Jump to content

Σε λιγότερο από 1 χρόνο, το Threads αγγίζει 175 τους εκατ. χρήστες


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποια είναι η αντίστοιχη πλατφόρμα που προωθήθηκε εξαρχής ως απάντηση έναντι του X; Πολύ σωστά θα απαντούσαμε πως το Threads θυμίζει το πρώην Twitter (Χ) και ο διευθύνων σύμβουλος της Meta, Mark Zuckerberg, ανακοινώνει πως πέτυχαν ένα σημαντικό ορόσημο, φτάνοντας τους 175 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες σε κάτι λιγότερο από ένα χρόνο.

Το Threads, που κυκλοφόρησε στις 5 Ιουλίου 2023, ενσωματώθηκε γρήγορα στο Instagram, επιτρέποντας στους χρήστες να εγγραφούν χρησιμοποιώντας τους υπάρχοντες λογαριασμούς τους στο Instagram. Αυτή η στρατηγική μπορεί να έπαιξε ρόλο στην εντυπωσιακή ανάπτυξη της εφαρμογής, ιδιαίτερα δεδομένου ότι μεγάλο μέρος των χρηστών της συνεχίζει να προέρχεται από προωθητικές ενέργειες στο Instagram.

Ωστόσο, παρά την ταχεία ανάπτυξή της στους μηνιαίους ενεργούς χρήστες, η Meta δεν έχει ακόμη κοινοποιήσει τα καθημερινά στοιχεία χρηστών. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι το Threads εξακολουθεί να αντιμετωπίζει σημαντικό όγκο περιστασιακής επισκεψιμότητας από άτομα που δεν το έχουν ενσωματώσει ακόμη στις καθημερινές τους ρουτίνες.

Η φιλοδοξία του Zuckerberg για τα Threads είναι εμφανής και την οραματίζεται ως την επόμενη εφαρμογή δισεκατομμυρίων χρηστών της Meta και η εταιρεία στοχεύει ενεργά σε αγορές όπως η Ιαπωνία, όπου πιστεύουν ότι υπάρχει δυνατότητα να κατακτήσει μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς από το X.

Επί του παρόντος, το Threads παραμένει μια οικονομική επένδυση για τη Meta, αλλά η εταιρεία διερευνά τη δυνατότητα εισαγωγής διαφημίσεων κάποια στιγμή τον επόμενο χρόνο.

Αν και το Threads μπορεί να μην είναι ακόμη πολιτιστικό φαινόμενο, η συνεπής ανάπτυξή του προσφέρει στη Meta την ευκαιρία να το καλλιεργήσει με απόλυτη συνάφεια. Όπως δήλωσε ο επικεφαλής του Instagram Adam Mosseri κατά την κυκλοφορία του, ο στόχος είναι να επιτευχθεί πολιτιστική σημασία και να συγκεντρωθούν εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες.

Μέσα σε μόλις ένα χρόνο, το Threads σημείωσε σημαντική ανάπτυξη, αλλά το ταξίδι του απέχει πολύ από το να έχει τελειώσει.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...