resurection_boy Δημοσιεύτηκε November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 7, 2005 Καλησπερα παιδια. Εχω ενα συστιμα υπεριθρων που το πειρα για να συνεω το κινιτο με το pc, ομως καπια στιγμη απεγκατεστισα τον Driver (ουτε ο ιδιο; δεν το θυμαμε :X ) και τωρα δεν βρισκω το cd. Υπαρχει καπιος αλλως τροπος να εγκατασταθει το προγραμα οδηγισεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 τι μαρκα ειναι? μπες στο site της εταιριας που εχεις τον adaptor και κατεβασε νεους driver. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andy Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Καλησπερα παιδια. Εχω ενα συστιμα υπεριθρων που το πειρα για να συνεω το κινιτο με το pc, ομως καπια στιγμη απεγκατεστισα τον Driver (ουτε ο ιδιο; δεν το θυμαμε :X ) και τωρα δεν βρισκω το cd. Υπαρχει καπιος αλλως τροπος να εγκατασταθει το προγραμα οδηγισεις;mporeis na katevasis Driver apo edo :) Παράθεση programs & games for 3650-6600-7610-6630 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. November 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Ευχαριστω πολυ παιδια, την εκανα την δουλια μου! ΕDIT: Το κατευασα κανονικα, εγκατασταθηκε κανονικα αλλα τπτ. Δεν συνδεετε το συστιμα υπεριθρων με το κινιτο. Τι στο καλο φταιει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts