bag67 Δημοσιεύτηκε 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε 19 Απριλίου Καλησπέρα φίλοι μου. Χρειάζομαι την βοήθεια σας στην επιλογή νέας συσκευής. Θα ήθελα αξιοπιστία (και καλό σέρβις αν προκύψει πρόβλημα) καλή αυτονομία καλή κάμερα και κάρτα μνήμης, αν γίνεται. Διαθέτω μέχρι 350ευρώ άντε να φτάσω μετά βίας τα 380. Έχω κοιτάξει τα honor 90 8/256, oppo reno 10 8/256 και motorola 40 neo 12/256. Περιμένω τις προτάσεις και συμβουλές σας. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. 20 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Απριλίου 11 ώρες πριν, bag67 said: Καλησπέρα φίλοι μου. Χρειάζομαι την βοήθεια σας στην επιλογή νέας συσκευής. Θα ήθελα αξιοπιστία (και καλό σέρβις αν προκύψει πρόβλημα) καλή αυτονομία καλή κάμερα και κάρτα μνήμης, αν γίνεται. Διαθέτω μέχρι 350ευρώ άντε να φτάσω μετά βίας τα 380. Έχω κοιτάξει τα honor 90 8/256, oppo reno 10 8/256 και motorola 40 neo 12/256. Περιμένω τις προτάσεις και συμβουλές σας. Ευχαριστώ πολύ. Για όλα αυτά που ζητάς θα πήγαινα στο samsung a55. Όπου να ναι θα είναι στα λεφτά που δίνεις και για 4 χρόνια θα παίρνεις ενημερώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts