Jump to content

Ξεχάστε τα παλιά, το YouTube Premium αποκτά νέα προγράμματα συνδρομής


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποικιλία από νέες λειτουργίες έχουμε από την Google όσον αφορά την χρήση του πακέτου YouTube Premium, επιτρέποντάς σας να μεταβείτε στα πιο συναρπαστικά μέρη ενός βίντεο, να προβάλετε Shorts σε παράθυρο Picture-in-Picture (PiP) και πολλά άλλα. Αλλά αυτές δεν είναι οι μόνες βελτιώσεις που ανακοίνωσε η εταιρεία, παράλληλα μαθαίνουμε πως εργάζεται σε πολλές ακόμη αλλαγές και ενημερώσεις στην πλατφόρμα, μερικές από τις οποίες αναφέρθηκαν λεπτομερώς από ένα μέλος της ομάδας του YouTube στο φόρουμ της κοινότητάς της. Μεταξύ άλλων, το YouTube εξετάζει το ενδεχόμενο να παρουσιάσει νέα προγράμματα Premium που ανταποκρίνονται καλύτερα στις απαιτήσεις σας.

Στην νέα του ανάρτηση στα φόρουμ της κοινότητας του YouTube, ο Hazel της ομάδας YouTube λέει ότι η εταιρεία θέλει να εισαγάγει πρόσθετες βαθμίδες επί πληρωμή και “διερευνά τρόπους για να μοιραστείτε τα οφέλη σας με φίλους στο μέλλον”. Το YouTube προσφέρει επί του παρόντος τρία μηνιαία προγράμματα επί πληρωμή: μια συνδρομή Premium που κοστίζει 13,99 $ και ένα οικογενειακό πρόγραμμα, που σας επιτρέπει να προσθέσετε έως και πέντε μέλη της οικογένειας, για 22,99 $. Το τρίτο είναι ένα φοιτητικό πρόγραμμα που κοστίζει 7,99 $ ανά μήνα.

Το YouTube δεν έδωσε καμία υπόδειξη σχετικά με τα επίπεδα που σχεδιάζει να εισαγάγει, αν και σκοπεύει να επεκτείνει τα υπάρχοντα σχέδια ιδιότητας μέλους σε περισσότερες περιοχές. Η πλατφόρμα κοινής χρήσης βίντεο θα μπορούσε να λανσάρει ένα φθηνότερο επίπεδο επί πληρωμή, χωρίς διαφημίσεις, χωρίς άλλα προνόμια Premium. Εναλλακτικά, θα μπορούσε να εξετάσει το ενδεχόμενο εισαγωγής ενός προγράμματος συνδρομής που μοιάζει με το Spotify Duo, όπου μπορείτε να μοιραστείτε τη συνδρομή με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

Με το YouTube Premium να γίνεται πιο ακριβό τον περασμένο χρόνο και η εταιρεία να καταπολεμά τους χακαρισμένους τρόπους για να αποκτήσει φθηνότερες συνδρομές, μια πιο προσιτή βαθμίδα με λιγότερες δυνατότητες μπορεί να απευθύνεται σε ένα ευρύτερο κοινό.

Επιπλέον, το YouTube αναγνωρίζει προβλήματα με την απώλεια ουρών και τη δυσκολία πρόσβασης στα στοιχεία ελέγχου Premium και μας διαβεβαιώνει πως κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων. Η εταιρεία θα διασφαλίσει επίσης ότι η δυνατότητα “Συνέχεια παρακολούθησης” ισχύει μόνο για τα βίντεο που παρακολουθείτε και όχι για την ουρά αναπαραγωγής.

Τέλος, το YouTube σημειώνει ότι προσπαθεί να βελτιώσει την εμπειρία λήψης στην εφαρμογή του και να διορθώσει όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με τον αποθηκευτικό χώρο που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν πολλοί χρήστες.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...