Fungi99 Δημοσιεύτηκε 9 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε 9 Ιουνίου Εχω μια καλη ερωτηση αν ξερει κανεις. Ειμαι μονιμος κατοικος εξωτερικου και ερχομαι Ελλαδα για 3-4 εβδομαδες το χρονο. Εχω αμερικανικο iPhone 15 που υποστηριζει dual eSIM. Ξερει κανεις αν η cosmote η vodafone (η οποιαδηποτε αλλη εταιρεια) εχει καποια eSIM που να δινει Ελληνικο νουμερο τηλεφωνου για να μπορω να χρησιμοποιησω οσο καιρο ειμαι Ελλαδα και μετα να μπορω να το χρησιμοποιω μια φορα το μηνα στο εξωτερικο (πχ να δεχομαι/στελνω sms οταν χρειαζεται κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 9 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουνίου 6 ώρες πριν, Fungi99 said: Εχω μια καλη ερωτηση αν ξερει κανεις. Ειμαι μονιμος κατοικος εξωτερικου και ερχομαι Ελλαδα για 3-4 εβδομαδες το χρονο. Εχω αμερικανικο iPhone 15 που υποστηριζει dual eSIM. Ξερει κανεις αν η cosmote η vodafone (η οποιαδηποτε αλλη εταιρεια) εχει καποια eSIM που να δινει Ελληνικο νουμερο τηλεφωνου για να μπορω να χρησιμοποιησω οσο καιρο ειμαι Ελλαδα και μετα να μπορω να το χρησιμοποιω μια φορα το μηνα στο εξωτερικο (πχ να δεχομαι/στελνω sms οταν χρειαζεται κτλ) Καλησπέρα. Φαντάζομαι πως θέλεις ένα καρτοκινητό και όχι κάποιο συμβόλαιο. e-sim σε καρτοκινητά προσφέρουν μόνο η COSMOTE και η Vodafone. Για αγορά esim κατευθείαν μπορείς να πας σε ένα κατάστημα COSMOTE ή Γερμάνος με κόστος 5 ευρώ (απλά το QR είναι μιας χρήσης, αν κάνεις το λάθος και βγάλεις το προφίλ απο την συσκευή δεν ξανα μπαίνει και πρέπει να πληρώσεις ξανά) είτε να πας σε ένα κατάστημα Vodafone και να πάρεις την sim σου και μετέπειτα να σου κάνουν την μετατροπή σε esim οι ίδιοι ή και μόνος σου μπορείς μέσω του MyVodafone app με κόστος 10 ευρώ (το ιδιο προφιλ μπορεις να το χρησιμοποιήσεις σε όσες συσκευές θέλεις και όσες φορές θέλεις, απλά να γνωρίζεις πως η μετατροπή του προφιλ σε esim μέσω του MyVodafone App θέλει 12 ώρες ακριβώς για λόγους ασφαλείας και μετά την ολοκλήρωση μπαίνει για 4 ώρες φραγή εισερχομένων SMS για τον ίδιο λόγο). Για οποιαδήποτε πληροφορία περί πακέτων και προσφορών πες μου αν θες να σε ενημερώσουμε. 🙂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fungi99 Δημ. 10 Ιουνίου Author Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουνίου Σ'ευχαριστω για την απαντηση και τις πληροφοριες!! Μαλλον με βλεπω για καρτοκινητη (vodafone cu η κατι αλλο αντιστοιχο απο cosmote). Το θεμα μου ειναι τωρα: πες και οτι βαζω μια καρτοκινητη και ειμαι οκ στην Ελλαδα με ελληνικο νουμερο για 30 μερες. Οταν φυγω και γυρισω στην Αμερικη θα ηθελα να κρατησω αυτο το ελληνικο νουμερο/esim, ετσι ωστε να το χρησιμοποιω μια/δυο φορες το μηνα οταν χρειαζεται να λαβω sms απο ειτε εφορια η οποιαδηποτε αλλη εταιρεια (π.χ. ηθελα τωρα να μπω στο taxis/aade να κανω κατι και δεν μπορω γιατι δεν στελνουν κωδικους επαληθευσης στο αμερικανικο νουμερο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 11 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουνίου On 10/6/2024 at 3:34 ΠΜ, Fungi99 said: Σ'ευχαριστω για την απαντηση και τις πληροφοριες!! Μαλλον με βλεπω για καρτοκινητη (vodafone cu η κατι αλλο αντιστοιχο απο cosmote). Το θεμα μου ειναι τωρα: πες και οτι βαζω μια καρτοκινητη και ειμαι οκ στην Ελλαδα με ελληνικο νουμερο για 30 μερες. Οταν φυγω και γυρισω στην Αμερικη θα ηθελα να κρατησω αυτο το ελληνικο νουμερο/esim, ετσι ωστε να το χρησιμοποιω μια/δυο φορες το μηνα οταν χρειαζεται να λαβω sms απο ειτε εφορια η οποιαδηποτε αλλη εταιρεια (π.χ. ηθελα τωρα να μπω στο taxis/aade να κανω κατι και δεν μπορω γιατι δεν στελνουν κωδικους επαληθευσης στο αμερικανικο νουμερο). Vodafone & Cosmote διαθέτουν καρτοκινητό με eSim και να το καταχωρίσεις στο gov. Και μπορείς μεσώ των App να κάνεις οτι θες ανανέωση χρόνου αγορά πακέτων να βγάλεις βεβαίωση κυριότητας του αριθμού γιατι χωρίς κάποιο ελληνικό νούμερο στην κατοχή σου δεν μπορείς να κάνεις σχεδόν τίποτα πλέον με το κράτος και τις τράπεζες οπότε με το που κατέβεις βάζεις ενα νούμερο και καθάρισες. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts