Jump to content

Η αγορά tablet βλέπει μια ισχνή ανάπτυξη κατά το 1ο τρίμηνο του 2024


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ισχνή ανάπτυξη της τάξεως του 1% έχει καταγραφεί στην αγορά των tablets για το 1ο τρίμηνο του 2024 όπως καταγράφεται μέσω μιας νέας έρευνας που ολοκλήρωσε η Canalys. Αν και η μικρή ανάκαμψη δεν μπορεί να σημαίνει απολύτως τίποτα, οι αναλυτές θεωρούν ότι είναι ένα μήνυμα για μια μελλοντική τάση που θα υπάρξει για όλο το 2024. Εξάλλου αξίζει να σημειώσουμε πως αυτό είναι το πρώτο τρίμηνο με θετική κίνηση, μετά από τέσσερα συνεχόμενα τρίμηνα πτώσης από έτος σε έτος.

Η κύρια κινητήρια δύναμη πιστεύεται ότι είναι η ανάκτηση των καταναλωτικών δαπανών και η σταθεροποίηση της παγκόσμιας οικονομίας. Επιπλέον, οι αναλυτές αναμένουν μια καλή χρονιά για τα tablet, καθώς οι νέες τεχνολογίες θα ενισχύσουν τις πωλήσεις tablet. Ειδικότερα, τα tablet που είναι εξοπλισμένα με OLED displys της Apple, το 5G σε ανεκμετάλλευτες αγορές και άλλες καινοτομίες. Εάν οι προβλέψεις είναι σωστές, η αγορά θα σταθεροποιηθεί πάνω από τα προ-πανδημίας επίπεδα, μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Κάνοντας τώρα αναφορά στα μερίδια αγοράς, εδώ αξίζει να αναφέρουμε πως η Apple ηγείται και πάλι του συνόλου κατέχοντας σχεδόν το 36% της αγοράς και 12 εκατομμύρια αποστολές, ενώ η Samsung σημείωσε μέτρια αύξηση 1% με 6,8 εκατομμύρια μονάδες. Η Huawei εξακολουθεί να βρίσκεται στη σταθερή τρίτη θέση με μερίδιο αγοράς 8%, κυρίως χάρη στην επιτυχία της στην αγορά της Κίνας και στην ευρύτερη περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού. Η Lenovo και η Amazon καταλαμβάνουν την τέταρτη και πέμπτη θέση, αντίστοιχα.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...