Jump to content

Βοήθεια για σύνδεση tablet σε hot spot


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα

Εκανα την συσκευή μου ( Motorola Edge 40) hot spot και ενώ ένα laptop Lenovo, το κινητό της συζύγου (Motorola Edge 30 Neo), ενα tablet Lenovo με Android 13 συνδέονται και δουλεύουν κανονικά, ενα παλιότερο tablet Lenovo TB-X605F με Android 9  αρνείτε πεισματικά να συνδεθεί. Μολις  δώσω τον κωδικό του Wifi  και πατήσω σύνδεση  γράφει αποθηκεύτηκε και τίποτα άλλο ... και το ίδιο κάνει κάθε φορά που επιχειρώ να συνδεθώ.

Το ίδιο tablet δουλεύει κανονικά με το wifi του σπιτιού  και με μια δοκιμή που έκανα με το παλιό μου κινητό (Realme 6s) hot spot δουλεύει κανονικά... όπως και δούλευε μέχρι  πριν 5..6 μήνες, μόνο στο  Motorola Edge 40 δεν συνδέετε. 

Επίσης στην λίστα με τα διαθέσιμα Wifi ενώ σε όλα εμφανίζει την κειδαριά δίπλα στο όνομα του δικτύου, στο δίκτυο του Motorola Edge 40 εμφανίζει την κλειδαριά και ένα  "+" .... τι σημαίνει αυτο το "+"  διπλα στην κλειδαριά; Μήπως  εκει βρίσκεται το πρόβλημα που δεν με συνδέει;

Ευχαριστώ όσους απαντήσουν 

Link to comment
Share on other sites

Ενημέρωση

Το  wifi hotspot (Motorola Edge 40) ήταν σε WPA2/WPA3...  και λογικά θα έπρεπε να δουλεύουν και τα δυο πρωτόκολλα ασφάλειας... αλλά για κάποιο λόγο το tablet πρέπει να βλέπει μόνο το WPA3 (και για αυτό βγάζει και το + δίπλα στην κλειδαριά), αλλά επειδή είναι παλιό δεν έχει WPA3 αλλά WPA2 . Μόλις γυρίσω το hotspot σε WPA2 δουλεύει κανονικά.

Σε αντίθεση το laptop που είναι αρκετά πιο παλιό απο το tablet και δεν έχει WPA3 δούλευε και δουλεύει κανονικά  ακόμη και οταν το  hotspot ειναι WPA2/WPA3.

Edited by TeoT
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...