Jump to content

Απορία...

x_ray
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω πάρει ένα πρόγραμμα δημιουργίας bussines cards και για να λειτουργήσει απαιτείται το cd να βρίσκεται στο drive....

Υπάρχει τρόπος να παρακαμφθεί η λειτουργία αυτή και να παίζει το πρόγραμμα χωρίς να χρειάζεται το cd εγκατάστασης, πιθανώς με κάποια αντιγραφή του cd στο φόλντερ του προγράμματος;;; :worry:

Έχω πάρει ένα πρόγραμμα δημιουργίας bussines cards και για να λειτουργήσει απαιτείται το cd να βρίσκεται στο drive....

Υπάρχει τρόπος να παρακαμφθεί η λειτουργία αυτή και να παίζει το πρόγραμμα χωρίς να χρειάζεται το cd εγκατάστασης, πιθανώς με κάποια αντιγραφή του cd στο φόλντερ του προγράμματος;;; :worry:

Συγνώμη αλλά αφού λες "cd εγκατάστασης", δε θα πρέπει να γίνει installation? Το έχεις εγκαταστήσει το πρόγραμμα? Εξήγησέ μας καλύτερα αν θέλεις.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα όπως το Alcohol 120%.

Επιτρέπει να δημιουργήσεις εικονικά CD/DVD drives, που θα διαβάζουν iso images από το σκληρό σου δίσκο. Αυτό χρησιμοποιώ κι εγώ, για να μην ψάχνω για CD κάθε φορά που θέλω να τρέξω ένα παιχνίδι ή πρόγραμμα. Είναι πολύ καλό και σου το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Φυσικά υπάρχουν κι άλλα τέτοια προγράμματα για CD/DVD emulation.

this signature is under heavy construction

Με την προϋπόθεση ότι το πρόγραμμα δεν έχει κάποιο περίεργο κλείδωμα και δεν κάνει έλεγχο φυσικού μέσου:

• Δημιούργησε ένα αντίγραφο του CD σε μορφή "αρχείου εικόνας".
    Ενδεικτικά προγράμματα γι αυτή τη Δουλειά: Nero Burning ROM, Alcohol 120%, WinIso, MagicISO, UltraISO, ImgBurn, ISOBuster, CloneCD
  • Δημιούργησε ένα εικονικό drive στον Υπολογιστή καί σύνδεσε εκεί το αρχείο που δημιούργησες.
    Ενδεικτικά προγράμματα γι αυτή τη Δουλειά: Nero Image Drive, Alcohol 120%, Daemon Tools.
  • Δοκίμασε να τρέξεις το πρόγραμμα από αυτό το εικονικό drive. Ενδεχομένως να χρειαστεί εκ νέου εγκατάσταση από αυτό.

Υποθέτω ότι έχεις κάποιο(-α) απ' αυτά τα προγράμματα, αν όχι ευχαρίστως να σου γράψω ποιά είναι free.

Λίγο γενική απάντηση, αλλά εξ ίσου γενική είναι και η ερώτηση ;)

Καλή Τύχη

Παιδια ευχαριστώ πολύ....

Εννοώ αυτό που εκφράζει επιτυχώς ο Ng78...Θα ασχοληθω με αυτό τις βραδυνές ώρες και θα σας πω τί τελικά πέτυχα...Πείτε μου πιά προγράμματα είναι free. Και οποσδήποτε μερικά λόγια για την δημιουργία του εικονικού drive...Eίμαι αρχάριος εν αναπτύξει.... :rolleyes:

Ευχαριστώ για την κατανόηση και την βοήθεια... :)

• 3 weeks later...