοντας στο OnePlus Watch 2R, έχουμε να πούμε ότι είναι μια ελαφρώς τροποποιημένη έκδοση του Watch 2 που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο. Είναι επίσης γνωστό στην Κίνα ως OnePlus Watch 2 (eSIM), αλλά δυστυχώς αυτή η διεθνής έκδοση παραλείπει την υποστήριξη eSIM.

Καθαρά από οπτικής πλευράς, το Watch 2R φέρνει μια updated αισθητική του ρολογιού και δύο στρογγυλά πλαϊνά κουμπιά. Είναι επίσης 25% ελαφρύτερο από το Watch 2, με βάρος 37 γραμμάρια χάρη στο περίβλημα από αλουμίνιο.

Το Watch 2R εξακολουθεί να διαθέτει οθόνη AMOLED 1,43 ιντσών, chipset Qualcomm Snapdragon W5 Gen 1 σε συνδυασμό με 2 GB RAM και 32 GB αποθηκευτικό χώρο. Υπάρχει το Android Wear OS 4 και το σύστημα RTOS (real-time operating system) για ελαφρύτερες εργασίες και βελτιωμένη αντοχή της μπαταρίας.

Παίρνετε επίσης μέσω της συσκευής τις επιπρόσθετες δυνατότητες, όπως ενεργοποίηση GPS διπλής ζώνης, παρακολούθηση για 100 δραστηριότητες, monitoring καρδιακών παλμών, οξυγόνου αίματος, ύπνου και άγχους. Το Watch 2R διαθέτει μπαταρία 500mAh με 100 ώρες ενεργούς χρήσης.

Για να αγοράσει κανείς το νέο OnePlus Watch 2R στα νέα χρώματα Forest Green και Gunmetal Grey, θα χρειαστεί να ξοδέψει το ποσό των  230$/280€/250£/17.999 INR . Οι ανοιχτές πωλήσεις στις ΗΠΑ, σε Ευρώπη και Ηνωμένο Βασίλειο ξεκινούν σήμερα, ενώ οι αγοραστές στην Ινδία θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τις 20 Ιουλίου.

Mini-refresh και για τα νέα OnePlus Nord Buds 3 Pro

Στο OnePlus Nord Buds 3 Pro υπάρχουν δυναμικοί drivers στα 12,4 mm, συνδεσιμότητα Bluetooth 5.4 με υποστήριξη κωδικοποιητή SBC και AAC και μη αυτόματο EQ. Έχουν επίσης ενεργή ακύρωση θορύβου (ANC) με αξιώσεις μείωσης θορύβου κατά 49dB.

Η θήκη των ακουστικών φέρει το πρότυπο IP55, άρα είναι ανθεκτικό στη σκόνη και το νερό και διαθέτει μπαταρία 440mAh και συνολικό χρόνο ακρόασης 44 ωρών.

Το OnePlus Nord Buds 3 Pro διατίθεται σε χρώματα Starry Black και Soft Jade. Η τιμή έχει οριστεί στα 80$/80€/80£/3.299 INR . Είναι ήδη σε ανοιχτή πώληση στις ΗΠΑ, Ευρώπη και Ηνωμένο Βασίλειο και έρχονται στην Ινδία στις 20 Ιουλίου.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...