Jump to content

Blast from the Past! 25 χρόνια μετά, έρχεται το εκμοντερνισμένο Nokia 3210 (2024)


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

H Nokia μέσω της HMD Global τα τελευταία χρόνια λατρεύει να κινητοποιεί τα ευαίσθητα νοσταλγικά μας vibes, κυκλοφορώντας εμβληματικές συσκευές σε… “μοντέρνα” μορφή που μας θυμίζουν τα παλιά. Νωρίτερα τον Μάρτιο, η εταιρεία παρουσίασε επίσημα ένα feature phone που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο. Λοιπόν, τώρα ξέρουμε σίγουρα ποιο μπορεί να είναι αυτό…. 

Η φωτογραφία που διέρρευσε από έγκριτους leakers (και την βλέπετε παραπάνω), είναι σίγουρα εμπνευσμένη από παλιό υλικό προώθησης και δείχνει το ίδιο το τηλέφωνο, μια περιγραφή και ένα μοντέλο σε παραδοσιακό στυλ. Η HMD επιλέγει ένα παλιό στυλ στο μάρκετινγκ για το Nokia 3210 (2024). Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, το Nokia 3210 διατίθεται σε μπλε χρώμα, ωστόσο αναμένουμε επίσης ένα κίτρινο και πολλές άλλες επιλογές χρωμάτων για το εν λόγω τηλέφωνο.

Πρόσφατα, η HMD πραγματοποίησε ένα launch event στην Κένυα για την ανακοίνωση της σειράς Pulse μαζί με το Nokia 225 4G. Για όσους δεν γνωρίζουν, η HMD αυτή τη στιγμή έχει στα σκαριά πολλά πράγματα, επαναλανσάροντας τα κλασικά τηλέφωνα Nokia σε πιο μοντέρνες εκδοχές, ενώ παράλληλα σχεδιάζει να φέρει τα δικά της smartphone που θα φέρουν το δικό της brand. 

Η νέα σχεδίαση του Nokia 3210 δεν ευθυγραμμίζεται με το αρχικό μοντέλο 3210. Διαθέτει πίσω κάμερα, μεγαλύτερη οθόνη και προσαρμοσμένο πληκτρολόγιο. Ως εκ τούτου, δεν είναι μια αναβίωση του παλιού τηλεφώνου αλλά μάλλον ένας σύγχρονος επανασχεδιασμός.  Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια διαφημιστική φωτογραφία αναφέρει ότι το μοντέλο Nokia 3210 (2024) έχει μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, Bluetooth και συνδεσιμότητα 4G. 

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Με αναμνηστικά τηλέφωνα (ούτε εμβόλια να ήταν...) και φθηνά Smartphones έχουμε μπουχτίσει. Καμία αξιοπρεπή ναυαρχίδα έχει σκοπό να βγάλει; Ως HMD τα τηλέφωνα τους είναι χειρότερα κι απ' αυτά των κινέζων! ☹️

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...