Jump to content

Κι εγένετο το... Pura! Αλλαγή ονόματος για την εμβληματική σειρά "P" της Huawei!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κοιτάζοντας μπροστά και αντιμετωπίζοντας με επιτυχία τις προκλήσεις των τελεταίων ετών, αν μη τι άλλο η Huawei αποδεικνύεται “πολύ σκληρή για να πεθάνει” στην αγορά των smartphones (ειδικότερα στην αγορά της Κίνας). Έτσι λοιπόν, ο κινεζικός κολοσσός της τεχνολογίας προχώρησε στην πρώτη παρουσίαση των νέων της πλάνων, τα οποία  για αρχή αφορούν στην έναρξη μιας νέας καμπάνιας με teaser για τη πολυαναμενόμεη σειρά P70! To νέο οπτικό υλικό επιβεβαιώνει δύο βασικές πτυχές – το τριγωνικό υπο-πλαίσιο της κάμερας που παρατηρήθηκε σε διαρροές τους τελευταίους μήνες, καθώς επίσης και τη νέα ονομασία Pura.

Με χαμόγελο αισιοδοξίας, ο διευθύνων σύμβουλος του Huawei Consumer Business Group, Richard Yu, μοιράστηκε την πληροφορία ότι η ναυαρχίδα της σειράς P smartphone πλέον θα φέρει την ονομασία “Pura”, δίνοντας έμφαση στο στυλ, την τεχνολογία προηγμένης τεχνολογίας και τη μόδα. Η νέα ονομασία είναι εμπνευσμένη από την καθαρότητα, η οποία θα αποτελέσει επίσης βασικό στοιχείο της συσκευής όπως άλλωστε μπορούμε να δούμε και στο συνοδευτικό βίντεο teaser.

Το ίδιο βίντεο υπογραμμίζει τους πέντε βασικούς άξονες της νέας σειράς Pura 70 – πάθος, αγνότητα, στυλ, δημιουργικότητα και κλασσική μορφή, ενώ παράλληλα εστιάζει επίσης στο τριγωνικό υπο-πλαίσιο της κάμερας. Αν και ακόμη  δεν έχουμε δει φωτογραφίες από τα νέα τηλέφωνα της σειράς Pura 70, αλλά σίγουρα θα μάθουμε περισσότερα στις ημέρες που ακολουθούν.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...