Jump to content

AOC: Εμφάνισε την νέα gaming οθόνη Q24G4E με οθόνη 2K 180Hz Fast IPS, απόκριση 1ms και πολλά άλλα


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν ασχολείσαι με το gaming τότε σίγουρα το όνομα της AOC γνωρίζεις πως είναι ένα από τα διασημόττα στον κλάδο των οθονών και τώρα η εταιρεία μας συναρπάζει με το νέο μοντέλο Q24G4E 23,8 ιντσών στην κινεζική αγορά. Αυτό έρχεται μετά την πρόσφατη κυκλοφορία της οθόνης 24G10E.

Η οθόνη είναι τώρα διαθέσιμη για αγορά στο JD.com και διαθέτει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που απευθύνονται τόσο σε παίκτες όσο και σε επαγγελματίες, όλα σε μια ελκυστική τιμή των 999 γιουάν (140 $).

Προδιαγραφές οθόνης AOC Q24G4E

Το ολοκαίνουργο μοντέλο Q24G4E διαθέτει ένα πάνελ Fast IPS 23,8 ιντσών με ανάλυση 2560×1440 (2K), παρέχοντας ευκρινείς και καθαρές εικόνες. Αυτή η οθόνη υποστηρίζει έναν εντυπωσιακό ρυθμό ανανέωσης 180 Hz, ο οποίος εξασφαλίζει εξαιρετικά ομαλή κίνηση σε σκηνές με γρήγορο ρυθμό, ένα βασικό χαρακτηριστικό για ανταγωνιστικά παιχνίδια και άριστη αναπαραγωγή βίντεο.

Επίσης, το συγκεκριμένο πάνελ διαθέτει γρήγορο χρόνο απόκρισης 1 ms (GTG), ελαχιστοποιώντας τα είδωλα και το θάμπωμα. Μπορεί να επιτύχει επίπεδο φωτεινότητας έως και 350 nits και προσφέρει στατική αναλογία αντίθεσης 1000:1, εξασφαλίζοντας ζωντανά χρώματα και βαθύ μαύρο.

Όσον αφορά την ακρίβεια των χρωμάτων, η οθόνη καλύπτει το 122% του sRGB και το 96% των χρωματικών γκάμας DCI-P3, υποδεικνύοντας ένα ευρύ και ακριβές φάσμα χρωμάτων κατάλληλο για διάφορες επαγγελματικές εφαρμογές. Η οθόνη υποστηρίζει επίσης HDR 10, που της επιτρέπει να εμφανίζει μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων και μεγαλύτερους λόγους αντίθεσης.

Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, η οθόνη περιλαμβάνει 1 θύρα HDMI 2.0, 1 θύρα DP1.4 και θύρα ήχου 3,5 mm. Η βάση της οθόνης δεν υποστηρίζει κάποια ειδική ρύθμιση, αλλά η ίδια η οθόνη υποστηρίζει επιτοίχια τοποθέτηση VESA 100x100mm.

Στα υπόλοιπα, σημειώστε:

  • Τεχνολογία AI Smart Quality Control Engine.
  • Υπάρχει το MBR Sync και το Adaptive Sync που συμβάλλουν στη μείωση του θαμπώματος κίνησης και στο συγχρονισμό του ρυθμού καρέ μεταξύ της οθόνης και των καρτών γραφικών, αντίστοιχα.
  • Η οθόνη έρχεται βαθμονομημένη από το εργοστάσιο, εξασφαλίζοντας επαγγελματική ακρίβεια χρωμάτων από τη συσκευασία με Delta E<2 σε όλο το φάσμα sRGB.

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...