Jump to content

Έτσι θα μπορούσε να μοιάζει το OnePlus 13


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολύ μικρό ποσοστό χρηστών αναπολεί εκείνη την στιγμή που θα επισημοποιηθεί το OnePlus 13, όμως αν και αργεί αυτή η ημέρα, χρήστης του Weibo δεν βρήκε κάποιο εμπόδιο μπροστά του και έτσι δημιούργησε ένα render που μπορείτε να δείτε παρακάτω, το οποίο υποτίθεται ότι απεικονίζει τον ανανεωμένο πίσω σχεδιασμό του τηλεφώνου.

Η αλλαγή στην πίσω του όψη φημολογείται εδώ και αρκετό καιρό και φαίνεται ότι το υπο-πλαίσιο της κάμερας του κύκλου θα απορριφθεί υπέρ ενός τετραγώνου πλαισίου με στρογγυλεμένες γωνίες, όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας:

Δεν πρόκειται για αυθεντική εικόνα της εταιρείας,  δημιουργήθηκε με βάση πληροφορίες που διέρρευσαν, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να μην είναι 100% ακριβές, αλλά έχει σκοπό να μας δώσει μόνο μια γεύση για του τι έρχεται…

Μιλώντας για αυτό, το OnePlus 13 φημολογείται ότι είναι από τις πρώτες συσκευές που θα φέρουν το επερχόμενο Snapdragon 8 Gen 4 SoC, αλλά εδώ να ξεκαθαρίσουμε πως η Xiaomi έχει προφανώς αποκλειστικά δικαιώματα πρώτης κυκλοφορίας για το chipset, επομένως το OnePlus 13 θα παρουσιαστεί μετά τα Xiaomi 15 και Xiaomi 15 Pro. Αυτό μπορεί να σημαίνει απλώς λίγες ημέρες διαφορά μεταξύ τους.

Σημειώστε κάπου εδώ ότι το OnePlus 12 έγινε επίσημο στην Κίνα στις αρχές Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, αμέσως μετά το Xiaomi 14. Μια παρόμοια κατάσταση μπορεί να συμβεί φέτος, αλλά το Xiaomi 15 φημολογείται ότι θα ανακοινωθεί στα μέσα Οκτωβρίου, λίγο νωρίτερα από πέρυσι, οπότε το OnePlus 13 θα μπορούσε να παρουσιαστεί στα μέσα έως τα τέλη Νοεμβρίου, υποθέτουμε.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...