Jump to content

Δύο νέες σημαντικές εφαρμογές μόλις προστέθηκαν στο OnePlus Watch 2


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σταθερά το OnePlus Watch 2 αποτελεί έναν αξιόλογο ανταγωνιστή στην αγορά των ρολογιών με WearOS και λίγους μήνες μετά την ευρύτερη κυκλοφορία του, αποκτά μια μεγάλη ενημέρωση με μερικές ωραίες λειτουργίες που βελτιώνουν την ποιότητας ζωής σας.

Με το όνομα έκδοσης OPWWE231_11_A.94, μια ενημέρωση του OnePlus Watch 2 εμφανίζεται σε πολλές περιοχές, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Ινδίας και ορισμένων περιοχών της Ευρώπης. Φαίνεται πως τώρα μεταφέρονται στην συσκευή μια αξιοπρεπή σειρά χαρακτηριστικών που προσθέτει λειτουργικότητα αντί να αλλάζει εντελώς αυτό που θέλει η OnePlus.

Οι μεγαλύτερες προσθήκες είναι δύο ξεχωριστές εφαρμογές. Η πρώτη εφαρμογή είναι ένα νέο “Βαρόμετρο”. Τα βαρόμετρα διαβάζουν την πίεση του περιβάλλοντος και θα διαβάσουν την ένδειξη πίεσης και την εκτιμώμενη ανύψωση. Είναι βολικό να το έχετε σε ρολόγια που πιθανότατα θα χρησιμοποιήσετε για backpacking ή γενικά ταξίδια.

Η άλλη προσθήκη είναι μια νέα εφαρμογή Relax που λειτουργεί παρόμοια με άλλα ρολόγια όπως η σειρά Pixel Watch, προσφέροντας ενδείξεις αναπνοής για μια μικρή περίοδο για τη ρύθμιση του στρες. Είναι χρήσιμο να το έχετε στο συρτάρι εφαρμογών, ειδικά αν χρησιμοποιείτε το ρολόι για προπονήσεις και όχι μόνο.

Πέρα από αυτές τις δύο εφαρμογές, η OnePlus έχει προσθέσει μερικές βασικές βελτιώσεις στον τρόπο λειτουργίας του ρολογιού. Για παράδειγμα, το Tap to Wake μπορεί να απενεργοποιηθεί για να βελτιώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Επιπλέον, η πρόσβαση στη μουσική είναι πλέον δυνατή κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης χωρίς να βγείτε από την εφαρμογή. Η OnePlus έχει προσθέσει επίσης ένα tile μπαταρίας στην αρχική οθόνη που είναι εύκολα προσβάσιμο στο OnePlus Watch 2.

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...