Jump to content

Αρνητικός ο Elon Musk στη χρήση συσκευών Apple εξαιτίας της ενσωμάτωσης του ChatGPT!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εξαιρετικά ανήσυχος εμφανίζετια σε νέες δηλώσεις του ο Elon Musk όσον αφορά την Apple, καθώς μάλιστα ο ίδιος λέει πως θα απαγορεύσει από τις εταιρείες του να γίνεται χρήση συσκευών της Apple, εξαιτίας της πρόσφατης ενσωμάτωσης του ChatGPT στο iOS 18.

Το Apple Intelligence στα iOS 18, iPadOS 18 και macOS Sequoia θα επιτρέπει στη Siri να χρησιμοποιεί το ChatGPT για να χειρίζεται περίπλοκα ερωτήματα, αλλά μόνο όταν παρέχεται η ρητή άδεια του χρήστη. Η λειτουργία έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους χρήστες πιο πλούσιες, πιο συμφραζόμενες απαντήσεις, χωρίς να απαιτείται από αυτούς να ανοίξουν την εφαρμογή ChatGPT και ο αντιπρόεδρος του τμήματος “Μηχανικής Λογισμικού”, Craig Federighi, τόνισε ότι οι χρήστες θα έχουν τον πλήρη έλεγχο για το πότε χρησιμοποιείται το ChatGPT και ότι τα δεδομένα που μοιράζονται με το OpenAI δεν θα καταγράφονται ή θα αποθηκεύονται.

Παρά αυτές τις διαβεβαιώσεις, ο Musk εξέφρασε την έντονη αντίθεσή του στην ενσωμάτωση, κάνοντας ένα post στη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X (πρώην Twitter). Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: “Εάν η Apple ενσωματώσει το OpenAI σε επίπεδο λειτουργικού συστήματος, τότε οι συσκευές της Apple θα απαγορευτούν στις εταιρείες μου. Αυτό είναι μια απαράδεκτη παραβίαση ασφάλειας”. Συνέχισε, “Οι επισκέπτες θα πρέπει να ελέγχουν τις συσκευές Apple τους στην πόρτα, όπου θα αποθηκεύονται σε ένα κλουβί Faraday”. Αμφισβήτησε επίσης επανειλημμένα την ικανότητα της Apple να διασφαλίζει την ασφάλεια των δεδομένων των χρηστών, δηλώνοντας: “Η Apple δεν έχει ιδέα τι πραγματικά συμβαίνει όταν παραδώσει τα δεδομένα σας στην OpenAI. “.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι η Apple ήταν ξεκάθαρη στα μηνύματά της ότι οι νέες δυνατότητες AI, έχουν σχεδιαστεί με βασικό άξονα το απόρρητο των χρηστών.

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...