elkons Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου 2 minutes ago, Chryssa86 said: Έχω το Samsung A54 και το σήμα είναι 2 με 3 γραμμές. Αυτό σκέφτηκα και εγώ ότι είναι εικονικό 5G. Βραυβρωνα κοίτα 2,3 γραμμές σε Samsung καλό σήμα ίσως είναι B28 βέβαια Δε νομίζω να έχει αναβαθμίσει η nova για να έχεις τέτοια προβλήματα κιόλας Δώσε μου λίγη ώρα να τσεκάρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssa86 Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου 1 minute ago, elkons said: 2,3 γραμμές σε Samsung καλό σήμα ίσως είναι B28 βέβαια Δε νομίζω να έχει αναβαθμίσει η nova για να έχεις τέτοια προβλήματα κιόλας Δώσε μου λίγη ώρα να τσεκάρω Περιοχή Λυκομπουτι κοίτα αν μπορείς. Σε ευχαριστώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου Ουσιαστικά υπάρχει κάλυψη ταχύτητες δεν έχει. 5G άμα είναι έτσι δεν είναι εικονικό Εάν όχι απλά το κουτάκι είναι μέσα διάφανο αντί για γεμάτο είναι εικονικό 5g. Στο κινητό με δεδομένα τι ταχύτητες έχεις περίπου; 1 minute ago, Chryssa86 said: Περιοχή Λυκομπουτι κοίτα αν μπορείς. Σε ευχαριστώ Λυκομπουτι ή Βραυρώνα τελικά να δω ; 😅 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssa86 Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου 3 minutes ago, elkons said: Ουσιαστικά υπάρχει κάλυψη ταχύτητες δεν έχει. 5G άμα είναι έτσι δεν είναι εικονικό Εάν όχι απλά το κουτάκι είναι μέσα διάφανο αντί για γεμάτο είναι εικονικό 5g. Στο κινητό με δεδομένα τι ταχύτητες έχεις περίπου; Λυκομπουτι ή Βραυρώνα τελικά να δω ; 😅 Περιοχή της Βραυβρωνας είναι το λυκομπουτι απλά στο έκανα πιο συγκεκριμένο. Οι ταχύτητα που επιασα τώρα με ένα speed test είναι 2.11 με ping 39. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου Βραυρώνα Μαρκοπούλου στον δρόμο για παραλία είναι χάλια όλες χωρίς καμία κεραία. Πιο πάνω σε Λυκόμπουτι έχουν και οι 3 εταιρείες κεραίες Vodafone Nova κοινές Cosmote δική της αλλά είναι τύπου pipe βλέπω αλλά έχουν όλες τίμια κάλυψη. Πολύ χάλια οι ταχύτητες σου κάτι πάει πολύ λάθος και έξω τα ίδια; εάν είναι οκ έξω απλά σου βάζουν εξοπλισμό outdoor 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssa86 Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου 1 minute ago, elkons said: Βραυρώνα Μαρκοπούλου στον δρόμο για παραλία είναι χάλια όλες χωρίς καμία κεραία. Πιο πάνω σε Λυκόμπουτι έχουν και οι 3 εταιρείες κεραίες Vodafone Nova κοινές Cosmote δική της αλλά είναι τύπου pipe βλέπω αλλά έχουν όλες τίμια κάλυψη. Πολύ χάλια οι ταχύτητες σου κάτι πάει πολύ λάθος και έξω τα ίδια; εάν είναι οκ έξω απλά σου βάζουν εξοπλισμό outdoor Και έξω χάλια είναι οι ταχύτητες που το δοκίμασα. Σίγουρα κάτι είναι λάθος. Πολύ χαμηλές. Έχω πιάσει και πιο κάτω από αυτό που σου είπα πριν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου Ωραία κάποια στιγμή εάν έρθει κάποιος φίλος ή συγγενής σπίτι σου με Cosmote ή Vodafone και έχει 5G κινητό δείτε λίγο κάνα speedtest να δεις τι θα επιλέξεις. Για να μη μπεις στα έξοδα και αγοράσεις δική τους σιμ πως είναι. Μη βασίζεσαι με τις μπάρες φυσικά με 1 γραμμή εάν έχει 3500MHz η κεραία μπορείς να δεις και 100mbps και ανω. Εάν διαπιστώσει αυτά τα χάλια ο τεχνικός που θα γίνει σίγουρα εάν έρθει λογικά θα σε αφήσει να φύγεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssa86 Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου 1 minute ago, elkons said: Ωραία κάποια στιγμή εάν έρθει κάποιος φίλος ή συγγενής σπίτι σου με Cosmote ή Vodafone και έχει 5G κινητό δείτε λίγο κάνα speedtest να δεις τι θα επιλέξεις. Για να μη μπεις στα έξοδα και αγοράσεις δική τους σιμ πως είναι. Μη βασίζεσαι με τις μπάρες φυσικά με 1 γραμμή εάν έχει 3500MHz η κεραία μπορείς να δεις και 100mbps και ανω. Εάν διαπιστώσει αυτά τα χάλια ο τεχνικός που θα γίνει σίγουρα εάν έρθει λογικά θα σε αφήσει να φύγεις. Οκ. Αυτό θα κάνω να δοκιμάσω σε άλλο πάροχο ταχύτητες και μετά αποφασίζω. Θα ζητήσω λες να έρθει τεχνικός να το δει; πως γίνεται η διαδικασία γιατί πρώτη φορά μου τυχαίνει κάτι τέτοιο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου Ζητάς να έρθει τεχνικός να δει τη σύνδεση σου γιατί έχεις πρόβλημα και σου κλείνουν ραντεβού για επίσκεψη στον χώρο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssa86 Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου 1 minute ago, elkons said: Ζητάς να έρθει τεχνικός να δει τη σύνδεση σου γιατί έχεις πρόβλημα και σου κλείνουν ραντεβού για επίσκεψη στον χώρο σου. Οκ. Θα το κοιτάξω από αύριο. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες και για τον χρόνο σου!! 3 minutes ago, elkons said: Ζητάς να έρθει τεχνικός να δει τη σύνδεση σου γιατί έχεις πρόβλημα και σου κλείνουν ραντεβού για επίσκεψη στον χώρο σου. Κάτι τελευταίο. Άμα βάλω Vodafone λες επειδή έχουν κοινή κεραία να έχω πρόβλημα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου Άμα είναι η κεραία όντως κλειστή με βλάβη ναι θα το δεις κιόλας ότι θα έχει θέμα Εκτός κ αν σου λένε βλακείες απλά έχει παραπάνω κίνηση δε χάνεις κάτι δοκίμασε Vodafone και Cosmote πολλές φορές η Vodafone δε παίζει με τον ίδιο εξοπλισμό με Nova 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου 10 ώρες πριν, Chryssa86 said: Οκ. Αυτό θα κάνω να δοκιμάσω σε άλλο πάροχο ταχύτητες και μετά αποφασίζω. Θα ζητήσω λες να έρθει τεχνικός να το δει; πως γίνεται η διαδικασία γιατί πρώτη φορά μου τυχαίνει κάτι τέτοιο. Τσάμπα ασχολείσαι, φύγε. 2 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssa86 Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου 3 ώρες πριν, MIKU said: Τσάμπα ασχολείσαι, φύγε. Αυτό θα κάνω, δεν μένει κάτι άλλο εδώ. Ήδη ξεκίνησα και διαδικασίες για να φύγω ατελώς. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου 5 ώρες πριν, Chryssa86 said: Αυτό θα κάνω, δεν μένει κάτι άλλο εδώ. Ήδη ξεκίνησα και διαδικασίες για να φύγω ατελώς. Βάλε Cosmote 5G WiFi ή Vodafone via 5G. 4 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssa86 Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου 4 minutes ago, MIKU said: Βάλε Cosmote 5G WiFi ή Vodafone via 5G. Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Θα κοιτάξω ταχύτητες και θα επανέλθω με νεότερα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου Χωρίς να πληρωθεί ρήτρα στην Nona είναι πολύ δύσκολη διαδικασία.. 2 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssa86 Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου 4 minutes ago, Antonio21 said: Χωρίς να πληρωθεί ρήτρα στην Nona είναι πολύ δύσκολη διαδικασία.. Τι εννοείς; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου 45 minutes ago, Antonio21 said: Χωρίς να πληρωθεί ρήτρα στην Nona είναι πολύ δύσκολη διαδικασία.. Άμα διαπιστωθεί ότι είναι χάλια το σήμα πάει τεχνικός βγάζει πόρισμα και φεύγει χωρίς τέλη. Είναι μια διαδικασία αλλά το κατάφερε και ο @Gv2008 πρόσφατα!! 42 minutes ago, Chryssa86 said: Τι εννοείς; Η Nova αφήνει δύσκολα να φύγει κάποιος λογω σήματος ενώ οι άλλες 2 είναι πιο <<ελαστικές >> ειδικά η Vodafone πολύ εύκολα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου Πάντως σχετικά με το όριο που ανάφερε κάποιος πριν μερικά post για το 5G ότι δεν υπάρχει. Σε κατάστημα Nova που ρώτησα εχθές μου είπε ότι υπάρχει κανονικά σε 1TB και μετά 15Μbps. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 2 ώρες πριν, AlexM2 said: Πάντως σχετικά με το όριο που ανάφερε κάποιος πριν μερικά post για το 5G ότι δεν υπάρχει. Σε κατάστημα Nova που ρώτησα εχθές μου είπε ότι υπάρχει κανονικά σε 1TB και μετά 15Μbps. Στο 5G υπάρχει κανονικά 1TB στο 4G είναι σε μερικά GB δε θυμάμαι ακριβώς. Σωστά σου λένε. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 5 minutes ago, elkons said: Στο 5G υπάρχει κανονικά 1TB στο 4G είναι σε μερικά GB δε θυμάμαι ακριβώς. Σωστά σου λένε. Ναι απλά μου έκανε απορία ότι αναφέρθηκε ότι δεν υπάρχει όριο και είπα να ρωτήσω 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. 20 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Απριλίου (edited) καλησπερα σας σκεφτομαι να φυγω απο τον οτε cosmote home booster +adsl 8mbs με απεριορστα σταθερα και κινητα που πληρωνω πανω απο 37 ευρω και να παω στο 5g home internet με απεριοριστα σταθερα και κινητα και ιντερνετ εως 100mbs και 10upload . Ρωτησα σε καταστηματα nova με γεωγραφικες συντεταγμενες και μου ειπανε οτι μονο 5g δινουνε στα 26 ευρω για 24 μηνες. Σου δινουνε το μοντεμ και την εξωτερικη κεραια ( που στην βαζει τεχνικος ) . Περιορισμος ενα 1TB και μετα πεφτει η ταχυτητα στα 15mbs. Πραγματικα παρα πολυ μεγαλος ογκος δεδομενων. Δοκιμασα σημερα σε ενα κινητο 5g την καρτα σημ της nova και επιανε 400mbs και 50mbs up με οπτικη επαφη με την κεραια . Δεν υπαρχει. Εχω καποιες ερωτησεις πρωτων μπορω να βαλω εγω την 5g κεραια και να μην ερθει τεχνικος; . Απο οτι μου ειπε η κοπελα δουλευει και χωρις 5g κεραια εξωτερικη αλλα την βαζουνε ομως . Μπορω να την εγκαταστησω εγω; μονος μου ; . Το σταθερο τηλεφωνο δουλευει κανονικα; υπαρχει καποιο προβλημα; . Δυνατοτητα απορριψης κλησεων με αποκρυψη αριθμου υπαρχει; . Οταν καλεις καποιον φαινεται ο αριθμος σταθερου τηλεφωνου που θα κανω φορητοτητα; κανονικα ; ή οχι; Το εχει δοκιμασει κανενας; θα ηθελα την αποψη του. Αμα ειχε προβληματα πουθενα; . Τελος το modem ειναι zte υποστηριζει δυνατοτητα για 4g+; αμα θελω να κανω αλλαγη; ή ειναι μονο 5g; ., Επισης μπορω να βαλω καρτα σημ αλλου παροχου; και να δουλεψω μονο το ιντερνετ; και οχι την ομιλια; ή ειναι κλειδωμενο στην nova ;. Στο κοσμοτε home booster που εχω μπορω να βαλω καρτα σημ αλλου παροχου κανονικα αλλα δεν δουλευει η ομιλια , και πρεπει να πεσει το dsl για να δωσει απο την κινητη αλλιως ξεκουμπωνεις το καλωδιο του dsl και λειτουργει κανονικα. Edited Κυριακή στις 12:07 μμ by JOHNMEGARYTHMOS αφαρεση διπλου ποστ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Απριλίου Δεν χρειάζεται εξωτερική κεραία ήδη περνάει τα 100mbps και με το παραπάνω, είσαι σε αναβαθμισμένη περιοχή. Το ρουτερ κατευθείαν. Κλειδωμένο είναι ναι. Από μεριάς μου αυτά μπορώ να απαντήσω τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω θα μας πει άλλο παιδί 🙂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου Το τηλέφωνο δουλέβει κανονικά, φαίνεται κανονικά ο αριθμός σας. Η απόρριψη κλήσεων με απόκρυψη κλήσεων παρέχετε δωρεάν με την εντολή *90# Πρέπει να έρθει τεχνικός απλά για να πατήσει από το tablet την ενεργοποίηση της γράμμης σας εάν θέλετε κανετε εσείς την εγκατάσταση όπως θέλετε να είναι προς την κεραία. 2 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. Κυριακή στις 12:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:06 μμ (edited) On 21/4/2025 at 11:55 ΜΜ, Antonio21 said: Το τηλέφωνο δουλέβει κανονικά, φαίνεται κανονικά ο αριθμός σας. Η απόρριψη κλήσεων με απόκρυψη κλήσεων παρέχετε δωρεάν με την εντολή *90# Πρέπει να έρθει τεχνικός απλά για να πατήσει από το tablet την ενεργοποίηση της γράμμης σας εάν θέλετε κανετε εσείς την εγκατάσταση όπως θέλετε να είναι προς την κεραία. On 21/4/2025 at 12:16 ΠΜ, elkons said: Δεν χρειάζεται εξωτερική κεραία ήδη περνάει τα 100mbps και με το παραπάνω, είσαι σε αναβαθμισμένη περιοχή. Το ρουτερ κατευθείαν. Κλειδωμένο είναι ναι. Από μεριάς μου αυτά μπορώ να απαντήσω τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω θα μας πει άλλο παιδί 🙂 καλησπερα σας και ευχαριστω για την αμεση απαντηση . Εχετε καποιο προβλημα; γενικα εισαστε ευχαριστημενοι; Αποσυνδεσεις εχετε; . χαιρομαι που το τηλεφωνο δουλευει κανονικα και δεν παρουσιαζει προβληματα . Ποσο καιρο σας εκανε η φορητοτητα απο τον οτε; εμενα μου ειπανε απο το καταστημα nova οτι θελει 4ημερες πανω κατω. Και οτι παιρνω το ρουτερ μεσα και το εξωτερικο ρουτερ και το βαζω στην μπριζα και δουλευει κατευθειαν , ο τεχνικος ερχεται για την εξωτερικη εγκατασταση απο οτι καταλαβα. Δεν το γνωριζα οτι πρεπει να πατησει απο το tablet την ενεργοποιηση της γραμμης. Ναι η περιοχη μας εχει 5g οπως ειπα , με την nova να φτανει τα 400 η vodafone την φτανει στο 5g αλλα οχι τα 400, και με iphone 5g δεν ξερω ποιο μοντελο εχει ο φιλος μας με speedtest στο σπιτι μου στο ιδιο ακριβως σημειο επιασε 150 κατω απο 200 mbs . Παντως με ενδιαφερει κυριως εαν ειναι σταθερο το ιντερνετ και αμα εχετε διακοπες ; . Απο οτι διαβαζω το ρουτερ ειναι 5g και ελπιζω στις ρυθμισεις να εχει υποστηριξη και για 4g αμα γινεται σε περιπτωση που δεν δουλευει να μπορω να το γυρισω χειροκινητα. Παντως λεω να το δοκιμασω και βλεπουμε, Υπαρχει στην νοβα το δικαιωμα υπαναχωρησης αμα δεν μεινω ευχαρηστημενος; Επειδη μπορει να μετακομμισω μακροπροθεσμα μου ειπανε οτι η μετακομμιση και αλλαγη γραμμης αμα αλλαζει το προθεμα εχει 50 ευρω. Οι χρεωσεις σε 5ψηφια που θα μπορεσω να τις βρω; . Με το zte μοντεμ εισαστε ευχαριστημενοι; εγω με το huawei του οτε παρα πολυ αν και οι 2 εταιρειες ειναι κινεζικες . Edited Κυριακή στις 12:11 μμ by JOHNMEGARYTHMOS 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts