Jump to content

Μεγαλώνει ο ενθουσιασμός μας καθώς η Apple δημοσιεύει πρόγραμμα για το WWDC 2024


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάρτε όπως και εμείς μολύβι και χαρτί για να κρατήσετε σημειώσεις από το πρόγραμμα που κυκλοφόρησε η Apple όσον αφορά το WWDC 2024 που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουνίου. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι το Keynote θα ξεκινήσει στις 10 π.μ. PDT (1 μ.μ. EDT). Κατά τη διάρκεια του Keynote θα πρέπει να δούμε μια προεπισκόπηση του iOS 18 που θα μας ενημερώσει για την πρωτοβουλία χρήσης τεχνολογίας AI της Apple . Η Apple σχεδιάζει να προσθέσει περιλήψεις τεχνητής νοημοσύνης σε πολλές εφαρμογές όπως το Safari, την υπηρεσία Messages, στα Notes και τα Voice Memos.
Φυσικά, ανυπομονούμε πραγματικά να δούμε πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα βελτιώσει το Siri. Ο εικονικός ψηφιακός βοηθός θα δημιουργήσει επίσης περιλήψεις με τεχνητή νοημοσύνη και υποτίθεται ότι θα μπορεί να συμμετέχει σε πιο φυσικές συνομιλίες. Η Apple προτιμά ο χειρισμός του μεγαλύτερου μέρους της τεχνητής νοημοσύνης να γίνεται στη συσκευή, αλλά για πιο σύνθετες εργασίες θα απαιτηθεί η χρήση διακομιστών M2 Ultra σε κέντρα δεδομένων που βασίζονται σε cloud. Μας είπαν όσοι γνωρίζουν ότι η ενημέρωση iOS 18 θα είναι η μεγαλύτερη ενημέρωση στην ιστορία του iOS και στο Keynote θα μάθετε περισσότερα για αυτήν.
Αμέσως μετά την λήξη του Keynote, στη 1 μ.μ. PDT (4 μ.μ. EDT), η Apple θα πραγματοποιήσει το Platforms State of the Union κατά το οποίο ο τεχνολογικός γίγαντας θα μας δώσει μια πιο λεπτομερή ματιά στο τι συμβαίνει με τις διάφορες πλατφόρμες της Apple, συμπεριλαμβανομένων iOS, iPadOS, macOS, tvOS , visionOS και watchOS.
Εάν είστε προγραμματιστής και θέλετε να μάθετε νέα κόλπα, μπορείτε να εγγραφείτε για να δείτε τις συνεδρίες βίντεο που δημοσιεύει η Apple στην εφαρμογή Apple Developer, στο κανάλι YouTube και στον ιστότοπο. Μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Developer πατώντας σε αυτόν τον σύνδεσμο που θα σας μεταφέρει στο App Store. Μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτά τα βίντεο μεταβαίνοντας στο YouTube και στο κανάλι προγραμματιστών της Apple. Φροντίστε να εγγραφείτε στο κανάλι για να δείτε τα βίντεο.
Μετά το Keynote, η Apple θα δημοσιεύσει το πρόγραμμα των εργαστηρίων της που είναι ανοιχτά για τα τρέχοντα μέλη του Apple Developer Program και του Apple Developer Enterprise Program, τους νικητές του Swift Student Challenge 2022-2024 και τους αποφοίτους του Entrepreneur Camp. Τα αιτήματα για τα εργαστήρια της επόμενης ημέρας κλείνουν στις 6 μ.μ. PDT.
Γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός ο κόσμος μας και είμαστε λιγότερο από δύο εβδομάδες μακριά για να το ζήσουμε όλο αυτό!

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...