Jump to content

Smartphone ως 200 € περίπου, για 13χρονο


benzina
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα στο φόρουμ (δε βλέπω και πολύ κίνηση στο μέρος..). Ψαχνω όπως λέει κι ο τίτλος για smartphone περίπου ως 200 € , το πολύ 210 € για κατι που αξίζει. Αγορά από Ελλάδα (skroutz μάλλον), με καλή ποιότητα κατασκευής και κλήσεων, ικανοποιητικο ηχο, οσο γίνεται ελαφρύ και μαζεμένο (δύσκολο, αφού όλα πλέον είναι μεγάλα), καλή αυτονομία και σχετικά τιμια κάμερα. Προφανώς ο μικρος το θέλει και για gaming, αλλά και τα θέματα ασφαλείας και ελέγχου είναι σημαντικά. Εχω κανει μια αναζήτηση και εχω βρει τις εξής επιλογές:

  1. Samsung Galaxy A25 5G (6/128 gb) 198,89 €
  2. OnePlus Nord CE 3 Lite 5G (8/128 gb) 185,99 €
  3. Poco M6 Pro (8/256 gb) 190,90 €
  4. Motorola Moto G54 Power Edition 5G (12/256 gb) 201,98 €

Η δικη μου προτίμηση θα ήταν το τελευταίο, αλλά και τα υπόλοιπα μου φαίνονται μια χαρά επιλογές. Το Samsung το βάζω, επειδή ήταν και δικη του επιλογή, αλλά και γιατί είναι το πιο νέο, με περισσότερο χρόνο αναβαθμίσεων και after sale υποστήριξη της εταιρίας. Υπάρχουν κάποιες άλλες προτάσεις ή γνώμες για αυτά που εχω επιλέξει?

Link to comment
Share on other sites

Ναι το είχα δει, ευχαριστώ. Απλα δεν ήθελα να ανέβω ακόμη πιο πάνω οικονομικά, ουσιαστικά μόνο για την καλύτερη οθόνη που εχει σε σχέση με το g54.

Η αρχική σκέψη ήταν για κατω των 180   και είχα ως πρώτη επιλογή το https://www.skroutz.gr/s/49434207/Realme-C67-4G-Dual-SIM-8GB-256GB-Sunny-Oasis.html , αλλά είπαμε να δώσουμε κατι παραπάνω για να πάρουμε κατι καλύτερο.

Link to comment
Share on other sites

3 ώρες πριν, jaguar13 said:

Θα σου έλεγα να μην πας σε 4g κινητό εν έτη 2024. Δες και g53. 

Για το poco λες, ετσι? Ναι, δεν ειμαι και φαν της xiaomi, απλα λογω των υπολοίπων specs το εβλεπα, αλλα δε νομιζω να προτιμηθεί. Ο μικρός εχει μια προτιμηση σε Samsung και μαλλον το A25 προτιμά, αλλα πιστευω οτι σε αυτα τα χρηματα υπαρχουν καλύτερες επιλογες. 
Σκεφτηκα και να παρω εγω καινουριο (Motorola edge 40 neo ή honor 90, πχ) και να του δωσω το δικο μου, αλλα δεν ειναι καιροί για παραπανω εξοδα. Ειδικα απο τη στιγμη που το δικο μου ειναι το καταπληκτικό nova 5t, το οποιο θα το κρατήσω οσο αντεξει, αν κι η μπαταρια του ειναι μειονέκτημα 

3 ώρες πριν, spy14 said:

Δε μου φαίνεται να είναι στο ίδιο επίπεδο με τα υπόλοιπα. Ευχαριστώ για την πρόταση, πάντως

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...